Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם, אחרי מספר חודשים של סבל עם אוזניות מקוריות של סמסונג S5 החלטתי שאני רוצה לרכוש משהו יעודי לאימונים, עמיד בזיעה כמובן, עם איכות סאונד טובה ועדיפות לבלוטוס, ראיתי את האוזניות JAYBIRD X2 אבל הם עולות כפול מהתקציב שלי ולכן אני מבקש את עזרתכם.. האם קיים משהו בסגנון בתקציב של עד 300 גג 350 ש"ח?

יש אפשרות להזמין מחו"ל בעת הצורך.

פורסם

Jabra Step.

265 ש"ח. שקלתי לקנות אותם כשחיפשתי אוזניות בלוטות' לחדר כושר, אבל הבנתי שאני לא הולך לשם מספיק כדי להצדיק סכום כזה ולשאר הזמן יש לי אוזניות מעולות שאני לא מתכוון להחליף.

בסוף רכשתי Bluedio Q5 סיניות ב50 ש"ח באיביי. שום דבר לכתוב עליו הביתה, אבל עושות את העבודה ודי נוחות.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

M6 של ME Electronics, ב20 דולר מאיביי.

איכות SQ מעולה למחיר. באמת שלא צריך יותר מזה לריצה, כי אתה לא באמת שם לב לאיכות הצליל בזמן ריצה.

מעולה לריצות/אירובי, נצמד לתעלת האוזן כמו דבק.

http://www.meelec.com/Sport_Fi_M6_s/436.htm

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
M6 של ME Electronics, ב20 דולר מאיביי.

איכות SQ מעולה למחיר. באמת שלא צריך יותר מזה לריצה, כי אתה לא באמת שם לב לאיכות הצליל בזמן ריצה.

מעולה לריצות/אירובי, נצמד לתעלת האוזן כמו דבק.

http://www.meelec.com/Sport_Fi_M6_s/436.htm

חשוב לי סאונד כי אני אשתמש בהם גם ליום יום וגם לאימוני כח..

תודה על ההמלצות אבדוק אותם מיד!

פורסם

ה q5 של בלודיו עושות את העבודה. הן עולות רבע מכל אוזניות בלוטות׳ אחרות ויש סאונד סביר. זה לא אוזניות מקצועיות אבל הן בהחלט יעשו את העבודה (נראה לי שהן בהחלט ברמה של האוזניות שמקבלים עם המכשירים הסלולריים)

פורסם

אני עברתי כמה וכמה אזניות לריצה. בהתחלה הלכתי על הזולות ממש, ואז השקעתי קצת יותר (אבל עדיין סיניות למיניהן), כולן

לא הצליחו לשרוד יותר מכמה שבועות, למרות שעבדו יפה בהתחלה והסאונד היה סבבה.

בסופו של דבר הזיעה הכריעה את כולן (למרות שכולן היו ייעודיות לספורט עם עמידות לזיעה וכו').

אחרי שזרקתי איזה 4-5 זוגות החלטתי ללכת על משהו איכותי שיחזיק, והגעתי לפלנטרוניקס. אני לא אוהב אזניות שיושבות בתוך האוזן בלבד בלי תמיכה על האוזן, בטח לא בספורט, אז הצורה גם חשובה. בקיצור קניתי את הBACKBEAT FIT, שעולות 78$ בארה"ב, או כ-500 ש"ח בארץ. בינתיים שורדות יפה, מאד נוחות וקלות, סוללה מחזיקה המווון זמן, הסאונד מצויין. ממליץ בחום להשקיע קצת יותר פעם אחת ולהנות להרבה זמן.

http://www.amazon.com/Plantronics-BackBeat-Fit-Bluetooth-Headphones/dp/B00KJLMBQQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1443980308&sr=8-1&keywords=backbeat+fit

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

בדקתי את הFIT שחורגים מעט מהתקציב שלי והתאכזבתי לגלות שהבידוד רעשים שלהם לא משהו בכלל, מצד שני הפאוץ' הופך לכיס נסיעה ליד מגניב מאוד, חבל שאין בו חלון לשליטה על המסך של הפלאפון.. אה וחסרון נוסף הוא מחסור בספוגים עם המידות לאוזניים שקיימים ברוב האוזניות שבדקתי..

נראה לי שבנתיים אמשיך לחלום על זה ואסתפק בסמסונג שלי..

https://store.bragi.com/?___store=row_en

פורסם

מבחינתי בידוד רעשים זה חסרון, אני עדיין רוצה לשמוע מה קורה מסביבי כשאני רץ בחוץ, זה חשוב לבטיחות ולהרגשת התמצאות.

הספוגים פה לא רלוונטים כי המיקום של האוזניה הוא לא הרמטי באוזן כמו האזניות IN EAR, הפתח פשוט יושב בתוך התעלה, וזה מתאים לכל אוזן לדעתי, זה לא יושב בלחץ. מה שמחזיק זה הקשת מעל האוזן.

לגבי שליטה ומיקום של הפלאפון - פעם הייתי רץ עם האייפון על הזרוע עם פאוץ' שיש לו מסך שקוף, ותפעלתי אותו ככה, אבל זה לא היה נוח.

עברתי לחגורה ייעודית, אטומה לזיעה/מים, יושבת צמוד למותניים (אלסטית), לא קופצת ולא מורגשת.

את האייפון אני מכניס בתחילת הריצה כשהכל מוכן (אפליקצית ריצה, מוזיקה, מצב DO NOT DISTURB), ושולט בו מהאזניות.

אני יכול להתחיל את המדידה או לסיים, לקבל סטטיסטיקות בהקראה, להעביר שירים, וגם לענות לשיחות כמובן אם אני ממש רוצה.

http://easysport.co.il/shop/%D7%97%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%AA-%D7%A8%D7%99%D7%A6%D7%94-%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%91%D7%9C%D7%98-%D7%A2%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%9D/

(יש חגורות דומות בדולרים בודדים באליאקספרס, לא ניסיתי להשוות).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ שרשור ישן כי אין טעם ליצור חדש.

אחרי שהתפגרו לי xiaomi mi bluetooth ) וbluedio T energy (בשתיהן התפגרה אוזניה אחת , הבלודיו החזיקה משמעותית פחות זמן מהשיומי) , יש המלצה על אוזניות בלוטות' זולות יחסית לריצה? מעדיף כאלה שמחוברות בכבל ולא אלחוטיות לגמרי.

פורסם

לאשתי ולי יש את ה- Plantronics BackBeat Fit Bluetooth Headphones שפורסמו פה בשרשור.

הווליום לא הכי גבוה, אבל מספק, מלבד זאת אחלה אוזניה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

ממליץ על ה MEIZU POP, עולות בערך 60 דולר ב JOYBUY , קליטה מעולה ויושבות מעולה על האוזן באימונים. יש לי AIRPODS עכשיו ואמנם יש הבדל אבל לא משמעותי.

Miata ND2

פורסם

JBL E45BT

אלה האוזניות שמשמשות אותי לריצות ולחד"כ כבר שנה ומשהו., עובדות סבבה לגמרי, ונשמעות טוב.

אפשר למצוא באיזור ה250 ש"ח.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לאשתי ולי יש את ה- Plantronics BackBeat Fit Bluetooth Headphones שפורסמו פה בשרשור.

הווליום לא הכי גבוה, אבל מספק, מלבד זאת אחלה אוזניה.

נכנסתי כדי להמליץ על אלו. אוזניות מושלמות לספורט, במיוחד ריצה מאחר והן יושבות בתוך האוזניים ולא זזות, קשת הגומי שמחברת ביניהן לא מורגשת, ניתן לבצע את כל הפקודות הבסיסיות על ידי לחצנים קטנים שנמצאים על האוזניה עצמה, BT עם סוללה שמחזיקה כשעתיים רצוף (אולי אפילו יותר) בווליום הכי גבוה.

לגבי בידוד הרעשים, כמו שאמרו לפני, דווקא מאחר וניתן לשמוע את העולם החיצון זה יתרון, שוב במיוחד בריצה. שומעים משהו כמו 90% מוזיקה 10% חיצוני.

פורסם

סיקרנתם.

ה Backbeat שלי נזרקו בשלב מאוד מוקדם לפח (יתכן שמדובר בסדרה ישנה יותר, מדובר על מס' שנים אחורנית ; העיצוב ש misterb קישר אליו דומה מאוד לסט שהיה לי). או שהקשת חטפה עיוות פסיכוטי בשלב האריזה, מה שפשוט לא איפשר להן לשבת בצורה יציבה בתוך האוזניים, או שהאוזניים שלי מהונדסות בצורה שהאנושות טרם הכירה.

נוסף על כך וזו מחלה של הרבה אוזניות BT (של ה In-ear, לפחות) - גם כשהן יושבות בצורה סבירה בתוך האוזניים, הווליום המירבי פשוט עלוב. אני מחפש סט שישלח אותי לתפירה מחדש של עור התוף, דבר שעד עכשיו הצלחתי לקבל רק עם סטים חוטיים או אלחוטיים Over-ear.

• תוכן חדש...