Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אממ.....

אני רוצה כמה הצעות לרכב טוב מנהלים........כמובן חדש מהחברה...

חשבתי על משהו כמו C5..... של סיטרואן....

צריך לשקול כמה אלמנטים.....

הוא יעשה כ150 ק"מ ביום...

שזה אומר אוטו אמין נוח וחסכוני מבחינת צריכת דלק.

ובקשר לבנזין או סולר.....אני חושב שהם ישתוו המחירי דלק לא? אז כבר עדיף בנזין.

תודה

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
אממ.....

אני רוצה כמה הצעות לרכב טוב מנהלים........כמובן חדש מהחברה...

חשבתי על משהו כמו C5..... של סיטרואן....

צריך לשקול כמה אלמנטים.....

הוא יעשה כ150 ק"מ ביום...

שזה אומר אוטו אמין נוח וחסכוני מבחינת צריכת דלק.

ובקשר לבנזין או סולר.....אני חושב שהם ישתוו המחירי דלק לא? אז כבר עדיף בנזין.

תודה

תמיר

סולר עדיין עולה פחות אחרי הנחה

סולר יעשה יותר ק"מ לליטר.

150 ק"מ ביום יוצא כמעט 40,000 אלף.

משתלם.

פורסם

ב-40000 ק"מ לשנה משתלם דיזל. השאלה היא מהו התקציב. בנוגע ל-C5, היא מכונית מצוינת אבל האמינות איננה מושלמת (אם כי יכול להיות שהיא שופרה עם מתיחת הפנים, אבל מי יודע).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שוב אגיד - מהו התקציב?

60000 זה בטוח דיזל. אבל אם C5 או לא זה כבר משהו אחר. היא תהיה הכי נוחה ומפנקת בקטגוריה, אבל לא בטוח שתהיה אמינה כמצופה. (מצד שני זה רכב חדש - יש אחריות)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מצטרף לשאלת התקציב. :arrow:

וממליץ בחום על אודי A4 1.9TDI.

רכב איכותי ביותר,קצת יקר :roll: אבל שווה כל שקל.

אמין יותר מC5,אמנם לא נוח כמו הC אבל עדיין נעים מאוד לנסיעה.

וכמובן בעל מנוע איכותי חסכוני חזק ואמין ביותר. :-P

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

אני מאוד ממליץ על הסי 5 (בתור בעל של אחת) והיא ממש לא עושה בעיות. והמחודשת היא עוד יותר טובה וטוענת לטובה ביותר בקבוצה גם לפי אוטו וגם לפי הגה היא נמצאת בליגה משלה בקטוגוריות הנוחות האבזור והמרחב חוץ מזה שהמנוע מאוד נמרץ ועושה 10.2 למאה שזה הנתון היבש הטוב ביותר בקבוצת ה-2 ליטר גם לדיזל לא חסר 11.3 למאה וחיסכון עצום בדלק, עוד משהו היא המכונית הכי בטוחה בקטגוריה.

עוד אופציה ששווה לבדוק היא סופרב דיזל.

לפי דעתי ה-A4 לא שווה רבע מיליון, רבע מהמחיר זה השם של אודי! ולדעתי היא לא מציעה יותר מהC5 דיזל PACK שמחירה 214.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם

תמיר, עצה שלי, אם אתה מתכוון ללכת על הדיזל אז תחשוב גרמני..

בכל רכבי הדיזל (פרייבט) הגרמניים שנסעתי עליהם נהנתי מהמנוע החזק והנמרץ. (בעיקר מנועי VW)

אישית, אם הייתי מחפש רכב פרטי דיזל, הייתי הולך על פאסאט TDI 130 כ"ס (יד שניה כמובן)

פשוט רכב הדיזל האולטימטיבי לסגמנט שלו!

לדעתי.

פורסם

האוטו הוא צריך להיות חדש מחברה.......

אממ.... זה לעסק של אבא שלי.

ואני מניח כ 200K

20K פחות או יותר.

הסתכלתי על איזה 5 דגמים, גם פאזו 407.... אבל הורדתי אותה מהעסק.

כן אני חושב הC5 תהייה הכי נורמאלית......ובקשר לפסאט אני יבדוק נתונים נשווה ונראה כבר...

תודה לכולם.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

סלחו לי שאני מתערב כן , אבל אתם ממש מזלזלים לדעתי ב HDi

הוא מנוע מצוין, אני לא יודע מה בקשר לאלקטרוניקה ב C5, אבל אני יכול להגיד לך שבמחינה מכנית (מנוע,רדיאטור משאבת מיים,משאבת שמן, משאבת סולר, טורבו, אלטרנטור וכו וכו) אתה לא תראה מוסך עד ה 250 אלף ק"מ +-. המנועי דיזל זה עולם אחר מהבנזין, אין לי ולא היה לי ניסיון עם בנזין אבל בדיזל אני יכול להבטיח לך (עם שתי פיזו\סיטרואן דיזל טורבו) שעד 300K אתה יכול לעבוד (לעבוד אני רגיל למונית..) בשקט נפשי גמור.

מה שאני לא מכיר , זה האלקטרנויקה. שתי הרכבים שלי הנוכחי והקודם היו רכבים מאובזרים, כריות אוויר ABS חלונות חשמל , נעילה מרכזית , משבט מקורי - לא היו תקלות מיוחדת. (היה קצת ב 405 אבל זה לא התחיל לפני 400 אלף ק"מ).

בנוגע לאלקטרוניקה, היתי מציע לך אם יש לך חבר\מכר או כל אדם שאתה מכיר שמחזיק את הרכב מהשנה האחרונה (מודל 2004) תשאל אותו איך הרכב מבחינת חשמל, האם היו לו תקלות? לעיתים ברכבים ממש ממש חדשים , כמו למשל בקסארה מודל 98 שבזמנו רק יצאה והיתה ממש חדשה, היה מספר דפקטים , הדפקט הכי מוכר זה המשאבת הגה. ותקלה ב ABS.

בהצלחה. ורק לפרוטוקול, מה שלא תבחר בין אם VW או CITROEN , שניהם בחירה מעולה לדיזל. כל השאר קשור רק לטעמך האישי.

פורסם
האוטו הוא צריך להיות חדש מחברה.......

אממ.... זה לעסק של אבא שלי.

ואני מניח כ 200K

20K פחות או יותר.

הסתכלתי על איזה 5 דגמים, גם פאזו 407.... אבל הורדתי אותה מהעסק.

כן אני חושב הC5 תהייה הכי נורמאלית......ובקשר לפסאט אני יבדוק נתונים נשווה ונראה כבר...

תודה לכולם.

תמיר

הנה ההצעות שלי:

- אם אתה מחפש בעיקר כח אז יש לך את הגולף TDI עם 140 כ"ס, מיאוץ למאה ב-9.3 שניות שזה נתון יפה מאוד לרכב דיזל. הבעיה העיקרית היא אבזור דל, מחיר יקר (כ-180K ש"ח) והיא גם לא בקטגוריית מנהלים.

- ה-C5 גם אופציה טובה. רכב שעבר לא מזמן עדכון, נוחות שאין שניה לה בקטגוריה, אבזור נדיב. החסרון הוא בעיקר באמינות (הדגם היוצא לא הצטיין באמינות והדגם החדש פשוט חדש מדיי בשביל לתת עליו חוות דעת) ובשמירת הערך. לדעתי התמחור מעט מוגזם, 220K ש"ח לגרסאת PACK המאובזרת מעל הגג, ו-210K ש"ח לגרסא הבסיסית.

- אופציה מעניינת נוספת היא האופל וקטרה 2.2 DTI. היתרונות הם רכב מרווח עם הנדסת אנוש מצויינת. המנוע לא שיא הטכנולוגיה (125 כ"ס, 0 ל-100 ב-11.8 שניות) אבל מזיז את הרכב בצורה יפה. המחירון עומד על 182628 ש"ח.

- הבחירה הכי טובה לפי דעתי היא הסקודה סופרב. 192K ש"ח בגרסאת הדיזל הידנית ו-200K ש"ח באוטומט. אבזור ומרווח נדיבים מאוד, טיפה לא נוחה במהירויות עירוניות אבל בשורה תחתונה נותנת את התמורה הכי טובה מבחינת מרווח ואבזור.

לסיכום, לקחת נסיעת מבחן על 4 הרכבים הנ"ל וללכת על מה שהכי מוצא חן בעיניכם ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אחרי שהזכירו פה בת'רד את הסקודה סופרב,גם אני מצטרף להמלצה עליה..

(משום מה לא חשבתי עליה מקודם :roll: )

מנוע 1.9TDI מעולה,מרווחת ברמות של אודי A6,איכות חומרים ובנייה גרמנית לחלוטין.

ומחיר קטן לאוטו גדול. :lol:

תמורה מצוינת לכסף.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם
סופרב - תמורה מעולה לכסף!

מאובזרת מעולה , מרווחת יותר מכל שאר הרכבים שצויינו פה - ובפער!

חחחח מצחיק, אני מוכן לשים איתך כסף שהיא לא יותר מאובזרת מה-C5 במחיר של עד 200K.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

• תוכן חדש...