Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אמש נתפסתי כביכול נוהג במהירות של 135 קמ"ש לאחר הפחתה (140) בכביש של 90.

המשטרה עצרה אותי אחרי איזה 5-7 דק' שהיא נסעה אחרי.. כנראה לקח להם זמן.. צומת אחרי..

דיבורים וזה מפה לשם לקחו לי את הרשיון וקיבלתי זימון לבית משפט ושימוע אצל קצין.

הגעתי לקצין- התייעצתי עם עו"ד, לאחר השימוע הוחלט להחזיר לי את הרשיון. אין לי עבירות קודמות, יש לי רשיון מ2011.

אני לא יודע מה לעשות הלאה. המשפט עוד חצי שנה.. העורך דין הציע לעזור לי 2000 שקל. שווה?

אני לא רוצה לקחת סיכון ולהגיע למשפט ולצאת טמבל ופראייר.

מה אתם מציעים?

פורסם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ממש לא שוק ראשון.

נהג נכנס בי בכביש החוף.

אלבר תבעה את הפוגע בעזרת עו"ד והכל.

אותי זימנו כעד, אז הגעתי לבית משפט השלום, היכן שכולם בחליפות.

בשוק ראשון לציון הרבה יותר מסודר.

אז כמו שאמרתי, ממש לא שוק ראשון ;)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

היה לי מקרה דומה לא מזמן, נתפסתי על 138 בכביש של 90 והרישיון שלי מ-2011. בשימוע הרישיון הוחזר בלי שלילה מנהלתית.

הגעתי למשפט (חצי שנה אחרי העבירה) קודם כל קראו לי לחדר לדבר עם התובע, הוא ראה שאין עבירות קודמות והציע קנס 750 + חודש שלילה על תנאי בלי להשפט. ובגלל שהייתי חייל הוא אפילו החליט להקטין את הקנס ל-400. חתמתי על הטופס ונגמר הסיפור, אפילו לא הייתי צריך לראות את השופט.

פורסם

אהלן, אז אחרי הרבה נושאים שקראתי בפורום ובכלל באינטרנט הבנתי שהתהליך הוא כזה. אני מגיע ביום המשפט ומדבר עם התובע והוא יכול להציע לי עסקת טיעון שבדר"כ לא כזאת נוראית.. השאלה היא האם אני צריך להודות לאחר מכן בפני השופט בעבירה שלי? מה הסיכוי שהוא לא יסכים לקבל את העסקה? האם תהיה דרך חזרה לאחר החלטת השופט ואוכל לדחות או לערער ולפנות לעורך דין?

הבנתי שהעבירה שלי לא כל כך נוראית משום שהיא 4 קמ"ש מעל לברירת המשפט ובעיקר בגלל שעורכי דין רודפים אחריי בטלפונים כי אני כביכול "כסף קל" בשבילם?

פורסם
אהלן, אז אחרי הרבה נושאים שקראתי בפורום ובכלל באינטרנט הבנתי שהתהליך הוא כזה. אני מגיע ביום המשפט ומדבר עם התובע והוא יכול להציע לי עסקת טיעון שבדר"כ לא כזאת נוראית.. השאלה היא האם אני צריך להודות לאחר מכן בפני השופט בעבירה שלי? מה הסיכוי שהוא לא יסכים לקבל את העסקה? האם תהיה דרך חזרה לאחר החלטת השופט ואוכל לדחות או לערער ולפנות לעורך דין?

הבנתי שהעבירה שלי לא כל כך נוראית משום שהיא 4 קמ"ש מעל לברירת המשפט ובעיקר בגלל שעורכי דין רודפים אחריי בטלפונים כי אני כביכול "כסף קל" בשבילם?

כשאני הגעתי למשפט בכלל לא הייתי צריך להכנס לשופט, ברגע שהתובע הציע עסקה הסכמתי לה וחתמתי לו על הטופס (מן הסתם כשאתה חותם זה אומר שאתה מודה בעבירה). משם כבר הלכתי הביתה, התובע דאג לאשר את זה מול השופט, לא הייתי צריך להתעסק בזה.

• תוכן חדש...