Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 5 2007

איילת שליסל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"להחזיק כמה שנים"?....היא עשויה מנייר אורז יפני? מדובר ברכב אמין ואם תטפלי כמו שצריך תוכלי למשוך גם עד 300 אלף ק"מ ויותר...מה שכן, הגיע זמנו של הגיר - כולמר, בקילומטרז' הזה בדרך כלל במאזדות, הגיר מתחיל להראות סימני רצון לשיפוץ. כמובן שאי אפשר לדעת מתי בדיוק.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם (נערך)

אגב, לי יש מאזדה5 שנת 2008 עם 165,000 ק"מ מזה מספר חודשים. מאד מרוצה. אצלי למשל, יש סימנים לבעיה בגיר -במקרה שלי, מעין "תיק" בין שלישי לרביעי. לכן, מה שאני אומר לך עכשיו זה הכל מניסיון, לא מהדימיון:

א. בדרך כלל לא, כמעט כל סעיף בבדיקה לפני קנייה הוא 'כסת"ח'. זו לא באמת בדיקת גיר מקיפה, שלעיתים מצריכה פירוק.

ב. תלוי. שיפוץ מלא יעלה 4,000-5,000 שקל ואילו שיפוץ אקוטי זמני (שיחזיק הרבה פחות) יעלה 2,500 שקל. אם מטרתך להחזיק הרכב מעל שנתיים, שווה להשקיע בשיפוץ מלא ומקיף. אבל הכל תאורטי -לא בטוח שהגיע זמנו של הגיר ברכב המיועד...

נ.ב.

באמצע 2008 הרכב עבר שדרוג. בין השאר, הגיר האוטומטי שודרג מארבעה הילוכים (כמו בדגם שאת רוצה לרכוש) לחמישה הילוכים כמו אצלי. זה גיר מעט שונה, והעלויות שמסרתי לך הן של הגיר הזה, כך שייתכנו מעט הבדלים לטובתך, אם כי זניחים.

עריכה אחרונה על ידי thebaron

פורסם

עדיף הדגם המשודרג שעבר רענון באמצע 2008. תזהי אותו לפי הפנסים האחוריים שיש להם מעין L שקוף לעומת עיגולים בדגם הקודם. בנוסף, נוספה גם בקרת יציבות - מערכת בטיחות מצילת חיים.הגיר כאן עם חמישה הילוכים מה שאמור תיאורתית להיות מעט חסכוני יותר.

• תוכן חדש...