Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אוקטביה היתה מתומחרת ב 185-190 התמחור היה הגיוני והיינו רואים הרבה ממנה על הכביש. מעבר לזה לרכב שלא חד במיוחד זו טו מאצ.

אני חייב להודות שלפחות באיזור שלי אני רואה די הרבה ממנה על הכביש

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תגובות 284
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ברור שעל דגם החדש אין מה לחכות למבצעים. אפילו עם היצרן היה מוריד מחיר. אבל יום יבוא. השתעשתי לא מזמן במחשבה מה לקנות עד 400K.

המחשבה הראשונה הייתה לנד קרוזר. אבל לדעתי הוא לא מצדיק את המחיר, אפילו עם ביקוש גבוהה כיד שניה.

מחשבה שניה הייתה בכיוון של גראנד צ'רוקי, אבל הוא 5 מושבים. בקיצור, אחרי קצת הגעתי למסכנה שאין מתחרים בגזרת 7 מקומות לצמד הקוריאניות עם מנוע דיזל.

אבל יש כאן בעיית מיתוג. קיה ב270K זה הרבה מאוד כסף. בדיוק כמו טויוטה ב370.

הבחירה ב-7 מושבים עד 400 צריכה להיות QX60. אמנם האבזור הגרסת הבסיס לא נדיב, אבל הרכב נראה טוב, נח ועם מנוע בריא.

395,000 לפני מיקוח.

יותר הגיוני לי לשלם 400 עם אינפניטי מאשר 270 על קיה.

A3

A4

פורסם

^^^ במקרה יש לי אחת ברמת גימור עלית בחניה. אומנם בתור סיפינת פאר אין לה מתחרים מבחינת פח ועור לשקל, אבל יש לה מגרעות משלה ואני לא רואה את עצמי חי איתה כרכב יחיד בבית. עם הקיה זה הרבה יותר אפשרי כך שמביחנתי ומתוך נסיון ובעלות על שתיהן אין כאן בכלל בסיס השוואתי.

פורסם

האמת שאשמח לשמוע על המגרעות. אבא שלי בקרוב יקנה אחת בסביבות 400 עם 7 מקומות ואני זה שצריך לבחור לו :)

אגב, למה לא כרכב יחיד? למה קיה עדיפה במקרה הזה?

A3

A4

פורסם

xc60 הוא עם 5 מושבים.

הייתי שוקל גם את הדיסקברי ספורט.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מה הבעיה ב 5 מושבים לזוג עם תינוק וכלב?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דיסקברי ספורט? קצר, יקר, מכוער (בניגוד לריינג' ספורט המדהים דווקא). גם 270k זה מעל מה שרציתי. הוולבו מיושנת.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

וזה עוד לפני שדיברנו על אלמנט האמינות וירידת ערך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אתמול עשיתי 300 קילומטר עם סיטרואן ולאחר מכן יצאתי לנסיעה קצרה בגוש דן עם הסורנטו. מדהים כמה שהרכב הזה משרה רוגע ושלווה. איפה שעם רכב אחר אני נוסע 140 לא בא לך לעבור 90.

פורסם

להבנתי, הסורנטו החדשה (ובמיוחד הדיזל) לוקחת את זה עוד כמה צעדים קדימה. באג? פיצ'ר? מי יודע.

ההחלטה היא לקחת את הדיזל לתחילת ינואר (רק בסוף החודש תגיע אחת כמו שאני רוצה).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...