Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,אתמול התחדשתי באוונסיס 2009 החדשה.

קודם כל רציתי להודות לחברי הפורום שעזרו לי וכיוונו אותי לכיוון הזה.

אז ככה לגבי הרכב, אוונסיס 2009 החדשה יד 1 פרטית 35 ק"מ!

לא להאמין אבל עוד קניתי את הרכב מתחת למחירון בכמה אלפים,כשהמחירון 70.500(לא כולל ג'נטים ומרימי שמשון) קניתי ב 66 אלף, כשפגשתי את המוכר הבנתי למה אולי, דבר ראשון צריך לעשות טסט עוד שבוע ודבר שני לרכב יש שריטה עמוקה לאורך כל הרכב משני הצדדים(כנראה סכסוך שכנים או משהו כזה).

מגיעים לבדיקה לפני קנייה:

עשיתי את הבדיקה בעפולה במוסך כל בודק (שאתם המלצתם לי),אני מאוד מרוצה מהבדיקה שהם עשו, למרות יום שישי הקצר והרכבים שעומדים בתור, לקח לו לא פחות מ 40 דק' בדיקה קפדנית של הרכב, כשהיה זמן ששני אנשים היו על הרכב בבדיקה, הבחור לקח 400 ש"ח על הבדיקה.

הבדיקה לדעתי יצאה כמעט מושלמת, למעט מספר סעיפים קטנים, כמו גודל הגלגל במקום 205\60 הוא 205\55, כיוון פרונט, עוד דבר יש גומייה שעל הגג היא דיי נרקבה וצריך להחליף.

הנה התוצאות בדיקה, אשמח אם תיתנו חוו"ד מקצועי על הבדיקה, אולי יש דברים שלא שמתי לב והבודק לא אמר לי:

old5nizmqwjr.jpeg

yyn1niezz2j0.jpeg

zthzfkyhthjm.jpeg

gynzmntdzkif.jpeg

njkfm3oygwed.jpeg

כמה שאלות:

1.לגבי הגלגל, האם זה כל כך קריטי(205\55 במקום 205\60)? כי זה גלגל חדש הם שמו וחבל להחליף

2.ליד ידית הילוכים יש כפתור "ספורט" מה זה המצב הזה בעצם?

3. האם יש דבר שאפשר לעשות כדי להוריד או לטשטש לפחות את השריטה העמוקה שלאורך הרכב?(כמובן שצביעת כל הרכב לא בא בחשבון). האם פוליש ווקס איכשהו יכול לעזור?

כמה תמונות של הרכב.

i2yzzygziy2n.jpg

ef1dzj0ahjon.jpg

dyvzmwemyhnl.jpg

זהו רציתי לחלוק איתכם עם החווית קנייה שלי, ובעיקר להודות לאנשים הפורום שעזרו לי המון, תודה רבה חברים!

עריכה אחרונה על ידי chelsky26
פורסם

1. מידת צמיג שאינה מאושרת ברישיון הרכב תמנע ממנו לעבור טסט.

2. המצב הזה מושך הילוכים לסל"ד גבוה יותר, כך מתקבלת הרגשה יותר ספורטיבית.

3. בתמונות שצירפת לא רואים את השריטות מספיק ברור כדי שאפשר יהיה לענות לזה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

תתחדש על הרכב,אני רואה מסגרות של דני גלס טבריה-מוסך מעולה אז תדע שהרכב טופל טוב.

לגבי השריטות תעלה תמונה קרובה וברורה.

לגבי הצמיג,לא יודע עד כמה זה בריא לצמיגים שעל אותו הציר אם אחד מהם שונה מהשני. מה גם שזה יכול לא לעבור טסט.

עריכה:shugiflex הקדים אותי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

במשך היום ארד לרכב ואעלה לכאן תמונות ברורות יותר של השריטות.

כן הרכב טופל בדני גלאס כל הזמן, שמח לשמוע שהם מטפלים מצויין ברכבים.

ולגבי הצמיג אם זה ככה, כמובן שאני יחליף את הצמיג ולא ייקח סיכונים, אולי בגלל שזה צמיג חדש(לא עבר 500 ק"מ) יש כזה דבר שאפשר לקבל החזר כלשהו מהפנצ'ריה או שזה לא מקובל?

פורסם

תתחדש, יופי של קניה ובכסף קטן.

רכב נוח, מרווח ואפילו חסכוני בזכות הגיר הרציף.

נ.ב. לא ברור לי למה גומיית גג אמורה להיות רקובה בטויוטה בת 6...הייתי בודק לעומק מה הסיפור.

לגבי גודל הצמיג לדעתי זה בגלל שבשנה הזו הן באו בעיקר עם טאסות , יתכן והוא העביר ג'נט מאחת מודל 2011/2012 (לאבא שלי יש מודל 2011 עם ג'נט כזה וגודל צמיג כזה שהוא הוסיף עליו כסף ברכישה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה רבה חברים אני תאמת טיפה חששתי שאולי מיהרתי קצת(תוך 2 ימי חיפושים ביצעתי את העסקה).

חברה אולי מישהו יוכל להתייחס לבדיקה של הרכב? האם באמת הכל פיקס?

פורסם

תתחדש וסע בדרכים טובות.

האמת שזה אחד הרכבים שהכי משתלם לקנות ביד 2.

אני גם כמעט קניתי אותו אבל חששתי מהוצאות דלק גבוהות כי רוב הנסיעה שלי היא בעיר.

יהיה נחמד אם בעוד חודש תוכל לעדכן לגבי צריכת דלק וחווית נהיגה.

פורסם (נערך)

האם לרכב יש היסטוריית טיפולים?.

זה מוזר כי לא מזמן חבר מהעבודה מכר אחת כזו ב 1000 ש"ח מעל המחירון, הבן אדם שקנה אפילו לא לקח לבדיקה אלא רק ביקש היסטוריית טיפולים, נסע על הרכב ולקח אותו בלי מכון בדיקה (הרכב היה בלי תאונות יד ראשונה פרטי לחלוטין).

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

כן לרכב יש הסטוריית טיפולים מיומו הראשון הוא טופלבמוסך מורשה דני גלאס טבריה.

הצלחתי להוריד להם את המחיר בגלל הגומי האכול, השריטה שלאורך הרכב, והטסט הקרוב כל כך(שבוע).

אבל אין ספק שלאחר תוצאות הבדיקה הייתי מוכן גם לשלם את המחירון

• תוכן חדש...