Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 284
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באאוטבק 2.5X אין פתחי מיזוג אחוריים. מה לעזאזל הם חשבו?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

גם אני קניתי סורנטו בהחלטה של רגע, למרות שבניתי על יונדאי סנטה פה דיזל שהיא יותר יפה לטעמי.

אבל הוצאתי סורנטו אורבן ב186 אלף שקל וההבדל בינה לבין דיזל איפשר להעמיד עוד רכב בצד.

אני עדיין חושב שזה היה נכון, למרות צריכת דלק טיפה גבוהה ונסועה שנתית של 30K.

התבאסתי באבזור דל, אבל שמתי כל מה שהיה חשוב לי אפטרמארקט, כולל ציפוי ננו לכל החלונות וPPF לחלק הקדמי.

הגג הפנורמי כמו גג נפתח בכלל הוא דבר הכי פחות שימושי בארץ. זה טוב רק נגד לשלשלת של ציפורים.

יש לי את זה בשני רכבים אחרים, וחוץ משופוני אין לו שימוש.

מה שמעניין שמנוע 2.4 גם מחוץ לעיר לא נותן לי 1:10 בניגוד למנוע 3.5 ליטר באינפיניטי שמגיע לתצרוכת כזאת בכביש בקלות (בעיר סיפור אחר).

גם קאמרי V6 עם נפח 3.5 הייתה מפתיעה מבחינת חיסכון בכביש מהיר. הורדת שתי בוכנות ו1200CC השפיע לרעה.

פורסם

מה שמעניין שמנוע 2.4 גם מחוץ לעיר לא נותן לי 1:10 בניגוד למנוע 3.5 ליטר באינפיניטי שמגיע לתצרוכת כזאת בכביש בקלות (בעיר סיפור אחר).

גם קאמרי V6 עם נפח 3.5 הייתה מפתיעה מבחינת חיסכון בכביש מהיר. הורדת שתי בוכנות ו1200CC השפיע לרעה.

בנסיעה לא קצרה שעשיתי על האורבן שמתי לב שהרכב מאוד אוהב להיות בסל"ד גבוהה. כנראה בשביל להציג ביצועים סבירים למנוע קטן על רכב גדול.

למרות שבין עיקרוני זה שיוט יתכן וכל נגיעה גורמת לו לטפס למעלה

A3

A4

פורסם
גם אני קניתי סורנטו בהחלטה של רגע, למרות שבניתי על יונדאי סנטה פה דיזל שהיא יותר יפה לטעמי.

אבל הוצאתי סורנטו אורבן ב186 אלף שקל וההבדל בינה לבין דיזל איפשר להעמיד עוד רכב בצד.

אני עדיין חושב שזה היה נכון, למרות צריכת דלק טיפה גבוהה ונסועה שנתית של 30K.

התבאסתי באבזור דל, אבל שמתי כל מה שהיה חשוב לי אפטרמארקט, כולל ציפוי ננו לכל החלונות וPPF לחלק הקדמי.

הגג הפנורמי כמו גג נפתח בכלל הוא דבר הכי פחות שימושי בארץ. זה טוב רק נגד לשלשלת של ציפורים.

יש לי את זה בשני רכבים אחרים, וחוץ משופוני אין לו שימוש.

נו אבל איך האוטו באופן כללי?

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
נו אבל איך האוטו באופן כללי?

נעלי בית.

ממש מדהים התחושה של רוגע ושהכל מתקתק וסבבה ותחת שליטה. במיוחד אם מחליפים כמה רכבים תוך אותו היום.

מה גם שלמרות גודל בינוני+, באמת לא הרגשתי איתה חסר אונים בעיר כפי שקורה לי עם בהמות גדולות.

היא מתמרנת ומה שהכי מצחיק מסוגלת לנפק קצב אם רוצים. אומנם בלי דרמה ואפקטים, אבל עדיין ניתן להתנייד בה די מהר ולא רק בקו ישר.

אני ממש לא מתבייש לקחת מחלפים של 270 ראש בראש עם פוקוסים ושאר מכוניות שאמורות להיות בעלות אחיזה טובה.

אין שום דבר שבלימה קטנה לא פותרת אם הדברים יוצאים מהשליטה.

הבעיה מבחינתי זה שטח חזית ענק שיוצר התנגדות אווירודינמית וכמות ברחשים וחרקים אחרי נסיעה לא רגועה פשוט מטורפת.

אבל ככה זה בכל SUV.

פורסם

תודה, זה בערך מה שרציתי לשמוע וההתרשמות שלי מהנסיעה הקצרה שעשיתי (שבוע הבא על הדיזל).

פורסם

מגניב !

ברוך הבא לעולם המופלא של קרוסאוברים והתאמתם המופלאה לקשישים! :lol:

:roflmao:

:) גם מגניב, בעיקר שהכסא בגובה התחת ונעמדים החוצה מהרכב

אני ממליץ על דיזל, מת על דיזל. דיזל. אפילו כיף לכתוב דיזל.

דיזל.

כיף לך שאתה לא חייב לחשוב יותר על סקודות למינהן או שאר ג'יפות

ואתה מטייל בשדה המרגיע שמתשרע בין סובארו לקיה, שם הכל תמיד עובד.

מרגע שמתרגלים למכונה שעובדת כמו שתוכננה, קשה לחזור לכל מיני כאלה שאינן.

אני לא הייתי מאמין בחיים שזה יקרה לי לפני שבוע, אבל אז בא אולג.

אחלה משפט פתיחה לטריילר לסרט "אז בא אולג"

אולגים באים ברגעים הכי מפתיעים, זה ידוע,

לפעמים להחליף אותך בשמירה, לפעמים להתקין ווינדואוס ולפעמים להציע קיה.

"Then came Oleg"

SOON...

The first one to get angry loses

פורסם

מחר נסיעה על האאוטבק, וכמה סימולציות באולם התצוגה עם עגלת תינוק ובובה בצורת כלב.

פורסם

לפני עשור נכנסתי לאולם תצוגה של סובארו כדי לרכוש פורסטר. אחרי סימולציה עם עגלות נרכשה B4 סטיישן. זה היה רכב שהחזקתי 7 שנים. תקופה הכי ארוכה אי פעם. זה אומר הכל. יחד עם זאת אני לא רואה את עצמי שוב קונה רכב עם בוקסר שהוא לא של פורשה. שתיין, עצל, ומסובך לטיפול.

• תוכן חדש...