Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בקרוב אנו טסים לחו"ל ויש רעיון של קניית מק (מק מיני), אין בעיה להכניס אותו למזוודה.

לצורך העניין שווי המחשב 600$.

מישהו עבר עם כזה פעם במכס? מחשב משומש בן 4 מעניין שם מישהו?

או שהם שם רק לתפוס כמויות מסחריות של אייפונים?

פורסם

הם לא מחפשים אחרי זה, אבל אם כבר פתחו לך את המזוודה בבדיקה מדגמית ומצאו את זה אז בהחלט ישנו סיכוי שיקנסו אותך.

אם תצהיר במסלול האדום תשלם מס של כ-100$.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

למה שלא תוציא אותו מהקופסא כאילו הוא חלק מהמטען שבאת איתו?

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

^

אני מכיר כמה כאלה.

אם יש אפשרות להיפטר מהאריזה ולשים על המחשב הזה מערכת הפעלה וכמה קבצים אישיים, זו דרך טובה להימנע מתשלום מסים מיותרים. כמובן שזה לא מבטיח כלום ותמיד אפשר ליפול על מוכס יסודי במיוחד שיחפש בציציות (מה שיגרום לעיכוב מסויים ביציאה), אבל באותה מידה אפשר לעבור במסלול האדום עם ציוד בשווי אלפי שקלים במזוודה ולקבל פס לאחר שגילו שלא הבאת סמארטפון או טבלט (קרה לי בעבר).

אם יש על המחשב מדבקת מספר סידורי, אפשר לגשת לאתר או לחנות היצרן ולנסות לקבל תדפיס נתונים על מועד הייצור של המחשב, אולי אפילו על היסטוריית האקטיבציה שלו. מן הסתם איש לא יגבה מיסים על מחשב שהיה בשימוש במשך שנה-שנתיים.

בלי קשר לענייני מכס, בתקופה שהייתי נוסע הרבה הייתה לי תמונה גנרית של בחורה צעירה עם ילד שהייתי שם על הדסקטופ לפני כל טיסה. המחשב הנייד שלי היה תמיד על סטנדביי ואם היו מתעוררות שאלות הייתי פותח אותו ומציע לאנשי הבטחון לעיין באקסלים של העבודה שגם כן הוכנו מבעוד מועד. כשהם היו רואים איש משפחה משעמם עם אישה וילד ואקסלים הם בד"כ קלטו שאין להם איזה מרגל בינלאומי בידיים והיו משחררים אותי לדרכי תוך דקות. לפעמים כשהייתי שוכח להכין את התמונה או האקסלים זה היה לוקח חצי שעה. לא ביג דיל אבל סתם מעצבן ומיותר, סוג הדברים שאפשר למנוע בקלות אם רק עושים קצת שיעורי בית.

פורסם

קבצים אישיים זה האובייסט (ארץ נהדרת).

אבל מספר סידורי שמעיד על דגם אמריקאי - סיומת LL ולא HB (ישראל) זה כבר נושא אחר.

• תוכן חדש...