Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניצן א - גם אני מופתעת, גם בגלל זה כל כך מחפשת את הדגם הספציפי הזה.

חייבת לומר שאני מדי שבועיים ממלא אויר ובודקת שאין נזקים כתוצאה מכיוון גלגלים לקוי, זה בדיוק שניה.

הצמיגים היו שחוקים עד מ"מ בקושי מעל סמן TW.

בלי שום קשר לנאמר, זה לא הפרמטר החשוב ביותר.

מניחה ש 60K שנתי, מדובר ברכב כבד יותר והגיוני שזה יגדיל את הבלאי.

חן ג. - ח"ח על ההסבר המושקע!

צמיג פאלקן 914 נמכר בארץ שנה בלבד.

היצרן מוגדר כבינוני ולא יותר.

כמו בכל דבר, אני מוכנה לשלם עוד 20% ולרכוש מוצר ממותג מוביל כמו קונטי / גודייר וכו'.

זה הבדל 15 ש"ח לצמיג בשנה, עם כל הכבוד, וההבדל הזניח לא משחק.

סתם דוגמה לא קשורה, חולצת דרייפיט של נייק או אדידס עולה פי שתיים מאחת של לוטו, אז זה שיקול שווה מחשבה.

stio - במקרה עברתי אצלו, ויצאתי עם הרגשה של "אני פה מחליף צמיגים לכל הליסנגים, אז גם לך זה יהיה טוב"

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פאלקן בדגם הזה הוא צמיג טוב, נקודה, עם תמורה מעולה למחיר.

אם את רוצה לקנות פרימיום, ומוכנה לשלם את האקסטרה - אז בבקשה. יש מישלן, קונטי, גודייר.

לדעתי, אם את מרוצה מהקונטי בדגם הזה, ויש לך עליהם הצעה טובה ומשתלמת קני אותם.

פורסם

מישהו יוכל לתת חוות דעת על ContinentalECOContact 3 בהשוואת ל פרמיום קונטקט 2?

למרות שכרגע הוא זמין רק ב 195/65/15 ואולי אוכל לאשר את המידה

פריג'י - פאלקן בדגם הזה הוא צמיג טוב, נקודה!

ניצן א - במידה שלי 195/60/15 Z914 עולה דרך טייר קלאב 300 ש"ח נכון להיום.

שאולי זה המקום לשבח את הזמינות והנכונות לעזור במענה הטלפוני של טייר קלאב!

את קונטקט 2 מתמחרים ביד 2 (tires4u) ב 320-420 ש"ח.

באופן אקראי התקשרתי לאחד מהם, ב375, ונאמר לי שתאריך היצור עד חצי שנה מיידי במלאי.

אם נוריד 20% מ375, אז נקבל במקרה בדיוק 300.

* בטייר קלאב יש כרגע מבצע כרטיס דריים, מצד שני 375 זה לא המחיר הזול שניתן לבחור מהרשימה הארוכה.

אשמח לקבל המלצות מיצרנים נוספים במחיר דומה. גודייר / מישלין / בריג'סטון / דנלופ /

פורסם

באופן כללי עלו פה מרבית הצמיגים המומלצים לרוב וגם זמינים במידה שלך ביניהם -

הגודייר אפישנטגריפ פרפורמנס, דנלופ בלו-ריספונס, טויו CF2 והפאלקן ZE914. ניתן להוסיף לרשימה גם את הפירלי P1.

בכל הנוגע לקונטיננטל, גם לפרימיום וגם לאקו ישנi גרסאות מעודכנות עם הספרה 5 (במקום 2 ו-3 בהתאמה), אך איני יודע להגיד אם הם מיובאים ארצה. יחד עם זאת, אני מצטרף לדעתו של פריג'י, שאם את מרוצה מהצמיגים הנוכחיים, אין מניעה מלרכוש אותם שוב (ורק להקפיד על תאריך וארץ ייצור כפי שהוזכר).

בהודעה הזו שלי, תוכלי למצוא עוד מספר מקורות להשואת מחירים ורכישה.

אגב, חיפוש בשרשור שינוי מידות לא הניב מידות חליפיות בקוטר R15, אבל שווה לבדוק אם יש עדכון לנושא, אע"פ שמדובר בהגדלת הקוטר הכללי מעבר למומלץ.

לגבי נתון ה-Treadwear שטרם קיבלת מענה לגביו, מדובר בחלק מדירוגי ה-UTQG האמריקאים ותוכלי להרחיב קריאה כאן.

פורסם (נערך)

בדיוק חזרתי מביקור בפנצ'ריה גדולה ליד מקום העבודה.

היה לו במלאי דנלופ בלו רספונס מישלין אנרגיה פלוס גודייר איגל ספורט וקבר hp3. הוא הראה לי שהדפנות של קלבר הרבה יותר חזקות ובכללי הצמיג כבד ורציני, דפנות של מישלין כמו נייר דק, דנלופ רך מאחרים למגע, דפנות של פאלקן תוצרת אנדונזיה דקות ועדינות עד למדרכה הראשונה.הוא הציעה גם להזמין בריג'סטון a25 ומאוד המליץ עליו.

עריכה אחרונה על ידי Alina_G
פורסם

לא ידוע לי שצמיג נמדד לפי משקלו.

צמיגים חדשים יותר, סביר שיהיו קלים יותר וישתמשו בחומרים חזקים ועמידים יותר, שכן יש לכך תרומה להתנגדות לגלגול נמוכה יותר (או כך לפחות ההגיון אומר לי).

פאלקן תוצרת אינדונזיה עשוי להיות הדגם הישן ZE912 או אחד מדגמי ה-Sincra. ה-ZE914 למיטב ידיעתי מיוצר בתאילנד.

איני מכיר את הברידג'סטון המדובר, אבל בכל מקרה אישית איני מתחבר אליהם יותר מדי (זה לא אומר שלא מדובר בצמיג מוצלח).

מבין כל ההצעות שהועלו בפניך, הבחירה שלי היתה דווקא הדנלופ.

למה? התרשמות כללית מביקורות ומבחני דרכים "אובייקטיבים".

פורסם

לא מכיר פאלקן מאינדונזיה, מכיר תאילנד ויפן (ואגב הטובים יותר מתאילנד). את בטוחה שזה לא היה דנלופ?

צמיג בעל דופן כבדה ועבה זה בטח צמיג עם קוד עומס גבוה יותר, שלא יעשה את הנסיעה יותר נוחה. נהפוכו.

פורסם
אתה מוזמן להסתכל כאן ולהתרשם אם זה עבורך "ביקורות פושרות".

אבהיר את עצמי:

בעוד שהצמיג חדש, יש בלבול עם דגם ישן של פאלקן, שגם הוא 914. חלק מהאנשים רושמים שהם איתו 5 שנים..

וחלק גם לא מרוצה. יש שם גם בדיקה בהשוואה ישירה למתחרים - שם הוא טוב אבל עם הבעיות שלו.

הצמיג טוב עבור המחיר, ואני בעצמי הולך להתקין 2 כאלה, אבל הוא מקבל יותר מדי שבחים פה לדעתי. עושים ממנו משהו שהוא לא (ע"ע - שקודה פאביה ספורט).

פורסם

אכן, זה היה תאילנד. היה משהו אחר אנדנזיה, אולי 490 של דנלופ.

מה לגבי קלבר dynaxer HP3 ? זמינים במלאי מיידי, תאריך יצור טרי, תוצרת פולין ועולים פחות מפאלקן.

מה אומרים?

פורסם

דנלופ 490 - שומר נפשו ירחק. הצמיג הכי גרוע שיצא לי להיתקל בו.

על הדנלופ בלוריספונס יש חוות דעת חיוביות מאוד.

לדעתי קלבר זה לא תחליף לקונטי. לא שמעתי על צמיג אחד שלהם שהוא באמת טוב. בדרך כלל קונים את הצמיגים שלהם כי החברה נחשבת, אבל הם צמיגים בינוניים לפי כל אתר השוואות צמיגים.

ל- OOGA - אני לא מכיר שום בלבול עם צמיג ישן של פאלקן. היה 912, צמיג באמת מצויין שנמכר במחיר של צמיג סיני כבר כמה שנים טובות בארץ.

בשנה האחרונה הוא מוחלף ב- 914 שצריך להיות שיפור שלו בכל התחומים (חוץ מאיך שהסולייה נראית...).

פורסם

אני בדעתו של תם. הבלוריספונס מקבל ביקורות טובות, כולל משתמשי פורום שמרוצים ממנו, ועושה רושם שזו תהיה

בחירה טובה.

לגבי כל "מבחני הפנצ'רמאעכר" המצויים, של זה צמיג כבד, וזה צמיג עבה, זה מראה על "מקצועיות רבה" ומסביר

למה הענף הזה נראה כמו שהוא נראה. זה כמו שבמקום מסויים לא הבינו למה אני פוסל צמיג מסויים, למרות שהיצרן שלו

זה XXXX. ואני מסביר להם שזה שיש יצרן מסויים, לא אומר שכל הדגמים שלו מוצלחים. זה כמו שאני אלך לקנות S-CLASS,

ויתנו לי במקום A-CLASS ויגידו לי, מה אתה רוצה, זה מרצדס.

פורסם

פריג'י - אתה אומר שקלבר היא חברה מוכרת ואין לה דגמים טובים.

לרוב מוניטין נרכש בזכות עבודה קשה ותוצאות מספקות.

לא יודעת לגבי hp3 אבל בכללי היצרן מאוד מכובד

פורסם (נערך)

מדובר בחברת בת של מישלין מזה יותר מ-30 שנים, שמייצרת צמיגים מוזלים יחסית (Mid-Range/Budget).

במילים אחרות, צמיגים טובים יחסית למחיר, אבל לא הטופ של הטופ, ולא ממש באותה קטגוריה כמו הקונטי פרימיום.

ה-HP3 הושק ב-2009.

הקונטי פרימיום 2 הושק עוד ב-2005.

איני יודע להגיד מי מהם, אם בכלל, עברו עדכונים לאורך השנים.

רוב הצמיגים האחרים שהומלצו כאן (כולל דגמי ה-5 של קונטי) הושקו בשנתיים האחרונות, חלקם קצת יותר וותיקים עד כ-4 שנים אחורה.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22

• תוכן חדש...