Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רועי, מה לגבי הסופרב 280כ"ס? אמנם פחות ספורטיבית אבל לא בדיוק משפחומטית, והמרווח הפנימי שלה די רציני..

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 284
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אין מלאי, בסטיישן זו רק הזמנה מיוחדת. עדיין, אני חושב שזה הרכב הכי יקר שהם מוכרים בארץ, הייתי מצפה לפחות לקצת התלהבות למכור כזו. לא מעניין אותם. כלומר, בטוח מעניין אותם ברמת הארגון, אני לא חושב שמעניין אותם ברמת המוכרן.

אני קיבלתי דווקא שירות טוב, אבל באמת באולם הם לא ממש מרחיבים או מגלים עניין. אולי הם יודעים שזה קהל שעוד צריך לחשוב, לעומת עדר רוכשי האוקטביה הרגילה. היה גם איזה בלבול, סוכן אחד אמר שאפשר לקבל שנה שלישית, אחר אמר שלא.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
הסקודה הזו נראית כמו דבר מעניין.

יחד עם זאת, מבחן אמיתי צריך לכלול כבישים עממיים ולא רק מסלול.

זמניים זה יופי. אבל בחיים האמיתיים צליל מנוע מענג יכול להבלע ברעש צמיגים.אווירה ספורטיבית יכולה לההרס בגלל תדירות התרסקויות עם צמיג נמוך מדי.

למי שצריך פתרון משפחתי מהיר עם אווירה ספורטיבית - שווה לבדוק.

אחרי כמעט 12 שעות בחברתה היא מצוינת גם בכבישים עממיים מבחינת נוחות ושימושיות למרות גלגלי ה19.

לגבי רעשים אני לא יכול לאמר כי גם אני נפלתי על הכחולה עם הרעש המופרז מכוון הציר/גלגלים אחוריים. מאחר ובשניה הרעש לא היה קיים אני מניח שהיא היתה תקולה.

פורסם

נהגתי בה עם 19. מצויינת היא לא. אבל מי שמגיע מספורטיבית יחיה איתה בשלום. מי שמגיע מעממית, רצוי שיבדוק.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אחרי כמעט 12 שעות בחברתה היא מצוינת גם בכבישים עממיים מבחינת נוחות ושימושיות למרות גלגלי ה19.

לגבי רעשים אני לא יכול לאמר כי גם אני נפלתי על הכחולה עם הרעש המופרז מכוון הציר/גלגלים אחוריים. מאחר ובשניה הרעש לא היה קיים אני מניח שהיא היתה תקולה.

רגע, על ה RS230 נסעת?

פורסם

לא, נהגתי ברכב המבחן הראשון שהגיע לארץ לפני כמה חודשים טובים.

נהגתי בה עם 19. מצויינת היא לא. אבל מי שמגיע מספורטיבית יחיה איתה בשלום. מי שמגיע מעממית, רצוי שיבדוק.

צודק, מצוינת בסטנדרטים שלי, אני משווה אותה ל159 שגם היא קשה יחסית.

פורסם

שאלוהים יעזור לי - הזמנתי קיה סורנטו ಠ_ಠ

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

That escalated quickly...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני אגיד לכם מה. שמונה שנים עם אני עם הגולף. כל דבר מתחת ל200 כ"ס ומעל 1400 ק"ג ירגיש לי כמו עגלה חסרת תוחלת, גם מבחינת כוח (לא בעיה) וגם מבחינת התנהגות (בעיה). נשבר לי מהר מאוד מלדחוף את כולם לאוטו (כלב בבגאז', אשתי והילד מאחורה - שלוש דלתות, כן? - עגלה במושב הקדמי.. פשוט לא). בסורנטו הכל נכנס - כלב, עגלה, אופניים, תינוק, אישה, עוד תינוק, עוד אישה.. מה שרוצים.

אתמול בא אלי חבר עם סורנטו חדשה שקנה אחרי שהפצרתי בו "אולג בשביל מה אתה צריך את השטויות האלה, קנה לך איזו GTI, הילדים שלך גדולים אחי" אבל קנה בכל זאת. ואני אגיד לכם מה. זה לא רע בכלל. תא הנוסעים מעולה, גג פנורמי (נפתח!) פנטסטי והיא לא מרגישה כמו ספינה (היא כן מרגישה גדולה מאוד, שזה לא כזה רע מבחינתי). לכלב יש מזגן משלו מאחורה (!). הסחירות כנראה מעולה (יתרון אדיר על הRS סטיישן), אשתי ממש התלהבה ממנה ואני מקבל אותה תוך שבוע (בניגוד לשלושה-ארבעה חודשים בסקודה). SMAX התאימה אבל אני מעדיף את הלוק של הסורנטו (מזכירה לי את הQ7 החדשה בפרופורציות) ואין SMAX עד לפחות מרץ. אז אני עושה שנה-שנתיים ברגוע ואז אני שוקל את המשך הדרך שלי עם רכבים מהירים. אני מקווה להיות במצב להוסיף 135 בצד - סיכוי נמוך אבל לך תדע מה ילד יום. הגולף בנתיים כאן ונראה במי אני נהנה לסוע יותר.

מבחינת הגודל, בסורנטו אני יכול להכניס כלב ועגלת תינוק בבגאז' ברווחה גדולה לכלב ולעגלה. באוקטביה, אני לא בטוח. בסורנטו התקרה גבוהה ויש המון מרחב בפנים, באוקטביה הרבה פחות. בסורנטו נציג המכירות חזר אלי בשביל לסגור תוך שעה, בסקודה אף אחד לא השתין לכיוון שלי. את הסורנטו אני אוכל למכור בהפסד מינימלי בעתיד, את האוקטביה אני לא חושב. בסורנטו יש לי שלוש שנים אחריות, באוקטביה שנתיים. באוקטביה אני נותן עוד כסף לצ'מפיון, בסורנטו אני נותן צ'אנס למישהו אחר. האוקטביה מגניבה, אבל בינינו במצב התנועה הנוכחי של גוש דן אין לי פשוט מה לעשות עם זה בשעות נורמליות. הנסיעות שלי כרגע זה פקקים או מנהלתי לבן שמן בשביל לרכב על האופניים או למשפחה בסופ"ש. ויש מצב שבהמשך השנה אני אחזור לרכב גם על אופנועי שטח והסורנטו יהיה נהדר לגרירה.

אנחנו בסופו של דבר אוהבים מוטוריקה ולא רק מכוניות ספורט, אז אמרתי שננסה משהו אחר קצת. נראה. אני לא הייתי מאמין בחיים שזה יקרה לי לפני שבוע, אבל אז בא אולג.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כל הכבוד!

נחמד לשנות פאזה לפעמים 8)

ואתה עוד היית מופתע שעברתי מGTI לפריוס, מעבר הכי טבעי בעולם!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תפנית בעלילה.

תתחדש!

הGTI נשארת במקביל?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תתחדש כמובן!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat