Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום הכפתור במזגן שלי לא עובד טוב הוא עובד ונכבה פתאום לבד. לפעמים לא נדלק בכלל .זהה לחצן בעצם עושה את המזגן יותר קר. הסימון שלו זה כמו חץ .היום עשיתי בלי קשר מילוי גז וגם ואקום הבחור שהיה שם לא היה אדיב לטפל לי בזה באותו רגע למרות שמילאתי אצלו גז למזגן. ואני מהרתי והלכתי.

השאלה ממה זה יכול לנבוע? ואם זה תיקון קטן או משהו של דקה שניים ?

פורסם

Bason היקר,

בנוסף לדבריו של דן ידין,

תעלה תמונה של הפרח ושל החץ כדי שיהיה יותר קל לעזור לך

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
Bason היקר,

בנוסף לדבריו של דן ידין,

תעלה תמונה של הפרח ושל החץ כדי שיהיה יותר קל לעזור לך

מצורף תמונה כתפור אחד עם אור שעובד והשני בלי, נדלק לפעמים ,ואז מתכבה באמצע20150825_145507.jpg

פורסם

באיזה רכב+שנתון מדובר?

תקרא את הקישור כאן בבקשה - (סעיף 3)

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
שלום הכפתור במזגן שלי לא עובד טוב הוא עובד ונכבה פתאום לבד. לפעמים לא נדלק בכלל .זהה לחצן בעצם עושה את המזגן יותר קר. הסימון שלו זה כמו חץ .היום עשיתי בלי קשר מילוי גז וגם ואקום הבחור שהיה שם לא היה אדיב לטפל לי בזה באותו רגע למרות שמילאתי אצלו גז למזגן. ואני מהרתי והלכתי.

השאלה ממה זה יכול לנבוע? ואם זה תיקון קטן או משהו של דקה שניים ?

ברוב המקרים הבעיה היא במנוע החשמלי של מדף הסירקולציה או בעיה בפנל הבקרה. יש לחבר סורק תקלות בכדי לחלץ קוד תקלה ומשם ממשיכים.

זה לא עבודה של דקה או שניים.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

זאת בעיה מוכרת ברכב הנה"ל, הבעיה במנוע החמשלי שמפעיל את המדף, ליתר דיוק בחיישן שלו, אופציה אחת היא אכן לסגור את המדף, אך זה לא נוח משום שבחורף כאשר משתמשים בחימום זה גורם ליצירת אדים על השמשה (מניסיון) , אופצייה שניה להחליף את המנוע שעולה כאלף ש"ח למיטב זיכרוני, , ואופציה שלישית זה לפרק את המנוע , לנקות את החיישן (WD40) ולהחזיר אותו למקום (מניסיון). האופצייה האחרונה פותרת את הבעייה, אך שום מוסך משכבד את עצמו לא יציע את זה משום שהיא עלולה לחזור. ברכב שהיה לי פתרתי את הבעיה הזאת ככה, והיא לא חזרה, עד שמחרתי את הרכב (בערך שנה אחרי). אם תצטרך עזרה אשמח לעזור.

עריכה אחרונה על ידי The Corpse
פורסם (נערך)

למנוע עצמו (V154 אם אני לא טועה) יש בפנים פוטנציומטר שמסמן ליחידת הבקרה באיזה מצב נמצא המדף. הפוטנציומטר עצמו מפסיק לעבוד כמו שצריך כתוצאה מליכלוך שחודר פנימה. זהו לא חלק שאמור להתפרק, אך בזהירות ניתן לפרק אותו . ברגע שמתיזים קצת WD40 או ספריי מגעים על הפוטנציומטר הוא חוזר לעבוד.

עריכה אחרונה על ידי The Corpse
פורסם

יכול להיות שהחוגה מכוונת על זרימת אוויר לשמשה? במצב כזה באופן אוטומאט כפתור הסירקולציה קופץ.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...