Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת על איזה מנוע כדאי ללכת בדור החדש של המאזדה 6?

קראתי המון ביקורות ברשת וביוטיוב וראיתי שההבדל בין המנועים הוא סה"כ 10 אחוז בצריכת הדלק כאשר מנוע ה2500 חזק משמעותית ממנוע ה2000.

על מה כדאי אז ללכת? חושש ממנוע גדול בשביל לא להדפק בדלק אבל מצד שני 10 אחוז לא כזה הבדל.

יש לי כיום מאזדה 6 2010, מנוע 2000 ומספיק שאני פותח קצת את המזגן אז האוטו מתחיל לגמגם וצריך ללחוץ יותר על הגז ולכן אני שוקל מנוע 2500 הפעם.

פורסם

קח 2500, לא תידפק בדלק (כולה 10%, גם במציאות ולא רק בפרוספקט), רק מחיר הרכישה יקר יותר. מצד שני, מנוע ה-2.0 הנוכחי עבר שדרוג (גם במסגרת מתיחת הפנים), עם יותר סוסים ומומנט ופחות דלק. אני חושב שה-2.0 הנוכחי יספק אותך, בצע נסיעת מבחן.

פורסם

כעיקרון הזמנתי כבר את ה2500 בשבוע המכירות שהיה שם במחיר כמעט זהה למנוע ה2000 ועם הטבות איבזור אבל עדיין לא שלם עם עצמי ואני יכול לשנות או לבטל, סה"כ נתתי רק 2500 שח צק'.

לדעתך כדאי להשאר עם ה2500? דיי חושש להדפק עם צריכת הדלק מצד אחד אבל מצד שני קראתי שהמנוע הזה יותר חזק משמעותי והדגם הזה גם בא עם סאנרוף.

מניין לך שה10 אחוז הבדל בין שני המנועים קיים גם במציאות ולא רק בנתוני היצרן?

תודה

פורסם

orankimhi אתה יודע לפי עובדות שאכן אין הבדלים גדולים בין 2 המנועים או גם אתה מסתמך לפי נתוני היצרן שלא הכי מדוייקים?

ואכן לקחתי ת2500 בכמעט אותו מחיר של דגם ה2000...עשיתי הזמנה בשבוע המכירות שהיה,יכול אבל לבטל או לשנות בלי שום התחייבות.

• תוכן חדש...