Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

כמו בכותרת, לפני שעתיים, שוטטתי בטלפון בתוכנת ה-EBAY ופתאום גיליתי פרסומת של SSD בנפח 120 ג"ב של SAMSUNG EVO 850 של מוכר באנגליה, אשר יש לו ניסיון במכירות (122) ו 100% שביעות רצון :)

מסתכל , הוא מבקש 105 ש"ח עבור הפריט כולל משלוח, אני מאוד מרוצה, משלם בשמחה.

עכשיו EBAY שלחו לי את זה, אין לי מושג מה עליי לעשות!! נכנסתי וראיתי שהפריט גם הוסר מהאתר!!

נראה לי שהפרסום היה בטעות ואני תפסתי את זה על חם, נכון??

מה אתם חושבים?

EBAY.jpg

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

כן, ברור ששילמתי, וזה גם מה שהבנתי מההודעה הזו.

מצד שני הם מחקו את הדף של המכירה, ואפילו אין פירוט למוצר שקניתי, אתה רואה! הם מחקו לי את הפרטים משמאל!

פורסם

זה קורה בד"כ לאחר תלונה משמעותית על המוכר/מוצר שהתבררה כנכונה, למשל מוצר מזויף או בעל תיאור שקרי.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

בחרתי לחכות. כרגע אני לא מתלונן, מחכה לתגובה מ- EBAY או מהמוכר!

תודה לשניכם על העזרה :)

פורסם

אם תראה שהמוצר לא מגיע תוך הזמן שהובטח, תוכל לפנות לResolution Center ולבקש החזר כספי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תחכה עד שיגיע הכפתור היוקרתי שהזמנת

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
תחכה עד שיגיע הכפתור היוקרתי שהזמנת

אז כדאי לי להתלונן כבר עכשיו ולחסוך זמן?

פורסם

אני לא הייתי מתלונן עכשיו, בתקווה כי יגיע המוצר אשר הוזמן. מה שכן, אני מצלם כל פתיחת חבילה בוידיאו, על מנת להוכיח, במידת הצורך, כי קיים פגם. במקרה שלך, הייתי מצלם את החבילה מבחוץ טרם הפתיחה וכן את כל תהליך פתיחת החבילה ובחינת המוצר.

פורסם

גם אם באמת יגיע SSD ויראה בסדר, רצוי לבדוק שמדובר אכן בנפח המוצהר ולא באיזה SSD של 4GB. יש המון תוכנות ברשת שאפשר להוריד בחינם שעושות את זה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היה לי מוכר ששכח להוסיף 1... במקום 150 דולר פרסם ב 50. סרב לשלוח בטענה שאין במלאי בו בשעה שהמוצר נמכר אצלו במחיר החדש. חוסר ההגינות שלו כלפי גם לי לא לוותר לו. בסוף השלמתי לו את המחיר ל100 והוא שלח את המוצר...

זו רולטה, במחיר הזה אני מסופק אם תקבל את שביקשת.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...