Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואם תמצא b4 3.0 או 407 3.0 זה גם לא יספיק? אין כמעט רכבי מנהלים ידניים ובגרסאות המנוע החזקות. דווקא לדעתי גם וולבו למיניהן יכולו להתאים לך עם מגוון מנועי טורבו חזקים ( חלקם אמינים יותר וחלקם פחות )

לא מצאתי סובארו, פיג'ו לא חיפשתי. בכל מקרה המחליפה ליום יום תהיה אוטומטית.

166 3.2 ידנית?

אם אני זוכר נכון יש אותה עד 2006, אני רוצה רכב משנת 2010-2012.

אני הייתי מחפש מונדאו טיטניום 2 ליטר טורבו 240 כ"ס 2011 יוצאת ליסינג או כנ"ל אינסגניה 220 כ"ס 2011 בטח תמצא בשלמה פיכסט

נשמע מעניין, תודה על ההמלצה.

הלנציה מחולון לא שווה יותר ממחצית המחירון שלה.

רכב ליסינג, קילומטראז' גבוה ותאונה שהסוחר מנסה אולי להסתיר את חומרתה ע"י כך שהוא מציין שהרכב עבר תאונה ובכך בונה סוג של אמון.

מה עם פיאט כרומה?

על איזה סוחר/ רכב אתה מדבר ? אני מדבר על זו שנמצאת למכירה כרגע בהיכל מוטורס. היא עברה תאונה עם פגיעת שלדה ?

המ159 מאוד יקרה לתחזוקה ,מנסיון. אפילו יקרה יותר מהמקבילות הגרמניות.

כן היא סקסית,תא הנוסעים מרגיש מעולה ונראה מעולה ,יחידות הנעה שלה לא מדהימות,ותיבת ההילוכים לא חדה במיוחד.

אני מכרתי את הבררה שלי,הרגשתי שהכסף שאני מוציא על תחזוקה לא שווה את החוויה הכוללת. להבדיל מה330 שקדמה לה,שעלתה לא מעט גם היא לתחזוקה,בכל פעם שהייתי יוצא לנסיעה או פוגש בכיכר הייתי מבין לאן הכסף שלי הולך ולמה.

** עוד שבועיים הC4 שלי (לא אלפא ,קורבט) צריכה להיות משוחררת מהמכס. יאי. חזרה לימי הנעה האחורית.

תודה על התגובה הכנה, תתחדש :).

אני בינתיים די נעול על הדלתא. הייתי שמח לקבל תשובה לשאלה שלי בנוגע לגיר. כמה קילומטרים הוא צפוי להחזיק לפני קריסה ?

אם יש למישהו יכולת להעריך עלות אחזקה של רכב כזה, ידע כזה יעזור לי בהחלטה אם בכלל להתקרב לרכב.

תודה לכולם.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

טרם. לעשות סיבוב ברכב שאני לא סגור על הקנייה שלו מרגיש לי כמו הולכת שולל של המוכר.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

נהגתי על הדלתא. בזמנו כשעדיתי נסיעת מבחן הנציג שהיה איתי שכח לציין שההגה מכוון למוד "עירוני" ולכן הוא רך כמו מרגרינה ולכן האוטו לא הרגיש יציב מעל 150. ירדתי איתו לכביש החוף והוא חזק מאוד, הגיר מרגיש טוב, כנ"ל מושב הנהג. לא נפלתי מהעיצוב הפנימי או איכות הפלסטיקה. מכונית יפיפייה ורק חבל שהכוח האדיר שלה לא מתפרץ מהאחוריים (:-

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

א.

כבעל סאאב 9-3 אני יכול להמליץ עליה. אם תרצה אוכל לפרט למה כל החסרונות שכתבת לא באים לידי ביטוי בסאאב, לפחות בשלי, ואתה מוזמן לנסיעה (נראה לי שלא התראינו איזה 5-6 שנים חח).

ב.

אם אתה מחפש רכב חזק והנעה אחורית- הייתי הולך על BMW, על אף שבתקציב שלך אתה תקנה אטמוספירית, אם כי אטמוספירית חזקה ומהנה מאוד, ואפשר להוסיף להן טורבו.

ג.

המונדיאו מפנקת מאוד וחזקה, הסובארו B4 3.0 מספקת חוויית נהיגה שונה לחלוטין (חיובית) ואוקטביה 1.8T היא מועמדת מאוד חזקה בקטגוריה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אל תהיה נחרץ. לכל אחד יש את המחירים שלו. כשהתעניינתי במונדיאו כזו לפני כמה חודשים מצאתי מתחת ל 70.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מסכים. המחירים המפורסמים רחוקים מאוד ממחירי הסגירה. במיוחד ברכבים כמו המונדאו שסובלים קשות מטרנד הSUV.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
ביצעת נסיעה עליה? הרכב די אוניה.

במצב סטוק היא באמת לא פונה מי יודע מה, וזה חתיכת אנדרסטייטמנט - האף מאד לא משרה בטחון ויש כל מיני תנודות מעצבנות אחרי ההפניה הראשונית. אלא מה, ברכב משומש שבו ממילא, בשלב זה או אחר, יוחלפו קפיצים/בולמים, לא בטוח עד כמה זה שיקול - תמיד אפשר לשים סט משופר, ויחידת המנוע/גיר עובדת ומעולה והמכונית מאד מהירה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

** עוד שבועיים הC4 שלי (לא אלפא ,קורבט) צריכה להיות משוחררת מהמכס. יאי. חזרה לימי הנעה האחורית.

תתחדש!!!

ראיתי את ההודעה שלך בפורום אספנות, היתה לי תחושה שתלך על זה (ידנית?). אתה מגשים חלום מבחינתי. שכל הנעה תהיה להנאה.

פורסם

הרכב עם התאונה נמצא בסוכנות כלשהי בראשון לציון.

הנתונים היבשים שלו טובים וגם המחיר נמוך - 67900.

זה לא הרכב מחולון, טעות שלי.

מה שכן, יש גם רכבים פרטיים בלוח במחיר טוב.

ממש קניה משתלמת (תמורה מצויינת למחיר הנמוך).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

ידוע לך אם התאונה כוללת פגיעה בשלדה ?

fiat x1/9

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

נמצאה הכלה, עכשיו רק צריך... לבדוק מי באמת הייתה היד הראשונה של הרכב, לראות היסטוריית טיפולים, לבדוק את הרכב במכון בדיקה, לבדוק הסרת שעבוד, לבדוק שהוא לא גנוב, לבדוק שהוא לא ממושכן, לקחת הלוואה (בפעם הראשונה בחיי) ולשעבד את האוטו לבנק, חתיכת כאב ראש לקנות רכב.

איך ניתן לבדוק מי היד הראשונה בדרך הכי קלה שלא כוללת לבזבז חצי יום במשרד הרישוי ?

נראה לי שהייתי מוכן לשלם למישהו שילווה אותי ויבדוק שאני לא עושה טעות בכל התהליך המעצבן הזה.

פרטים על הרכב ימסרו לאחר ביצוע העסקה.

fiat x1/9

פורסם

בלי פרטים קצת קשה לעזור לך.

כמו"כ, במידה והלכת על התקציב המקורי, לרוב בנקים לא מקבלים רכב בן יותר מארבע שנים כשעבוד לטובת הלוואה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...