Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל להחליף את ההונדה CRV ידנית מודל 2013 ברנו סניק 3 בעיקר משיקולי נוחות, בסך הכל ההונדה עושה את שלה אבל המושבים לא נוחים לי ולמשפחה קצת צפוף מאחורה, ראיתי היום סניק אפורה כהה מודל 2012, פורסם ב K78 גמיש, כשהגעתי לראות הגמישות התבררה בסך הכל ב 2000 שקל כך שהמחיר שהמוכר דורש הוא K76, הרכב נעים לנסיעה אך יש לו שפשוף לכל אורכו, אשמח אם המומחים פה יעיפו מבט ויעריכו את עלות התיקון או שצריך להחליף בכלל להחליף דלת ? ואת כדאיות העסקה ואולי יש פה מישהו שמעוניין בהונדה ידנית לבנה מאוד יפה עם 41000 ק"מ אך עם מושבים קשים ועם 5% ירידת ערך מתאונה?

IMG_20150829_114909 1.jpgIMG_2653.jpgIMG_20150829_114937.jpg

פורסם

מי מחליף הונדה ברנו?!

בעצם אל תענה לי, אני יודע. אלו אותם אנשים שמחליפים סלמון בטונה מקופסת שימורים וסטייק אנטריקוט מיושן מדיום בשיפוד קבב מעזרא ובניו.

ועכשיו ברצינות - אני לא זוכר מה מהמחירון של הסניק 2012 אבל קח בחשבון שאתה קונה סוס מת ואף אחד לא יקנה ממך את הדבר הזה כשתרצה למכור. חוץ מזה כדאי שתפרט לגבי סוג המנוע של הסניק, כי גם זה יכול להשפיע מאוד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כדאיות לעסקה? זו העסקה הכי הזויה ששמעתי עליה.

מסכן בעל הרנו, מאז שהיית אצלו הוא לא ישן מרוב אושר, וכולו ציפייה להשלמת העסקה.

ידידי קבל עצה חברית - רד מזה מהר ככל שתוכל.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

לרנו יש מנוע 2000 בנזין כמו של ניסן קשקאי, אני אסביר קצת על ההגיון שמאחורי הדברים, שילמתי על הרכב הרבה כסף ואני לצערי לא נהנה ממנו, אני מאמין שאתה צריך להתחבר לרכב וגם להנות מהנסיעה,משהו בתנוחת הנהיגה, והשדה ראייה לא עובד עבורי, אני מכיר את הסניק והיה לי כזה, אכלתי מרורים במוסך אבל נהניתי מהדרך,לגבי ההונדה ישר אחרי הקנייה גיליתי שהוא עבר תאונה שלא גילו לי עלייה,וזה ממש הוריד לי ממנו, אז נכון ההונדה נראית מליון דולר ובסך הכל לא עושה בעיות מיוחדות אבל כנראה שאני וזוגתי לא מתחברים אליו. בקשר לרנו ברור שקשה למכור אותו אבל אני רואה שגם עם ההונדה זה לא קל, אתמול איזה מישהו הריץ אותי עד תל אביב כדי לגלות שלא קרא נכון את המודעה, לגבי הכדאיות הכלכלית הרנו אמורה להיות זולה משמעותית, לא?

עריכה אחרונה על ידי FixTrics
פורסם

כמי שרכש רנו סניק לפני 4 שנים, הרשו לי לחלוק על דעת המכובדים כאן. הם צודקים בקשר למעמד המכירה העתידי (אם וכאשר יהיה כזה) אבל, הרכב בא קודם כל לשרת את המשפחה של מי שקונה. הכסף הוא שיקול משני. אני מכיר לו מעט עסקאות "חכמות" של רכבים ש"שומרים" על המחיר שלהם שבמעמד המכירה המוכר "הפסיד" הרבה יותר מ 70 אלף שקל (בעיקר רכבים חדשים כמובן). אז מה? זה אומר שאנשים יפסיקו לקנות רכבים חדשים? כסף זה דבר מאד יחסי ואת הכסף אתה מרוויח בין היתר בשביל להנות ולנסוע בנוחות ובכיף.

את המחיר קובע השוק כמו תמיד, ואין מה לקנות בלחץ. לא חסרים רנו סניק למכירה, ואתה יכול להמתין ולהמשיך במו"מ רגוע.

אגב, כמה תבקש על ההונדה שלך אם תמכור? :) לצערי, אשתי לא מסכימה לנהוג על ידני, אבל בכל זאת, מסקרנות...

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם (נערך)

למרות הסטיגמות, הרנו נוחה ושימושית בסדר גודל מעל ההונדה . אלה שרצים אחרי שמירת ערך ישלמו אחכ לכירופרקט שיסדר להם את הגב בצורה של מושב הונדה . לא בטוח שהרוויחו בכלל . מדוע ? רנו קונים בזול מוכרים בזול , ביטוחים זולים וגם חלפים . לכן בסופו של יום תפסיד אבסולוטית פחות אם תקח רנו . משהו בפורום כבר עשה פעם את האקסל הזה והדהים את הקוראים. מי שרוצה תדמית שישאר עם ההונדה וזה בכלל לא קשור למיניואן . זה קשור לתכנון והנוחות שיש לסניק במושבי השורה השנייה (אבל גם הקידמיים),לאבזור, לבידוד רעשים למרחב ראייה. פשוט תענוג לילדים וגם להורים. אל תתקעו בשנות ה 90 . רנו התקדמו . הונדה לא ממש. גם אל תמכרו לי סיפורים על מוסכים. רק שבוע שעבר פתחו לאיינסייט של חבר את המנוע והיא עוד לא שנתיים על הכביש...

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

גם שמעתי סיפורים על בעיות חשמל וגומיות מתפרקות ברנו,

בנתיים כשהייתי במילואים ראיתי אינסייט של אחד הנגדים עם 50 אלף ק"מ, הרכב בן 4 והגומיות של החלונות מתפרקות, הוא החליף לפני שנה בערך צמת חשמל. העיקר אמינות יפנית. :twisted:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בתור בעלים של סניק (5 מושבים) שמחכה להזדמנות להחליף אותה בסניק אחרת (7 מושבים דיזל), אני יכול להעיד שהסניק היא אחת המעולות בתור רכב למשפחה, וחוסר ההערכה אליה בשוק המשומשות רק מוסיף לערכה בעיני (אפשר לקנות טובה בזול). מה שכן, חשוב לוודא שהמועמדת טופלה באופן סדיר במוסך מורשה יבואן טוב, ושאין לה עבר של תקלות ידועות.

הסניק היא רכב מאוד מתוחכם שדורש ציוד ומיחשוב מתאים - טיפול במוסכים שלא יודעים מה הם עושים יגרום לרכב בעייתי.

פורסם

היה להורים שלי סניק ששימשה אותנו למשך כ-10 שנים. ההורים שלי היו מאוד מרוצים וגם אני בתור ילד בזמנו. גם כשגדלנו לא הרגשנו בצפיפות כלשהי והרכב שירת אותנו נאמנות. אולי החסרון היחיד זה התחזוקה הדי יקרה שגבה היבואן. ההורים החליפו את הרנו הישנה בסקודה יטי חדשה וההבדלים בעלות הטיפולים מאוד ניכרים.

פורסם
למרות הסטיגמות, הרנו נוחה ושימושית בסדר גודל מעל ההונדה . אלה שרצים אחרי שמירת ערך ישלמו אחכ לכירופרקט שיסדר להם את הגב בצורה של מושב הונדה . לא בטוח שהרוויחו בכלל . מדוע ? רנו קונים בזול מוכרים בזול , ביטוחים זולים וגם חלפים . לכן בסופו של יום תפסיד אבסולוטית פחות אם תקח רנו . משהו בפורום כבר עשה פעם את האקסל הזה והדהים את הקוראים. מי שרוצה תדמית שישאר עם ההונדה וזה בכלל לא קשור למיניואן . זה קשור לתכנון והנוחות שיש לסניק במושבי השורה השנייה (אבל גם הקידמיים),לאבזור, לבידוד רעשים למרחב ראייה. פשוט תענוג לילדים וגם להורים. אל תתקעו בשנות ה 90 . רנו התקדמו . הונדה לא ממש. גם אל תמכרו לי סיפורים על מוסכים. רק שבוע שעבר פתחו לאיינסייט של חבר את המנוע והיא עוד לא שנתיים על הכביש...

מתי נכנסת לארונה עם רנו למוסך? טיימינג בכמעט 4000 ש"ח ברקסים בסכומים לא הגיוניים, מוט פלסטיק למדיד שמן 300 ש"ח לפני מע"מ.

פורסם

פות"ש, קח עצה מבעל ניסיון :

... אני מכיר את הסניק והיה לי כזה, אכלתי מרורים במוסך ...

שנאמר "עדיף כאב קל בגב תחתון מאשר כאב תחת בגיבוי עליון" או משהו כזה.

The first one to get angry loses

פורסם (נערך)

הכל יחסי. בדקת כמה עולה מדיד שמן במורשה של הונדה?

מעבר לעובדה שמחוץ לאחריות לא חייבים ללכת לקרסו וברוך שברא מגרשי חלפים ואת eBay במיוחד.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

טיימינג לסניק עלה לי בערך 2800₪ אם זכור לי נכון, בטוח שלא יותר.

גם שאר הטיפולים לא

בשמים.

ובטח לא אצל מורשה

ואצלי יש עוד את הגיר בעייתי, טפו טפו טפו. ( שנת 2005).

אני מתכוון להחזיק את הרכב עד שימות.

אח"כ, נחליף אותה ונתקדם לשנתון גבוה יותר, ברגע שמתרגלים לנוחות של רנו אי אפשר לרדת לרכב אחר.

• תוכן חדש...