Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרך אגב רציתי לשאול אותך (PUNTOGT) על הרמקול היוקרתי הזה, אה כן VOLCAN USA, יש לך אתר של החברה, נתונים טכניים וכו... אני פשוט רוצה להחליף את הסט קומפוננט שלי (FOCAL KEVLAR) לסט אחר ורציתי לקבל קצת נתונים טכניים ולקרוא REVIEWS בפורומים אמריקאיים.

פורסם

מה שאני מתכוון הוא שאני מתכוון לבצע על ברידג'ים על המגבר עם 4 יציאות

בדר"כ שמים 2 ברידג'ים דבר שהמגבר יכול להתמודד כמו שצריך... אני פשוט כאן מכפיל את הברידג'ים.. ל -4... (שתי רמקולים על כל ברידג') זה אפשרי (בדוק מחבר שעשה את זה על מגבר 600.5) וזה לא מוריד מהאיכות

פשוט אני שם ונטה קטנה על המגבר כי החימום שלו יהיה פי 2 יותר גבוהה והוא יחזיק עם זה בלי בעיה (זה עבד בערך חצי שנה אצל חבר שלי עד שפשוט הוא מכר את הרכב)...

ולא עשה שם בעיות... אני מתכנן פשוט במקום לתת 50 וואט לכל רמקול ברכב.. לתת 100 וואט... ע"י כך. מבחינה פיסיקלית זה יצא כמו שצריך וכל רמקול יקבל 100וואט... מה שיושב לי ברכב זה 6X9 75\150 RMS של רוקפורד ועוד ה JBL 90\180

זה כל התכנון. אני יודע שהאיכות לא תרד כי שמעתי כבר במצב הזה בשתי רכבים.

למרות שכמובן אני לא הולך לפתוח את המגבר עד הסוף (מן הסתם) אני יעלה אותו לחצי או

3\2 אני משער ככה שיהיה ניצול מקסימלי של הרמקולים בלי לעוות סאונד מהרמקולים והמגבר.... פשוט המגבר קצת יתאמץ יותר :) .

מובן עכשיו?

פורסם
מה שאני מתכוון הוא שאני מתכוון לבצע על ברידג'ים על המגבר עם 4 יציאות

בדר"כ שמים 2 ברידג'ים דבר שהמגבר יכול להתמודד כמו שצריך... אני פשוט כאן מכפיל את הברידג'ים.. ל -4... (שתי רמקולים על כל ברידג') זה אפשרי (בדוק מחבר שעשה את זה על מגבר 600.5) וזה לא מוריד מהאיכות

פשוט אני שם ונטה קטנה על המגבר כי החימום שלו יהיה פי 2 יותר גבוהה והוא יחזיק עם זה בלי בעיה (זה עבד בערך חצי שנה אצל חבר שלי עד שפשוט הוא מכר את הרכב)...

ולא עשה שם בעיות... אני מתכנן פשוט במקום לתת 50 וואט לכל רמקול ברכב.. לתת 100 וואט... ע"י כך. מבחינה פיסיקלית זה יצא כמו שצריך וכל רמקול יקבל 100וואט... מה שיושב לי ברכב זה 6X9 75\150 RMS של רוקפורד ועוד ה JBL 90\180

זה כל התכנון. אני יודע שהאיכות לא תרד כי שמעתי כבר במצב הזה בשתי רכבים.

למרות שכמובן אני לא הולך לפתוח את המגבר עד הסוף (מן הסתם) אני יעלה אותו לחצי או

3\2 אני משער ככה שיהיה ניצול מקסימלי של הרמקולים בלי לעוות סאונד מהרמקולים והמגבר.... פשוט המגבר קצת יתאמץ יותר :) .

מובן עכשיו?

:roll::shock:

פורסם

נניח שמבחינה אלקטרונית אתה יכול (במגבר סטנדרטי - תראה שבמפרט טכני רשום שבברידג רשום שאסור לרדת פחות מ4OHM), תחשוב שכל רמקול צריך לקבל תדרים מסוימים בכיוון שלו עכשיו ברגע שחיברת שתי רמקולים ביחד שניהם יקבלו בדיוק אותו תדר.

ושמע שוב אם זה עובד אתה מקצר את החיים של המגבר שלך פי כמה!

פורסם

1)לא כל מגבר יכול לעמוד בחיבור של זוג רמקולים על כל גישור...

2)בחיבור כזה אין לך שליטה על כל זוג רמקולים בניפרד מה שיקשה על כיוון...

3)מה??????נפסיק כאן!

פורסם

1. זה עבד חצי שנה בלי בעיה עם ונטה...

2. יש אפשרות לסטריאו בלבד.. בלי קדימה אחורה .... זו מגבלה מסויימת.. אבל זה רכב

קטן ככה שזה לא מהווה שינוי קריטי.

3. אני חושב שכאן תם הדיון בזה.. אני יבצע את זה ויגיד לכם איך יצא.

פורסם

205 הסביר טוב יותר ממני, דרך אגב מי שמוצא נתונים על VOLCAN USA באינטרנט וביקורות בארה"ב (רמקול אמריאי ,לא?) ייחשב לתותח הפורום אודיו (למה נראה לי שלא יהיו???) נראה לי שאת בן-לאדן יותר קל למצוא :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

אפשר להעביר את הויכוח על הרמקולים האלו לאוף-טופיק שם יקחו את זה יותר ברצינות

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

פורסם

המגבר יציב ב2 אוהם סטריאו או 4 אוהם מונו. כשאתה מחבר לזוג ערוצים מגושר רמקול אחד, זה 4 אוהם מונו. כשאתה מחבר אליו שניים זה 2 אוהם מונו והוא לא יציב בזה, יתכון מאוד והוא יעבוד בצורה הזו אבל הספק כפול אתה לא תקבל מכיוון שספקי הכח שלו לא נועדו לתת הספק שכזה ובנוסף יש סיכוי סביר שאתה מקצר את אורח חייו.

לגבי הוולקן, FASTGT אני באמת לא מבין אם לא שמעת עליהם מה אתה מחפש פה, אני חושב שכל מי שלא שמע על הרמקולים צריך לפרוש מכתיבה בפורום הבעיה היא שנראה לי שישארו בו שני כותבים :roll:

פורסם

איזה מזל שכתבת על הוולקן ... כבר חשבתי להתקין משהו אחר באוטו. אני רץ לקנות לי איזה זוג או שניים.

נראה לכם שאני אצטרך להוסיף הרבה כסף בטרייד על הסטים שלי ?

Leon Cupra 2009

פורסם

אני מסכים , הרבה אנשים ממליצים על ציוד שמעולם לא שמעו. יש כאן הרבה מאוד אנשים שקוראים את הפורום ומסתמכים על הכתוב בו ואסור להגיע למצב שמישהו ייקנה משהו כי מישהו אחר המליץ בלי לשמוע אפילו.

Leon Cupra 2009

פורסם

אריאל הייתי ציני לא התכוונתי באמת שאם לא שמעת אל תכתוב את דעתך עלייהם, התייחסתי לה שאמר בעל הפונטו כשאמרתי לו שבחיים לא שמעתי על הרמקולים האלה, אז הוא אמר לי שאם אני לא שמעתי עליהם אז אין לי בכלל מה לחפש בלכתוב פה כי אני ממש לא בעיניינים.

לכן הצעתי להכניס את זה לכללי הפורום שמי שלא שמע על רמקולים וולקן שיחפש תחביב אחר :roll:

• תוכן חדש...