Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפרום,

עקב מעבר דירה הקילומטראז' שלי על הכבישים צפוי להעלות משמעותית לאיזור ה-35,000 ק"מ בשנה.

אני זקוק לרכב אמין וחסכוני בדלק וחשבתי על פריוס דור 3.

התקציב הוא עד 80,000 ש"ח.

1. אשמח לחוות דעת על הבחירה בפריוס.

2. האם יש הבדלים מהותיים בין שנות הייצור של הדגם? האם ישנם מודלים שכדאי להימנע מהם?

3. כל תובנה נוספת תתקבל בברכה.

תודה מראש!

פורסם

אני עם אחת שרכשתי לפני כחודשיים. שנת 2011, 60K ק"מ. הנה הרשמים שלי עד עכשיו:

1. עיקר הנסיעה שלי בעיר לכן צריכת הדלק שלי לא להיט - 1:17 עד 1:18 ביום טוב. אולי זה המזגן, לא יודע. מחוץ לעיר הרבה פחות (בניגוד לאגדות על צריכה עירונית נמוכה יותר מבינעירוני). במיכלי דלק של בינעירוני מדדתי 21-22 ק"מ לליטר.

2. גם בעיר וגם בבינעירוני - שקטה מאווווד! נעים, רגוע ושקט.

3. תאוצה חלשה יחסית - המנוע הוא 1800 אבל מרגיש "בית זקנים" ואם לוחצים היא צועקת אבל עדיין מאיצה בכבדות. בקיצור אם אתה בענייני ספורטיביות קח בחשבון.

4. טיפולים כל 15K. אני עכשיו במוסך המרכזי שלהם מחכה לראות מה "הנזק" אז לא יודע עדיין. הרכב שלי נרכב מטויוטה סלקט אז יש לו אחריות שלהם לשנה אבל נראה לי שזה די קשקוש בדיעבד.

מקווה שזה עוזר.

תודה,

גילעד.

פורסם

דור 3 יצא באמצע 2009, הוא מתקדם, חזק וחסכוני יותר מדור 2. המחיר בהתאם.

אני עם דור 2 משיג בעיר ומחוץ לעיר בסביבות 1:20, לדעתי המגיב מעלי נוסע בצורה אגרסיבית בעיר, זו הסיבה לצריכה היחסית "גרועה" שלו. הרכב שלו בעיקרון, אמור להיות חסכוני יותר משלי.

ולגבי האגדה שהרכב חסכוני יותר בעיר, גם אני מסכים שהרכב חסכוני יותר בבינעירוני אולם ההפרש ממש זניח.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

גמני עם פריוס אומנם דור שני, מרוצה מאוד מאוד מהרכב ואילולא צורך ברכב 7 מקומות בקרוב ב"ה, באמת שהייתי נשאר איתו להרבה מאוד זמן, אני מסתכל שורה תחתונה, בצריכת דלק ומזגן טוב מאוד ובשניהם הוא מעולה.

פורסם

תודה רבה לכל המשיבים!

האם היו מחלות ילדות לדגמים ממודל 2009?

לאורך שש שנות הדגם (דור 4 בפתח), מתיחת פנים משמעותית לא הייתה עד כמה שידוע לי, אכן כך?

תודה שוב!

פורסם

שאלה נוספת:

האם להערכתכם ההצגה הרשמית של דור 4 צפויה להוריד את מחירי דור 3 משמעותית, ושווה להמתין עם הקניה?

פורסם
אני עם אחת שרכשתי לפני כחודשיים. שנת 2011, 60K ק"מ. הנה הרשמים שלי עד עכשיו:

3. תאוצה חלשה יחסית - המנוע הוא 1800 אבל מרגיש "בית זקנים" ואם לוחצים היא צועקת אבל עדיין מאיצה בכבדות. בקיצור אם אתה בענייני ספורטיביות קח בחשבון.

מקווה שזה עוזר.

יש לנו במשפחה מודל 2012.

לא הייתי מגדיר את הרכב "עצל".

הרכב מאיץ יפה מאוד! ובמיוחד כשלוחצים על כפתור הPOWER. פשוט תהיה עירני ללוח השעונים. (כמובן שהרכב רחוק מלהיות רכב ספורט. הוא יותר קרוב למשפחתית חזקה)

המנוע בנזין בנפח 1800 מוגבל לסל"ד 4400 ,לכן גם לא הייתי מתאר את הרכב כ"צעקן".

מה שכן; הרכב נותן תחושהשל "בית זקנים" וכן בידוד רעשים טעון שיפור.

פורסם

מסכים איתך. אגב אני לא נוהג אגרסיבי בעיר. גג 50 והאצות מתונות. מצב POWER אכן ספורטיבי אולם צורך הרבה יותר דלק אצלי.

לעומת זאת לא מצאתי הבדל בין מצב ECO למצב רגיל בתצרוכת שבעיר.

לדעתי הדרך היחידה להגיע ל1:19 בעיר היא בהאצה סופר סופר איטית ונסיעה מאוד מאוד מתונה ואיטית בעיר.

תודה,

גילעד.

• תוכן חדש...