Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

ברשותי רכב עם הגה מעור בשני צבעים, אפור ושחור.

חלקים באזור האפור ההגה פשוט התבלו לחלוטין ולא נשאר עליהם צבע כלל מבלאי של שימוש.

לאחרונה עלה בי הרצון לשפץ את ההגה ועלו מס' אפשרויות:

להחזיר אותו למצב מקורי (האפשרות העדיפה עליי)

לצבוע את החלקים האפורים בשחור (אם הדבר אפשרי ואיך ניתן לביצוע)

להסתפק בעל כורחי בכיסוי הגה (לא מת על האופציה הזו)

אינני יודע עד כמה המצב של ההגה נחשב לאנוש והאם ניתן לתקן אותו ופה אתם נכנסים.

תודה מראש,

אבי.

5453.jpg

פורסם

לא, הגה חדש עולה 7,000 ש"ח לפני מע"מ וללא הכרית אוויר. מה ששמעת.

אבי, גם ביאריס שלי ההגה מתקלף, אבל בעוד שאצלך זה נראה שרק הצבע דהה אצלי העור עצמו בלוי. הפתרון היחידי הוא ריפוד מחדש אצל רפד רכב ואוטו אלגנס ביהוד בהחלט נשמעים כמו הכתובת הנכונה.

אני מתכוון להגיע לשם בקרוב אם אתה מעוניין להמתין ולשמוע רשמים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קודם כל המון תודה, זה בדיוק מה שחיפשתי (ולא מצאתי).

לא, הגה חדש עולה 7,000 ש"ח לפני מע"מ וללא הכרית אוויר. מה ששמעת.

אבי, גם ביאריס שלי ההגה מתקלף, אבל בעוד שאצלך זה נראה שרק הצבע דהה אצלי העור עצמו בלוי. הפתרון היחידי הוא ריפוד מחדש אצל רפד רכב ואוטו אלגנס ביהוד בהחלט נשמעים כמו הכתובת הנכונה.

אני מתכוון להגיע לשם בקרוב אם אתה מעוניין להמתין ולשמוע רשמים.

איתמר, תודה על התשובה, ובכל זאת רציתי להתייעץ.

נראה שההגה במצב סביר (בחלקים האפורים) ורק הצבע התקלף, האם ניתן לשחזר את הצבע?

שאלה נוספת, האם ניתן יהיה לשנות את הצבע האפור לשחור עם אחת ההערכות הבאות מניסיונך:

http://www.ebay.com/itm/Leather-Vinyl-Steering-Wheel-Restoration-Repair-Kit-BLACK-/171202634883?hash=item27dc78e483

http://www.ebay.com/itm/Leather-STEERING-WHEEL-Repair-and-Restore-Full-Kit-Inc-Dye-Colour-/251378275765?var=&hash=item3a875015b5

ושאלה אחרונה, כדאי לשקול החלפה להגה ספורט ללא כרית אויר או עדיף לשכוח מהעניין?

אשמח לשמוע רשמים מהביקור באוטו אלגנס,

תודה מראש ובתקווה לשבת שקטה.

אבי.

פורסם

אין לי נסיון עם הערכות האלה. ניסית לשאול את לאון? שלח לו ה"פ. מעניין לשמוע איך הטיפול החזיק לאורך זמן.

ניתן להחליף להגה ללא כרית אוויר, אבל זה כנראה יהיה הדבר האחרון שמישהו ימליץ לך לעשות מעבר לעניין האי-חוקיות או מה יקרה כשחס וחלילה תצטרך את כרית האוויר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רק ציפוי מחדש של העור אצל בעל מקצוע. שלא תחשוב על החלפת הגה ללא כריות אוויר.

מה שווה בדיוק הגה "יפה" ללא בטיחות.

פורסם

גם אצלי במאזדה זה ככה, יש קילופים של ההגה, אומנם ההגה אצלי לא מעור .

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם (נערך)

סורי שלקח לי כמה זמן להגיב , כמו שאמרתי לאבי בפרטי , ממש התאכזבתי מהערכה , לאחר בערך שבועיים הצבע התחיל להתקלף חזרה וכל העבודה שעשיתי הלכה כאילו שלא עשיתי כלום אז החזרתי בחזרה את הכיסוי של ההגה.

בגלל שהידיים שומניות אז הצבע מתבלה יותר מהר לכן הצבע ירד כאילו לא היה.

ודבר שני : את הערכות שפירסמת לא יצא לי לעבוד איתם תנסה לברר אליהם אולי באינטרנט.

מקווה שעניתי לך על השאלה .

עריכה אחרונה על ידי LeonG
פורסם

מאכזב לשמוע, הערכה שהשתמשת בה נראתה רצינית.

היום ניגשתי לאוטו-אלגנס והתרשמתי מאוד, הם צריכים לחזור אלי לגבי תאריך ביצוע העבודה. אעדכן.

פורסם

ממש ככה , בהתחלה הערכה באמת הרשימה אותי לטובה אבל לאחר שבועיים פשוט התאכזבתי לגלות איך הכל פשוט מתקלף.

• אחראי פורום
פורסם

עצה אסתטית, אם אתם (איתמר ואבי) הולכים על ריפוד מחדש, וותרו על האפור.

נראה מצועצע כמעט כמו הכיסויים בשנקל מאוטו דיפו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

האפור היה בדגמי 2003 בלבד. 2004 ואילך הגיעו עם הגה שחור וגם ללא העור המחורר שהיה בדגמי 2003.

פורסם
סורי שלקח לי כמה זמן להגיב , כמו שאמרתי לאבי בפרטי , ממש התאכזבתי מהערכה , לאחר בערך שבועיים הצבע התחיל להתקלף חזרה וכל העבודה שעשיתי הלכה כאילו שלא עשיתי כלום אז החזרתי בחזרה את הכיסוי של ההגה.

בגלל שהידיים שומניות אז הצבע מתבלה יותר מהר לכן הצבע ירד כאילו לא היה.

ודבר שני : את הערכות שפירסמת לא יצא לי לעבוד איתם תנסה לברר אליהם אולי באינטרנט.

מקווה שעניתי לך על השאלה .

ממש מאכזב לשמוע, מצד שני חסכתי לעצמי הרבה כאב ראש, כאב לב וכאב בכיס, אז זה גם משהו.

כנראה כמו שנאמר כבר בשרשור זה, הפיתרון יהיה ריפוד מחדש או כיסוי הגה.

למישהו יצא להתנסות אולי עם מקומות מקצועיים שעושים צביעה להגה? אולי החומרים שם יותר עמידים?

אני אובד עצות..

עצה אסתטית, אם אתם (איתמר ואבי) הולכים על ריפוד מחדש, וותרו על האפור.

נראה מצועצע כמעט כמו הכיסויים בשנקל מאוטו דיפו.

על טעם ועל ריח.. למרות שאני נוטה להסכים איתך.

• תוכן חדש...