Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

יש לי פאביה 2008 1.6 ידנית

כרגע כשאני מכבה את הסוויץ' ומוציא את המפתח, אורות הדרך נכבים אך אורות החנייה ואורות לוח המחוונים נשארים דולקים.

למען הנוחות, אני רוצה שאורות החנייה והדשבורד יכבו כשאני מוציא את המפתח.

האם אפשר לעשות זאת באופן עצמאי? בדגש על עבודה איכותית, כלומר: שיהיה ניתן להפעיל את אורות המצוקה ללא מפתח בסוויץ', שלא ישרפו פיוזים בהדלקה ושלא יהיו קומבינות מוזרות.

והכי חשוב, אני רוצה לעשות את זה בעצמי- בגבול הטעם הטוב, אם זאת עבודה לחשמלאי תגידו לי(כמה זה אמור לעלות?).

תודה!

צח.

עריכה אחרונה על ידי ddfanani
  • ספונסר פורום
פורסם (נערך)

הדרך הנכונה לעשות זאת היא ע"י שינוי ההגדרות של מחשב הנוחות ברכב.

על מנת לעשות זאת עליך לגשת למוסך מומחה פולקסוואגן, שיש ברשותו ציוד דיאגנוסטיקה יעודי לVW.

במידה ותרצה אתה מוזמן להגיע אלינו למוסך על מנת לבצע את התהליך הנ"ל.

בברכה,

אופיר רודניצקי

עריכה אחרונה על ידי מוסך רון

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה על התגובה אופיר.

לא ידעתי שזה אפשרי אצלי שכן מחשב הנוחות אצלי הוא לא מהמורחבים.

כמה תהליך כזה אמור לעלות?

• ספונסר פורום
פורסם

אם אתה באזור תעבור אצלנו לבדיקה, במידה ומחשב הנוחות שלך מאפשר זאת לא נחייב אותך על התהליך.

בברכה,

אופיר רודניצקי

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

נכון מאוד רן, ותודה רבה אופיר!

אני מקווה שאגיע לתל אביב בקרוב... (אני יודע שיש בערך אין סוף סיבות לנסוע מעפולה)

• תוכן חדש...