Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

רצתי לספר לכם בקצרה על החוויה החיובית שהיתה לי היום מסעדת דוניה רוסה שבעין הוד.

היום חגגנו עם משפחתי יום הולדת שנה לבני. את האירוע המשמח בחרנו לעשות בדוניה רוסה אחרי ששמעתי דברים טובים על המקום ואף סעדתי שם עם אשתי פעם אחת והיה מאוד מוצלח.

סגרנו על תפריט אירוע לכ20 איש אבל להפתעתנו פינקו אותנו מעבר למה שסגרנו .

המנות הראשונות ומנות הבינים היו טעימות , נהננו מאוד מהסנגרייה ומהאמפנדות, המנות העיקריות שהוגשו על פלטות למרכז השולחן היו מעולות.

אני חייב לציין שלאורך כל האירוע לא היה חסר דבר, המנות היו גדולות והשירות היה מצויין .

תודה רבה לאורי ולשאר הצוות הנחמד .

אנחנו בטוח נחזור לשם שוב.

פורסם

אכן ראיתי את השרשור שהתחיל אי שם בשנת 2013 .

העדפתי לכתוב את חוות הדעת שלי בהודעה נפרדת. אם זה בעייתי אז שאחד מהמנהלים יעביר את ההודעה לשרשור השני

פורסם

גם אנחנו בחרנו לחגוג שם את האירוסין והיומולדת של ארוסתי.

היה ממש ממש ממש מאכזב.

ה-1500 ש"ח הכי מיותרים שהוצאתי בחיי.

**הערה לא מכובדת נמחקה**

משכנתא זה קל

פורסם

לפחות תפרט מה היה במקום לזרוק ככה סתם ביקורת שלילית

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני אכלתי שם פעם אחת עם המשפחה בדרך לצפון ולמרות ההיכרות הוירטואלית עם הבעלים לא אמרתי מראש שאני מגיע ולא הזדהתי גם במסעדה (רק אחר כך בה"פ סיפרתי לו שהייתי שם וחטפתי על הראש שלא הזדהתי ואמרתי שלום אבל כזאני מגיע לעסק של מישהו לא רוצה להפריע ולא רוצה יחס מועדף. עסק נועד לייצר פרנסה ואני לא רוצה הטבות מיוחדות).

הגענו כשהיינו בדרך לצפון השקט במהלך צוק איתן בלי להזמין מקום וקיבלו אותנו יפה מאוד. האוכל היה עשיר וטוב, השירות היה מצויין ובחור נחמד (לא אורי שאותו פגשתי מאוחר יותר) דאג לעקוב מרחוק אחרי השולחנות בלי להפריע ומידי פעם לעשות גיחה לאחד הזולחנות לשאול אם הכל בסדר או להניח איזה בונוס על חשבון הבית.

היינו ארבעה (שני מבוגרים ושתי בנות בנות 8 ו 12) וכולנו מאוד נהנינו.

כשאני הולך למסעדה אני לא מסתכל רק על המחיר אלא בעיקר על החוויה הכוללת. ברור שיש מסעדות טובות ווותר זולות אבל בסך הכל החוויה היתה יותר משווה את המחיר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

היינו בשבת בצהריים, היה קצת הומה ורועש, שירות קצת איטי. התעכבו עם החשבון והתעכבו מאוד עם בקבוקי מים שבקשנו מפעם לפעם.

האוכל על כל גווניו, לרבות הראשונות - אמפנדס בשר, לחם הבית והמטבלים, הסלטים - בואנוס איירס, הספיישלים - כבר לא זוכר, אולי שקדים או אשכים, הפלטות בשרים (פילה, אנטריקוט, סינטה וצוריסוס) וגם הסטייק הלבן היה סתמי לחלוטין. הצ'יפס היה סבבה.

לקחנו גם בקבוק קאווה שהיה אחלה :)

כמובן תעטוף את כל זה במחירים לא ממש זולים ואין איפה לצאת מרוצה, במיוחד שבאת עם ציפיות גבוהות הודות להייפ.

עריכה אחרונה על ידי Fitch

משכנתא זה קל

פורסם

אז אתה מתאר אוכל סבבה אבל עומס ורעש של שבת בצהריים.

אם אתה רוצה שקט ושלווה ולא משנה באיזו מסעדה אל תלך לאיזור טיולים בשבת בצהריים. זה יום ושעה של משפחות מטיילות שמחפשית משהו חי וחופשי.

לגבי המחיר כמו שאמרתי יש יותר זולים. כנראה שבאת עם ציפיות למסעדה רומנטית כמו בארוחת ערב אבל את זה לא מוצאים בעין הוד בשבת בצהריים.

פורסם (נערך)

לא אמרתי שהאוכל היה סבבה...;)

היה תפל וסתמי, בטח עבור מסעדה ארגנטינאית ש"מתמחה" בגריל בשר.

עריכה אחרונה על ידי Fitch

משכנתא זה קל

פורסם

פספסתי את התפל וסתמי וראיתי רד את ההיה סבבה.

לא יודע. אני לא אוהב בשר מתובל אלא את הטעם הטבעי שלו (וזו גם הסיבה שאני אוהב גריל דרום אמריקאי). או שנפלת על יום לא טוב (או שאני נפלתי על יום טוב) אי שהטעם שלנו שונה מאוד.

פורסם

~

פעם אחר פעם בשרשורי מסעדות אנחנו חוזרים אל אותה נקודה: תיאום ציפיות.

דוניה רוסה, אלבמה ועוד - טובות כשלעצמן, כיפיות אם אתה עובר בסביבה, אבל לא בהכרח מצדיקות הגעה במיוחד. אם סתם שמעת כמה ביקורות טובות אתה מגיע עם ציפיה חיובית. אם טחנו לך את המוח במשך חודשים על כמה זה נהדר וכמה זה מעולה, אתה מגיע עם צפיות מוגזמות שקשה מאד לעמוד בהן. כך שבסופו של דבר זה האינטרס של המסעדה עצמה לרסן קצת את ההתלהבות ולהנות מיח"צ חיוביים בפורום בלי להיסחף עם התשבוחות.

במקביל, חובתם של הקוראים פה (במיוחד הוותיקים שמשום מה תמיד נופלים במלכודות האלה) לקחת את כל מה שקוראים בערבון מוגבל. כנ"ל לגבי בעלי מקצוע, ביקורות רכב ושאר דברים שאנשים כותבים בפורומים.

יש בישראל הרבה מסעדות טובות, דוניה רוסה היא אחת מהן... זהו. לא הכי טובה, לא יותר טובה, סתם טובה. ואם אתה לא מכיר את הבעלים אז בכלל. לפני מספר שנים ביקרתי שם בערב רגיל לחלוטין, לא עמוס במיוחד ולא ריק במיוחד. היה טעים ונחמד, אבל לא יותר טעים ולא יותר נחמד מאשר ברובינשטיין למשל, ובשביל זה לא הייתי צריך לנסוע כל הדרך מנתניה. היתרון היחידי שאני רואה אצלם זה המיקום (כפר האמנים עין הוד), אבל זה לא משהו שהמסעדה יכולה לקחת עליו קרדיט.

פורסם

לא יודע מה אתכם, אבל הסגנון שם תפור עלי.

אתן דוגמא למשהו שאני לא יכול להתמודד איתו במסעדות בשר, ומסעדות בכלל, וזה עניין הריחות והחוסר באוויר טרי. אחד הדברים שאני אוהב בדוניה רוסה זו העובדה שאשכרה אפשר לנשום שם. לי זה חשוב, אולי לאחרים זה פחות קריטי.

כל אחד מצפה וחווה אחרת. כן, אני מכיר אנשים שלא נהנו כמוני מהבשר. אני עדיין מעריך ואוהב אותם.

גילוי נאות, אני בהחלט רואה עצמי חבר של הבעלים. אבל מה המדד האמיתי לכך שאני אוהב את המסעדה? אני פשוט משתדל להגיע ולאכול שם כמה שיותר ולעתים נוסע במיוחד מהמרכז. זה לא כזה סיפור.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ואדים, כמובן שנסיעה של 40-50 דקות לכיוון במיוחד עבור הארוחה לא עזרה למורל.

אני נמנע מלהמליץ או להשמיץ אלא אם יש לי בטחון מלא ולאורך זמן על טיב המוסך, המסעדה או כל נותן שירות אחר.

ולמרות זאת, ישנן מסעדות שלמרות שאני מגיע אליהן עם ציפיות גבוהות - הן עומדות בהן שוב ושוב ושוב - ועליהן אין שרשור אלפי המלצות בפורום.

אגב, דבר דומה קרה לי בעבר עם חשמלאי רכב מהפורום שהיה לו שרשור באורך הגיבוב עם המלצות.

אני מאמין שמי שהיה באמת נהנה. אני סביר להניח לא אחזור לשם, גם אם "על הדרך".

משכנתא זה קל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...