Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב הוא איזור ה1000 ש"ח

בהתחלה ראיתי את הDell P2414H במחיר של 975 ש"ח אבל המוכר בחנות המליץ לי על U2414H

ההפרש במחירים הוא כ-200 ש"ח, השאלה אם זה שווה? האם בכלל רואים הבדל בין המסכים?

עשיתי פה השוואה בזאפ:

http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-monitor&modelsid=873416,870336

וזה נראה שלדגם הזול יותר אפילו יש יתרון מבחינת החיבורים, וכל השאר זהה לחלוטין, יש מישהו שמבין ויכול להמליץ מה עדיף?

או אולי בכלל שווה להסתכל על חברות/דגמים אחרים?

תודה!

פורסם (נערך)

אם אני לא טועה אין הבדל כל כך מהותי או בכלל באיכות תמונה בין P לU מכיוון שהם משתמשים באותם רכיבי תצוגה, ההבדל הוא בפיצ׳רים.

בקצרה:

צריך HDMI - קנה U

לא צריך HDMI - קנה P

הסבר ארוך:

לU יש 2 יציאות HDMI, יצאת DP, תמיכה בMHL, תמיכה בThunderbolt ויציאות USB 3.0. (שים לב אין DVI וVGA אם אתה צריך אותם, אז יש צורך במתאם HDMI-DVI למסך)

לP יש USB 2.0, DVI, VGA וDP. (אין כניסת HDMI, אם יש לך צורך אז כאן צריך ממיר הפוך)

עריכה אחרונה על ידי Taimors
פורסם

הU דגם קצת יותר חדש.

יש לי את הU בעבודה כרגע , היה לי את הP במשרד הקודם - אין כמעט הבדל ביניהם. (אני לא רואה בשימוש יומיומי הבדל)

ומכיוון שמבלבלים אותך - הדגם הביתי באמת שיתאים יותר לזה הוא דווקא הS2415H שיש לו פיניש מבריק שעדיף קצת לצבעים ולסרטים.

יש לו פחות חיבורים (למי אכפת?) אבל רמקולים מובנים וHDMI - וזה מה שקניתי לבית.

(+ זה שתפסתי אותו בסייל בבסט ביי בארה״ב ב180 דולר במקום 220 שזה המחיר הרגיל שלו. הU פה עולה 240 והP הישן יותר עולה 200)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תודה רבה לשניכם!

ליביו, הS2415H קצת חורג מעבר לגבולות התקציב שלי, אבל ע"פ הנתונים שלו, יחס הניגודיות שלו הרבה יותר טוב (1 ל8 מיליון, ותקנו אותי בבקשה אם אני טועה)

והפאנל שלו הוא לא IPS אלא In-Plane - השאלה כיצד זה בא לידי ביטוי? ובנוסף יש לו יתרון של 6ms לעומת 8ms בזמן תגובה, הבנתי שזה טוב יותר למשחקים, השאלה עד כמה זה משמעותי, והאם העין מבחינה בכלל בין הבדלים כאלו?

עכשיו בדקתי, והוא בסה"כ עולה 50 ש"ח יותר מהU (באותה חנות שתכננתי לרכוש - שניידר) והתוספת של הרמקולים מבורכת מבחינתי עד שאתארגן על מערכת סאונד נורמלית.

פורסם

הי מתן,

ראשית, ips = in-plane switching, אז אין לך מה לדאוג, הפאנל מצויין ואיכותי.

מבחינת זמן התגובה, לא משהו שנראה לעין, למרות ה"איטיות" כביכול לעומת פאנלים של 2MS-5MS.

אני משווק דל מהיבואן הרשמי, אשמח לבדוק לך עלות בבוקר ולשלוח לך הצעת מחיר אם תרצה.

מיבואן מקביל כבר אני יכול לומר לך שהמחיר זול יותר מהנמוך בזאפ בכמאה ש"ח.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
הי מתן,

ראשית, ips = in-plane switching, אז אין לך מה לדאוג, הפאנל מצויין ואיכותי.

מבחינת זמן התגובה, לא משהו שנראה לעין, למרות ה"איטיות" כביכול לעומת פאנלים של 2MS-5MS.

אני משווק דל מהיבואן הרשמי, אשמח לבדוק לך עלות בבוקר ולשלוח לך הצעת מחיר אם תרצה.

מיבואן מקביל כבר אני יכול לומר לך שהמחיר זול יותר מהנמוך בזאפ בכמאה ש"ח.

תודה רבה על ההסבר הזריז

אשמח לקבל הצעת מחיר, מחכה למחר בבוקר

U2414H

S2415H

פורסם

כמו שאמרתי - הוא מבריק בניגוד למאט של הU והP , יחס הניגודיות אכן יותר טוב - ההבדל בזמן תגובה להבנתי הוא מהמעבד כי הם עובדים גם על אותו פאנל.

לסרטים ולמשחקים הוא יהיה יותר טוב ושווה את ה50 ש״ח.

כמו שכתבתי - אני מצאתי אותו ביותר זול מהU וככה הוא נמכר פה בגלל פחות אופציות כיוון וכניסות.

לבית זה לא מפריע לי (הוא מחובר למק מיני שהיציאה שלו היא גם ככה HDMI).

לדעתי - הS יותר כיף לבית ולסרטים (בצורה נראית לעין).

הU יותר נח לעבודה משרדית ולגלישה.

מכיוון שזה אותו פאנל ההבדל הוא קטן, אבל הניגודיות צבעים והפיניש עושים את ההבדל למשהו שאפשר לשים לב אם מתעסקים בזה.

שניהם מסכים מעולים (ולדעתי) עד שאתה לא מכפיל תקציב קשה למצא מסכים שהם Hands down יותר טובים - שזה אומר הרבה.

רוב המתחרים במחירים הקרובים לזה הם לא IPS ואני לא מתקרב לTN בזמן הקרוב.

הקפיצה הבאה לדעתי היא למסכי 4K שפשוט לא משתלמת.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
כמו שאמרתי - הוא מבריק בניגוד למאט של הU והP , יחס הניגודיות אכן יותר טוב - ההבדל בזמן תגובה להבנתי הוא מהמעבד כי הם עובדים גם על אותו פאנל.

לסרטים ולמשחקים הוא יהיה יותר טוב ושווה את ה50 ש״ח.

כמו שכתבתי - אני מצאתי אותו ביותר זול מהU וככה הוא נמכר פה בגלל פחות אופציות כיוון וכניסות.

לבית זה לא מפריע לי (הוא מחובר למק מיני שהיציאה שלו היא גם ככה HDMI).

לדעתי - הS יותר כיף לבית ולסרטים (בצורה נראית לעין).

הU יותר נח לעבודה משרדית ולגלישה.

מכיוון שזה אותו פאנל ההבדל הוא קטן, אבל הניגודיות צבעים והפיניש עושים את ההבדל למשהו שאפשר לשים לב אם מתעסקים בזה.

שניהם מסכים מעולים (ולדעתי) עד שאתה לא מכפיל תקציב קשה למצא מסכים שהם Hands down יותר טובים - שזה אומר הרבה.

רוב המתחרים במחירים הקרובים לזה הם לא IPS ואני לא מתקרב לTN בזמן הקרוב.

הקפיצה הבאה לדעתי היא למסכי 4K שפשוט לא משתלמת.

ליביו

שוב המון תודה, הבהרת לי לחלוטין כל מה שהייתי צריך לדעת, אני אלך על ה-S כי הרמקולים די חשובים לי וזה מה ששכחתי לציין.

לגבי 4K מעבר למחיר שלהם כשלעצמם, אין לי צורך במסך כזה כי אין לי את החומרה המתאימה להרצת משחקים ואולי גם סרטים ברזולוציות כאלו, במיוחד שלדעתי סרטים עדיף לנגן על מסך שהוא גדול מ24 אינץ', בהרבה.

לילה טוב

• תוכן חדש...