Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך "המספנות"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מאסתי במוסך המורשה שבו טיפלתי בשנתיים הראשונות מאז שקיבלתי את המפתחות לאוקטביה.. אני רוצה להמשיך לטפל במוסך מורשה, אבל רק לא שם... (לא יודע אם מותר לציין את שם המוסך).

אני גר בקריות וראיתי שלמוניות רבות יש מדבקה של מוסך "המספנות". אני לא מכיר את המוסך, אבל יודע שהוא מורשה.

מישהו יודע עליו משהו? או אולי טיפל שם?

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

אינני מכיר את "המספנות", אני העדפתי בסקודה שלי לנסוע מחיפה למוסך "משארקה" בעפולה וסה"כ הדבר הוכיח את עצמו.

נהגי מוניות/משרד הביטחון /גופים דומים לא מקבלים שם עדיפות מיוחדת בתור, אם קבעו איתך, יקבלו אותך בזמן. הם משתמשים רק בחלקים מקוריים (ממה ששמעתי, לא בכל המוסכים עושים כך..) ובמחיר-משחילים אותך כמו בכל מוסכי הקונצרן-לא זול להחזיק VAG

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

מניסיון של 7 שנים עם שני רכבים שונים, רמת המקצועיות במשארקה נמוכה עד לא קיימת.

מה שכן- מבחינת שירותיות הם יוצאי דופן.

פורסם

טיפלתי שנתיים וחצי בסופרב שהייתה לי במוסך המספנות.

רק מילים טובות יש לי לאמר עליהם.

המוסך הוא מוסך מורשה כמובן, הם גם ביצעו אצלי החלפת קלאצים וגם החלפת מכטרוניק ללא עלות התקופתו.

היו פעמיים שנכנסתי עם משהו שולי, תיקנו את האוטו (ללא חלקים) תוך דקות ואמרו לי "סע לשלום", מה עם תשלום שאלתי..."סע לשלום" הייתה התשובה.

אני ממליץ

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
מניסיון של 7 שנים עם שני רכבים שונים, רמת המקצועיות במשארקה נמוכה עד לא קיימת.

מה שכן- מבחינת שירותיות הם יוצאי דופן.

הסקודה שלי (2008-נמכרה ב-2014) טופלה מהיום הראשון במשראקה (שם גם נרכשה ע"י הבעלים הראשון), נכון שמעולם לא נדרש אבחון או טיפול מקצועי במיוחד אבל עד הרגע שמכרתי לא הייתה ולו תקלה אחת ברכב, החלפת הטיימינג ומשאבת המים (טיפול שגרתי לפי הוראות יצרן) כמו שאר הטיפולים עברו חלק, השירות אכן מצוין ויש אולם/חדר המתנה מצויד ונעים.

לגבי מקצועיות במקרים מורכבים-אינני באמת יכול להעיד-תודה לאל..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

ממליץ מאוד על מוסך המספנות אני מטפל שם כבר תקופה בעבר היה לי ייטי וכיום סופרב, מדובר על מוסך שמנוהל ע"י משפחה של אנשים מאוד אדיבים ושירותיים אתה לא עובד מול מנהל עבודה/ יועץ שירות שהוא שכיר אלא מול אנשים שהמוסך הוא העסק משפחתי שלהם וגם ככה הוא היחס שמתקבל שם.

פורסם

תודה רבה לכם אנשים! עזרתם לי מאוד!!

נדהמתי עוד יותר לגלות שבמוסך המורשה שבו טיפלתי לקחו על טיפול ראשון לאוקטביה 1.2 800 ש"ח, וכאשר שאלתי במוסך המספנות כמה עולה אותו הטיפול אמרו לי שעולה 600 ש"ח!! 25% הפרש!!!.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

• תוכן חדש...