Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה כדאי לקנות עד 30,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צריך לבדוק ביד 2 וכמובן להתמקח על המחיר. שוק הרכב יד 2 מת, אין דבר כזה רכב שנמכר בקלות אלא אם זה רכב נדיר/הרבה מזל לבעל הרכב/רכב עם נתונים נדירים.

מחיפוש מהיר ביד 2 מצאתי את המודעות הבאות:

יונדאי.jpg

לנו יש I20 שנת 2009 שמתקרבת ל 170000 ק"מ. אצלנו 3 שנים, דיי מרוצים ממנה. לכל רכב יש בלאי, בגדול מגלה אמינות טובה.

צריך לטפל לפי הוראות יצרן ובחלקים מקוריים, אני מטפל אצל בחור מת"א שקוראים לו "רמי שירותי רכב" הוא לא מורשה יבואן אבל מומחה יונדאי ומשתמש רק בחלפים מקוריים.

אין ברכב הזה רצועת טיימינג מה שכן צריך פעם בשנתיים בערך להחליף שמן גיר וחוץ מזה - אין משהו מיוחד.

כמו שכתבתי בעבר,

לא להתקרב לרכב הזה בשל בעיות אמינות קשות.

תומר

לאיזה רכב הכוונה? למגאן?.

פורסם
ממ 2008 עם בערך 100,000 יד 2 מטופל במורשה אבל קשה לי להאמין שתמיד טופל בזמן

אבא אומר שאפשר למצוא משהו יותר טוב בגלל עלות האחזקה הגבוהה

עלות אחזקה יקרה בגלל שטיפולים שגרתיים במוסך מורשה עולים יקר או בגלל שהיו באוטו תקלות?

פורסם

אם זה כל מה שזכור לך, לא היו תקלות ברכב. 100 אלף מ 2008 זה לא הרבה

מצד אחד לקנות מההורים זה נוח ויש הרבה יתרונות, מצד שני, מה לגבי המחיר?

זה רכב לא סחיר, ולקנות אותו במחיר יותר גבוה ממחיר השוק לא כדאי.

אם מדובר בסביבות 20 אלף- כנראה כדאי ( רכב נוח, בטיחותי, מרווח), ואני מציע לכם למצוא מוסך מקצועי שמטפל ברכבים צרפתיים, אבל לא מורשה יבואן, כדי להוזיל עלויות הטיפולים. במרכז יש כמה מוסכים מומלצים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

במשפחות שונות יש יחסים כלכליים שונים בין ילדים להורים אבל אני אהמר בזהירות שאבא לא ירצה לעשות קופה כאן אלא ימכור במחיר נוח.

פורסם

יכול להיות שאבא בתום לב לא יודע, מה מצב השוק האמיתי לגבי הרכב הזה, ומסתמך על מחירון כזה או אחר ( שאין לו שום קשר למציאות ).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתה רואה, בוקי?

על זה דיברתי.

לפותח השרשור, תסתמך על מה שמבקשים על רכב זהה ועם נתונים זהים בלוח יד 2 ( ותוריד מזה את מה שמורידים במשא ומתן ).

לחלופין אפשר להמתין ולראות כמה מציעים על מגאן שלהם ולהשוות את ההצעה.

פורסם

ההצעה הריאלית על מגאן מהסוג הזה נעה סביבות 25K בערך.

אני הייתי מציע לרכוש את המגאן הנ"ל בעיקר בגלל שההיסטוריה שלה ידועה לכם - ברכב משומש אפשר ליפול בגדול, במיוחד בסכום שיש לכם, שלא מספיק לרכישה ישירות מחברות ההשכרה והליסינג.

פורסם

דוקטור סובארו,

תסתכל ביד 2 על מגאן 2008.

רק בזכות ידיים פרטיות וקילומטראז' לא גבוה אולי אפשר לקבל 20 אלף על הרכב הזה.

והמצב הוא בגלל ים רכבים עם עבר ליסינג שנמכרים בסביבות 15.

פורסם
גם ה gli וglx יש abs.

ב gli יש 2 כריות וgls יש 4

Glx אם אני זוכר נכון יש גם 2.

GLX עם 4 כריות אוויר.

GLX זהה באבזור הבטיחותי לGLS.

ההבדלים הם בדברים קטנים: מחשב דרך בGLS. ואבזור כמו חלון בגג ו/או ג'אנטים ו/או ספויילר בGLS.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
ההצעה הריאלית על מגאן מהסוג הזה נעה סביבות 25K בערך.

שקל לא יותר מ-20K, וגם זה בחסד.

לעסקה בתוך המשפחה אולי 15K

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...