Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, קניתי וואקס לרכב שלי של חברת Turtle Wax בעלות של 70 שקלים (קופסא אדומה למי שמכיר) ועכשו אני מעוניין לחפש משהו מעין ספרי אוטם צבע, שיתן ברק וגם שכבה שתגן על הצבע לפני מה שהבנתי..

אני לא דיטיילר מקצועי או מבין כלכך, אני פשוט מעוניין לשמור על הצבע ולתת ברק לאוטו.

יש המלצה לקנות אוטם צבע / משהו שיתן ברק שהוא מעין רסס ונגב? עדיף ל אוטודיפו אם יש, או חנויות שקרובות לאשדוד או בתוך אשדוד עצמה.

הרכב הוא איביזה אדומה 2015.

פורסם (נערך)

אוטם צבע לא באמת נותן ברק....

אם אתה מחפש קצת ברק וקצת הגנה.

ממליץ על sonax bsd מאוטוסטור, עולה סביב ה60₪. מוצר מעולה,בשטיפות הרכב זוגתי רק מחכה שהיא תוכל לרסס אותו.

אופן השימוש: אחרי השטיפה, כשהרכב רטוב, משפריצים על הרכב וישר מנגבים אותו (לא צריך לחכות)

אם אתה מחפש לקנות אוטם צבע עמיד(הוא לא בצורת שפריצר) , לך על מנזרנה pl, הוא ישמור לך על הרכב מפני צואת ציפורים עטלפים ושכנים.

רק שתדע, לפני כל יישום אוטם צבע אתה צריך להכין את הרכב.

שטיפה, ייבוש, פלסטלינה, שטיפה, ייבוש, אלכוהל מדולל עם מים, ייבוש, אוטם צבע, הורדת אוטם צבע.

אם אתה לא עושה את השלבים האלו, אז חבל על הזמן ועל הכסף שלך. האוטם צבע יחזיק לך פחות מחודש במקרה הטוב.

כמו כן לא להשתמש בג'ילדה, תשתמש רק במטליות מיקרופיבר לרכב.

עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist
פורסם

ממליץ על sonax bsd מאוטוסטור, עולה סביב ה60₪. מוצר מעולה,בשטיפות הרכב זוגתי רק מחכה שהיא תוכל לרסס אותו.

אופן השימוש: אחרי השטיפה, כשהרכב ברטוב, משפריצים על הרכב וישר מנגבים אותו (לא צריך לחכות)

אם אתה מחפש לקנות אוטם צבע עמיד, לך על מנזרנה pl, הוא ישמור לך על הרכב מפני צואת ציפורים עטלפים ושכנים.

ברטוב? אתה בטוח. אני השפרצתי על רכב מנוגב ויבש אחרי רחצה , יצא גרוע והשאיר הרבה סימנים.
פורסם (נערך)

כן ברטוב, עולם אחר לגמרי.

לפני הניגוב תדאג להרטיב טיפה את המגבת(עם שפריצר onr ,אם אין אז מים)

כמו כן, אל תשתגע עם החומר, 3-4 שפריצים על מכסה מנוע מספיקים.

עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist
פורסם

BSD עדיף על רכב רטוב, ועדיף ליישם אחת לשבועיים שלושה על האוטם הקיים על הרכב

אוטם טוב יהיה מעט חזק יותר בהגנה מאשר הסונקס שנועד יותר לתת למים לעוף מהרכב ביתר קלות.

יש ביד 2 בפורום בחור שמוכר כמות של כ 90% בקבוק ב 100 שח של מנזרנה אם אני לא טועה, נחשב לאחד האוטמים הטובים ביותר כיום ומומלץ.

את הסונקס תיישם לאחר האוטם (מורחים את האוטם עם ספוג מיקרופייבר ולא ספוג צהוב רגיל אחרת יהיה לך קשה יותר ותבזבז יותר חומר)

Opel Adam S 2017

פורסם

אופן השימוש: אחרי השטיפה, כשהרכב רטוב, משפריצים על הרכב וישר מנגבים אותו (לא צריך לחכות)

אם אתה מחפש לקנות אוטם צבע עמיד(הוא לא בצורת שפריצר) , לך על מנזרנה pl, הוא ישמור לך על הרכב מפני צואת ציפורים עטלפים ושכנים.

רק שתדע, לפני כל יישום אוטם צבע אתה צריך להכין את הרכב.

שטיפה, ייבוש, פלסטלינה, שטיפה, ייבוש, אלכוהל מדולל עם מים, ייבוש, אוטם צבע, הורדת אוטם צבע.

אם אתה לא עושה את השלבים האלו, אז חבל על הזמן ועל הכסף שלך. האוטם צבע יחזיק לך פחות מחודש במקרה הטוב.

כמו כן לא להשתמש בג'ילדה, תשתמש רק במטליות מיקרופיבר לרכב.

אפשר תמונה של המוצר שאני ידע על מה להתמקד?

• תוכן חדש...