Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבדלים בצריכת דלק יתבטאו בהפרשים של אחוזים בודדים. אם אתה לא נוסע עשרות רבות של אלפי קילומטרים בשנה, זה לא משהו שתשים אליו לב.

תראה מה ביקורות אומרות על ZE914 של פאלקן, ומה הפרמטרים שלהם (http://www.halfordsautocentres.com/tyres/falken-ziex-ze914-xl-205-60-r16-96v#tab1). למה הדבר היחיד שאתה מסתמך עליו זה תקן ה-EU? כמו שכבר נאמר פה, אם אתה רוצה לחסוך דלק, תשנה את סגנון הנהיגה שלך ותוכל לחסוך הרבה יותר מאשר יחסוך לך צמיג "יותר חסכוני".

בנוסף לזה, אחיזת כביש שמפורטת לך בתקן EU שייכת אך ורק לכביש רטוב. חוץ מזה, יש כל כך הרבה פרמטרים ומשתנים שבכלל לא הייתי מייחס לזה חשיבות רבה.

אתה צריך לקבוע לעצמך את התקציב המקסימלי ולבחור את הצמיג שנכנס בתקציב והכי קרוב בתכונותיו למה שאתה רוצה מהצמיג האידיאלי.

לדוגמא, אני גם עכשיו צריך לבחור צמיגים חדשים לרכבי. קבעתי לעצמי תקציב מקסימלי ואני יודע מה הדרישות שלי מהצמיג. ולכן לאחר בדיקה של צמיגים הזמינים בארץ למידה שלי בחרתי את הצמיג שאני הולך לקנות, למרות שהוא לא עומד בכל הדרישות שהייתי רוצה לקבל ממנו, תמיד יש פשרות.

אם אין לך הגבלת תקציב בכלל, ואתה מוכן להוציא אלפי שקלים על צמיגים (לפי דעתי ללא הצדקה או צורך ממשיים). אז פשוט תשב על אתרים של היצרנים ותעבור דגם דגם עד שתגיע למה שאתה רוצה. הנתון שיתן לך מושג לגבי אורך חיי הצמיג (מבחינת שחיקה) הוא treadwear. לא מצאתי מה הנתון ל-בלורספונס שרשמת.

פורסם

הבנתי אתכם , אם הבדיקה היא על כביש רטוב ובארץ יש 4 ימי גשם בשנה , אז הממוצע החשוב לי ביותר זה הצריכת דלק לא מצאתי עדיין חברה מהגדולות שיש לה A בצריכת דלק אני מחפש ולא מוצא הפשרה היא B ? או C ? אין דירוג A בדלק ?

אני אמכור 4 צמיגים ב 100 שקל יש לי כבר 400 שקל הצמיגיה תקנה את זה ממני צמיגים יעלו 1700-1800 אני אשלם גג 1400 .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי מה שהבנתי הצמיגים שלך בני 4, מי יקנה ממך את זה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אפשר לשאול על איזה רכב מדובר וכמה קילומטרים אתה נוסע בשנה?

אתה מתקשה למצוא צמיגים שמציעים אחיזה מעולה וחסכון גדול בדלק בגלל שלא רק הצרכנים צריכים להתפשר אלא גם היצרנים.

צמיגים "חסכוניים" בד"כ בעלי תרכובת גומי קשה יותר, בעלת התנגדות גלגול נמוכה יותר, מה שמשפר את נתון צריכת הדלק. מהצד השני תרכובת גומי קשה יותר מפחיתה את רמת האחיזה. וזאת פשרה של היצרן להגיע לאיזון הכי טוב בין השניים.

בגלל זה יש לך צמיגי ECO, שהם יכולים להיות 'A' בדלק, אבל לעולם לא יהיו 'A' באחיזה. וגם להיפך, צמיגים עם אחיזה גבוהה אבל נתון צריכת דלק נמוך יותר.

צמיגים מומלצים, וכאלה שיכנסו לך לתקציב (רק שים לב לקוד מהירות ועומס לפני הרכישה) לפי דעתי יהיו:

- Falken ZE914

- Toyo Proxess CF2

- Yokohama C.Drive

- Dunlop BlueResponse (אם תסתכל TIRES4U תמצא אותם בתקציב)

פורסם

סליחה על הבוטות אבל נראה לי שהבנתי,קצת באיחור, לאן השרשור הולך -ואסכם ב 6 מילים:

חבל על הביטים שהשרשור תופס בשרת.

פורסם (נערך)

שמתי עין על הגלגל הזה של דאנלופ

BlueResponse אבל צמיגן מוכר באיזור שלי סיפר לי שאת הצמיגים של דאנלופ החלו לייצר בטורקיה , ואחרי שראיתי מה שקרה עם המכוניות הטויוטה המעולות אחרי שעברו לייצור בטורקיה אני דיי חושש .ZE914 נראה עממי מדי גם מבחינת מחיר וגם מבחינת חברה LOW MED END - אם אני אהפוך את זה לעולם המחשבים משהו כמו מעבד G2020 , שאר הדגמים שנתת אני אבדוק

הצמיג היחיד שראיתי ברשת עם A בצריכת דלק היה KUMHO KH-27 כל השאר B ומעלה

בכל מקרה שאני ארכיב את הגלגלים האיכותיים אני אצלם ואעלה תמונות .

בקשר להחזר תשלום 400 שקל יש צמיגן בשם נעים יוסף הוא אמר שהוא מחזיר 100 שקל על כל צמיג משומש שעוד נוסע http://www.all-tire.co.il/מי_אנחנו תסתכלו בוידאו שלו .

חוץ מזה הוא יו"ר הצמיגיים בישראל ככה זה נקרא , חוקר תאונות דרכים

עריכה אחרונה על ידי Moss Travel
פורסם

הרגת אותי עם ה TOYO צמיג יחסית זול וביצועים מדהימים :

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Toyo/Proxes-CF2.htm

אני בהתלבטות קשה בגללך !

הדאנלופ נחשב פרימיום / הנתונים על הגלגל יותר טובים מה TOYO אבל בפועל ה TOYO יותר טוב

ה TOYO צריכת דלק C התנהגות B והדאנלופ יותר טוב במפרט שלו

ממש קשה לבחור צמיג זה לא פשוט איך צמיג ביניים נותן בראש לדנלופ צמיג פרימיום ?

פורסם (נערך)
הבנתי אתכם , אם הבדיקה היא על כביש רטוב ובארץ יש 4 ימי גשם בשנה , אז הממוצע החשוב לי ביותר זה הצריכת דלק לא מצאתי עדיין חברה מהגדולות שיש לה A בצריכת דלק אני מחפש ולא מוצא הפשרה היא B ? או C ? אין דירוג A בדלק ?

מעטים כאן מקפידים ומחמירים בנושא צמיגים כמוני, אבל אני אומר לך באותיות קידוש לבנה כדי שיהיה ברור:

ההשפעה של צמיגים על צריכת דלק קטנה!

גם סוג הצמיגים ואפילו לחץ הניפוח - לא גורמים להבדלים מאוד גדולים בחסכון בדלק. אל תייחס לזה משקל גדול כל כך. תמצא דרכים אחרות לחסוך בדלק.

הפרמטר החשוב ביותר הוא האחיזה, למרות שזו לא באמת האחיזה הממשית אלא קשיחות הפניה של הצמיג.

כאמור, הפרמטר של המבחן האירופי הוא על דרך רטובה, אבל זה לא אומר שאין שום קשר בינו לבין איכות הבלימה ביבש, ולכן כדאי להתחשב בו, אך לחפש גם מבחנים אחרים וחוות דעת שמתייחסים לאחיזה ביבש.

אחרי זה תתחשב באורך חיים, במשוב, ברעש - ואי שם בקצה הרשימה בצריכת הדלק.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
סליחה על הבוטות אבל נראה לי שהבנתי,קצת באיחור, לאן השרשור הולך -ואסכם ב 6 מילים:

חבל על הביטים שהשרשור תופס בשרת.

שתף אותנו בחדשות בבקשה.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

אני נוסע על מאזדה , ניסיתי הכול תאמין לי ניסיתי גם לנסוע על 60 לא עזר הרכב שתיין דלק לא ECO , הדבר היחיד שנשאר לי לבנות עליו זה הצמיגים אולי הם הבעיה החלק הסורר ברכב

אני בטוח שהצמיגים הסינים גורמים לרכב לשתות דלק אני מרגיש את הצמיג על הכביש לפעמים והרכב כבד , מישהו כתב בפורום בארה"ב שהוא שם צמיג פשוט והרכב נהיה " טנק " ושתה לו דלק בדיוק המקרה שלי

בדקתי את הצמיג הקדמי שמאלי הוא על 3.5 מ"מ גובה צמיג התקן הוא 2 מ"מ , 2 אחרים על 4-4.5 מ"מ ואחד על 5-5.5 מ"מ .

עריכה אחרונה על ידי Moss Travel
פורסם

אל תצפה מצמיגים לעשות לך איזשהו הבדל גדול. אם יש לך בעיות עם צריכת הדלק, בדוק את מערכת ההנעה לעומק, ו/או קח מאמן לשיפור הנהיגה בהקשר של נהיגה אקולוגית.

זה לא מה שצריך לחפש בצמיגים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...