Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מבין גדול, אבל אני יודע שמאז ששונו החוקים שמגנים על הערבים, הבנקים מגדירים ערב כ"לווה נוסף".

חשוב לבדוק אם אתה חתום כערב, או לווה נוסף. יש לזה משמעות רבה, מבחינת החוק.

השינוי הזה שעשו הבנקים ומעבר לשימוש בלווה נוסף במקום ערבות נובע בדיוק מההגנות שיש על ערבים והקושי למצות הליכים מול ערב עד כדי שחתימתו של ערב היתה כמעט 'אות מתה' על גבי ההלוואה.

פורסם

יש לכם מושג מתי החלו בתהליך הערב - לווה נוסף?

חתמתי בדצמבר 2012.

יקח לי כמה ימים עד שאשיג את המסמכים.

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
אני דווקא מסכים שמידע בסיסי ניתן לדלות באינטרנט. אין כל רע בלחפש מקרים דומים או להכיר מה אומרים החוקים פחות או יותר, ולו רק כדי להגיע לפגישה או לשיחה עם עו"ד כשאתה מוכן ויש לך ידע כלשהו בנוגע לעניין.

בנושאים שאין לך הכרות בסיסית, קל לקפוץ למסקנות שגויות על בסיס מה שעלול להראות להדיוט "כהגיון בריא" (common sense).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מהמסמכים עליהם חתמתי אני מוגדר כערב יחיד או מוגן (סביר להניח יחיד לפי מה שאני קורא פה), לא לווה נוסף.

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

בקיצור, לך לעורך דין ואחר כך תחזור לקבל תשובות כשאתה יודע איך אתה מוגדר, מה מותר לגבות ממך וכמה יעלה לך לשלם רק את מה שאתה חייב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כלל ראשון - אל תראה התלהבות לשלם את כל הסכום , גם ללא הריביות וההצמדות.

א - במידה ואתה מגשש להידברות - נסה לדבר עם נציג הבנק, אולי מנהל הבנק שלך במידה וההלוואה נלקחה מאותו בנק.

ב - לא לדבר עם משרד החקירות / עורכי הדין החיצוניים - הם תמיד יבקשו גם את שכר הטירחה וההצמדות של כתיבת המכתב..

ג - במידה ואפשר, נסה למצוא אנשים / לקוחות טובים של הבנק המלווה, לשם יצירת לחץ , שידעו לא להגזים בדרישות

ד - לא להיתבייש - לשאול ולחקור כמו שעשיתה בדיון עכשיו - ידע זה כוח.

ה - הבנק היה אמור להודיע לך עם התחלת הבעיות בגביית סכום ההלוואה - בדוק את הנושא.

ו - גש להיתייעץ עם עורך-דין ( לפני שאתה פונה להידברות וברורים )

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תודה אייל.

ההלוואה נלקחה מאותו הבנק אך לא מאותו הסניף, כל שקל שאצטרך להוציא כדי להחזיר אותה יגיע מכספים שאני מנהל בבנק הזה.

אני מקבל רושם שיתכן ניהול מו"מ, אני רק חושש שהכנסת עו"ד לתמונה יגרום אוטומטית להתנהלות משפטית ותפגע באפשרות לפשרה.

כבר פניתי לעו"ד שלי, ועדיין אני לא בטוח שהמעשה יביא לתוצאה הטובה ביותר.

פורסם

אם אתה חושש שעומס בוחשים (הוספת עורך-דין) יגרום נזק / התמשכות ההליכים, לך בשני המסלולים.

א - גש להיתייעץ עם עורך דין, כדי לדעת היכן אתה עומד מבחינת החוקים, התנהלות הבנק ודרכי הפעולה, ואל תפעיל אותו עכשיו.

ב - בדוק במקביל בבנק את האפשרויות, אבל היזהר ממתן הבטחות - אולי אתה כן מכוסה חלקית מבחינת החוקים ( לכן כן צריך עורך-דין וידע בחוקים )

ואפשר להגיע לפשרה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

קיבלת מכתב מפקיד בבנק או בנוסח משפטי על ידי עורכי דין של הבנק?

קח במהירות עו"ד מטעמך שינהל את כל ההתקשרות מול הבנק, ימצא להם חורים בתהליך ניהול ההלוואה, ויפחית את החוב שלך למשהו שהוא בין 0 ל 60.0 אלף.

אם תיגש בלי עורך דין, יאכלו אותך כמו ג'חנון עם רסק עגבניות בארוחת בוקר ביום שבת במלון הכל כלול באילת.

אגב, עורך הדין שאתה לוקח הוא לא עו"ד שעוסק בנדל"ן או בהסכמי עבודה. זה עו"ד שעבד מול / עם בנקים ומכיר את החוקים, התקנות והתקדימים בע"פ, ורצוי שהוא יכיר גם מישהו בבנק שיקשיב לו ויגלה רצון טוב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

קיבלתי כתב תביעה בסדר דין מקוצר, בו משרד עו"ד המייצג את הבנק ביקש לתבוע אותי כערב להלוואה לאחר שהתגלה לו כי הלווה הוכרז כפושט רגל וניתן נגדו כתב כינוס (הרגע קיבלתי את הנוסח המלא).

פניתי כבר לעו"ד הדין שלי, היא בהחלט טובה אבל אני לא בטוח בניסיונה עם בנקים.

אני לא משפטן, אבל אני מניח שיש חורים (זמן הודעה, אופן ההודעה וכו') מעיסוק בעבר בתחום.

תודה.

פורסם

שמע, יש לי הרבה מה לומר אבל אני מנוע מסיבות השמורות עימי. (לא מכיר אותך, את החבר או מקרה דומה. סתם סיבות שלא בא לי לחלוק עם כולם) אבל אפילו בהודעה האחרונה שלך יש חומר שמחייב טיפול דחוף על ידי עו"ד שמבין מה הוא עושה.

יש כאן באתר לפחות עו"ד אחד שאני מכיר אישית שיודע איך להתנהל מול בנקים, ויש לו נסיון בזה.

אם תרצה המלצה - בה.פ.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...