Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ipad air 2 מוריד לאט

Smiro
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עליי לעשות?

רכשתי היום אייפד אייר 2 לאבי כמתנה. שמתי לב שאפליקציות מAPP STORE הוא מוריד מאוד לאט (עם WIFI).

הכיצד לפתור את הבעיה?

תודה.

פורסם (נערך)

איך אני עושה את זה? לא מבין בזה. ראוטר של אורנג' מסוג Vtech.

רשום אצלי שזה על WPA2. מה עושים?

עריכה אחרונה על ידי Smiro
פורסם

זה מה שהוא התכוון.

זה לא קשור בכ״א למהירות של האייפד בשום צורה. אם כבר בראוטרים חלשים בזמנו - זה היה מכביד עליהם.

לא רלוונטי לא לראוטרים מה5-6 שנים האחרונות או לאייפדים כמו האייר 2 שהוא מאוד חזק.

הבעיה היא הספק בשילוב עם זה שלרוב אין CDN בישראל לאפל עבור אפליקציות (כלומר - הספק שלך לא באמת נותן לך את הרוחב פס בהורדות ישירות מחו״ל שהן לא Cached בארץ).

גם אני שמתי לב שבארץ זה מוריד במהירות צב מהאייטיונס אפליקציות גדולות לעומת פה (ארה״ב) והמהירות חיבור שלי לכאורה קטנה (בארץ - 100 מגה , פה ״רק״ 50 אבל סימטרי והתחייבות שזו המהירות מינימום , לא מקסימום ביום טוב מהשרת של הספקית)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

אני מתכוון להורדה של 40 מגה של אפליקציית יוטיוב ופייסבוק לוקח לו מלא זמן להוריד. ומלא זמן הכוונה לאיזה חצי שעה.

איך אפשר להעלות את זה? למה באייפון זה מוריד בשנייה ובאייפד אייר לאט כל כך?

עריכה אחרונה על ידי Smiro
פורסם

זה נשמע כבר לא תקין.

תוריד SpeetTest מהחנות אפליקציות ותבדוק איזה מהירות מקבל המכשיר.

בעיקרון - יש לו כנראה כרטיס רשת יותר מתקדם מכל מכשיר אחר בבית שלך (כולל תמיכה בAC).

אין שום סיבה שהוא בלבד יוריד לאט.

Then dying is forgetting

פורסם

ניסית להוריד את האפליקציה ולבדוק מה הסיפור?

אין סיבה שאייפד עם כרטיס רשת הכי מתקדם למשכשירים ניידים כרגע יהיה איטי.

Then dying is forgetting

פורסם

היה לזוגתי אייפד הראשון ששימש אותה לצורך צפיית סרטונים ביוטיוב, מכיוון שכל שימוש אחר מעצבן ברמות.

יום אחד הוא אמר שאינו יכול עוד וסירב להריץ סרטי יוטיוב.

חיש מהר באותו היום עצתי רצתי לסניף קי. אס. פי. הקרוב לביתי ובלי להתבלבל רכשתי אייפד הכי חדש ומשוכלל שבנמצא.

היינו אייר 2.

מה רבה הייתה הפתעתי כאשר זרקה לי אותו בפרצוף זוגתי בטענה שהוא אינו עובד.

אפילו איתחול ראשוני לא הצלחתי לעשות גי הוא היה ישר מתנתק מהרשת.

אי לכך חזרתי יום למחרת לחנות, כדי לטעון את הטיעונים הקשים שאחרי לכתו של באבא סטיב איבדו הבנים מקופרטינו את דרכו של נביא התפוח.

בלי להתבלבל שלחו את המכשיר למעבדה, למרות שעברו פחות מ24 שעות מפתיחה חגיגית של קופסה לבנה.

בינתיים זוגתי ראתה את הסרטונים מנקסוס 7 שלי.

כעבור שבוע חזר המכשיר. עשו לו עידכון קושחה שאמורה לפתור את הבעיות שכמובן לא קיימות במכשירי אפל מלכתחילה.

אממה. הצלחתי לעבור את שלב האיתחול אבל כל 7 עד 10 דקות המכשיר היה מתנתק מרשת הביתית.

לא אלאה אותכם בסיפור ארוך ונעבור היישר לפואנטה.

כעבור חודש של ניסוי ותהיה אשכרה קניתי ראוטר חדש והרמתי בבית רשת ויירלס מיוחדת למכשיר המזורגג, כי הוא סירב בתוקף לעבוד עם הרשת שלי שמשרתת נאמנה מעל 10 צרכנים כולל אייפד ישן, אייפוד של הבת שלי ומקבוק אייר שממנו אני כותב שורות אלה.

בזה הבטחתי לעצמי שאני לא אתקרב לזבל הזה יותר.

פורסם
היה לזוגתי אייפד הראשון ששימש אותה לצורך צפיית סרטונים ביוטיוב, מכיוון שכל שימוש אחר מעצבן ברמות.

יום אחד הוא אמר שאינו יכול עוד וסירב להריץ סרטי יוטיוב.

חיש מהר באותו היום עצתי רצתי לסניף קי. אס. פי. הקרוב לביתי ובלי להתבלבל רכשתי אייפד הכי חדש ומשוכלל שבנמצא.

היינו אייר 2.

מה רבה הייתה הפתעתי כאשר זרקה לי אותו בפרצוף זוגתי בטענה שהוא אינו עובד.

אפילו איתחול ראשוני לא הצלחתי לעשות גי הוא היה ישר מתנתק מהרשת.

אי לכך חזרתי יום למחרת לחנות, כדי לטעון את הטיעונים הקשים שאחרי לכתו של באבא סטיב איבדו הבנים מקופרטינו את דרכו של נביא התפוח.

בלי להתבלבל שלחו את המכשיר למעבדה, למרות שעברו פחות מ24 שעות מפתיחה חגיגית של קופסה לבנה.

בינתיים זוגתי ראתה את הסרטונים מנקסוס 7 שלי.

כעבור שבוע חזר המכשיר. עשו לו עידכון קושחה שאמורה לפתור את הבעיות שכמובן לא קיימות במכשירי אפל מלכתחילה.

אממה. הצלחתי לעבור את שלב האיתחול אבל כל 7 עד 10 דקות המכשיר היה מתנתק מרשת הביתית.

לא אלאה אותכם בסיפור ארוך ונעבור היישר לפואנטה.

כעבור חודש של ניסוי ותהיה אשכרה קניתי ראוטר חדש והרמתי בבית רשת ויירלס מיוחדת למכשיר המזורגג, כי הוא סירב בתוקף לעבוד עם הרשת שלי שמשרתת נאמנה מעל 10 צרכנים כולל אייפד ישן, אייפוד של הבת שלי ומקבוק אייר שממנו אני כותב שורות אלה.

בזה הבטחתי לעצמי שאני לא אתקרב לזבל הזה יותר.

אין מצב יש לו את הכרטיס רשת הכי מתקדם!!!!

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

לפעמים מדובר פשוט במכשירים תקולים.

הטלפון הקודם שלי הסכים להתחבר לרשתות על בסיס רנדומלי, כשלרשת הביתית הוא התחבר רק כשהיה צמוד לראוטר. כל מכשיר אחר (כולל מכשירים מדגם זהה) עבדו נהדר בטווחים גדולים.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

נהפוך הוא. הוא עד כדי כך מתקדם שלא בכבוד שלו לבצע handshake עם הראוטר שלי בן שנתיים שמחזיק רשת, מגדיל טווח, NAS, מדפסת ותריסר צרכנים בלי להניד עפעף.

פורסם

אולי זה ראוטר אנדרואיד - אז הוא מזהה את זה ? :)

ובנימה רצינית - בא נגיד שיש לנו במשרד בארץ כנראה 40-50 אייפדים , על רשת אחת כולל NAS וRange extenders ל2 קומות , הכל בסדר... ואני מכיר עוד כמה חברות בסדרי גודל יותר גדולים עם כמות יותר גדולה של אייפדים.

הסיכוי שזו בעיה רוחבית בלי שכל האינטרנט ואחותו היו כותבים על זה (במכשיר שיצא לפני שנה) הוא דיי אפסי.

אז יכול להיות מכשיר לימון כמו בכל דבר אחר.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

מצאתי לא מעט נושאים על זה ברחבי הרשת בחיפוש די פשוט. אבל בסדר, נראה מה קורה. מקסימום יש אחריות.

עכברוני - איזו רשת מיוחדת התקנת?

(אציין שהכל עובד נהדר מלבד הורדת אפליקציות. אינטרנט וסרטונים ללא בעיה)

• תוכן חדש...