Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החדשתי ב-Mercedes CLA 250 אני חדש בפורום, וגר בארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם
בכיף, עוד כמה שנים אני עובר לארה''ב, אני בשם הכנופיה אשמח לטפל בה.:wink:

בשמחה! בעוד כמה שנים אני רוצה להאמין שיהיה לי רכב יותר מעניין בשבילך לעשות בו סיבוב לאחר טיפול! :wink:

Lexus GX460 Luxury

פורסם

מקווה שיום יבוא וגם אצלי בחניה תהיה כזו,כאן בארץ הקודש.

תתחדש וברוך הבא!

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם כל להיות צעיר וטיפש:roll:

פורסם
מקווה שיום יבוא וגם אצלי בחניה תהיה כזו,כאן בארץ הקודש.

תתחדש וברוך הבא!

אני גם מקווה! תודה רבה !

Lexus GX460 Luxury

פורסם
רכבתי כשנתיים על R1 2012 ואני באמת הגעתי למסקנה שיש לי עוד כמה שנים שאני רוצה להתעורר בהן לצד אישתי ועם כל האהבה והגעגוע זה שווה יותר..

בסדר גמור, היית צריך לעבור לכלי סולידי יותר שלא יפתה אותך להוציא לו את המיץ על הכביש. קח הארלי אלרקטרה גלייד לדוגמא. אופנוע התיור של הארלי שעמוס באיבזרים למכביר. אתה כבר לא ילד קטן. אני מניח שאתה מודע לכך שברגע שאתה רוכב על מפלצת בהמתית במשקל 350 ק"ג ואף יותר יד ימין צריכה להירגע שהרי כמו שאתה לא יכול לעצור סמי טריילר עמוס עם 40 טון בבת אחת ולכן צריך לנהוג בהתאם ככה זה עם הארלי. אופנוע כבד מאוד ( יש כאלה שאף יאמרו מגושם) אופי הרכיבה שלך צריך להיות בהתאם.

אני מייד הסתגלתי בפעם הראשונה שעליתי על הארלי בהמתי ועוצמתי. לא היה לי צורך להוכיח שום דבר לאף אחד.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

בסכום הזה יש לא מעט מתמודדות. מדוע בחרת בCLA?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
בסדר גמור, היית צריך לעבור לכלי סולידי יותר שלא יפתה אותך להוציא לו את המיץ על הכביש. קח הארלי אלרקטרה גלייד לדוגמא. אופנוע התיור של הארלי שעמוס באיבזרים למכביר. אתה כבר לא ילד קטן. אני מניח שאתה מודע לכך שברגע שאתה רוכב על מפלצת בהמתית במשקל 350 ק"ג ואף יותר יד ימין צריכה להירגע שהרי כמו שאתה לא יכול לעצור סמי טריילר עמוס עם 40 טון בבת אחת ולכן צריך לנהוג בהתאם ככה זה עם הארלי. אופנוע כבד מאוד ( יש כאלה שאף יאמרו מגושם) אופי הרכיבה שלך צריך להיות בהתאם.

אני מייד הסתגלתי בפעם הראשונה שעליתי על הארלי בהמתי ועוצמתי. לא היה לי צורך להוכיח שום דבר לאף אחד.

בהחלט כיוון שאני לא פוסל אבל אני חושב שאני אחכה אחרי החורף כי הקרח פה בעייתי מאוד..

Lexus GX460 Luxury

פורסם
בסכום הזה יש לא מעט מתמודדות. מדוע בחרת בCLA?

הכי הרבה value for money מכל מה שהוצע לי פה..ואני מדבר כולל חווית הרכישה + החיוך שלא ירד לי מהפרצוף אחרי הנסיעת מבחן + הטיפולים וכו׳

Lexus GX460 Luxury

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...