Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי סוזוקי איגניס שנת 2005 באוטו, חשבתי בעקבות כמה פה להתקין טאבלט באוטו (במקום הרדיו).

ראיתי שמי שעשה פה בפורום עשה את זה בעיקר עם נקסוס 7 אבל אני פתוח להצעות...

בגדול אני חושב שאני מחפש "ערכה" שתתאים לי לרכב כי אין לי את האפשרות לבנות בעצמי ואני מניח שמשהו מותאם אישית יעלה הרבה.

חשבתי גם שמוטב להשתמש בטאבלט עם רדיו מובנה כדי שיהיה אפשר לשמוע גם רדיו במידת הצורך :)

תוכלו להכווין אותך בנושא? תודה!

פורסם

מה הכוונה רדיו מובנה? מה הבעיה להוריד אפליקציית רדיו ?

אל תשכח שטאבלט הוא ניתן לשינוי ומשחק, והמון הגדרות .

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

אם אתה רוצה יש את יוסי (עילית קאר אודיו). עושה עבודה נקייה ויפה. הוא סופר מקצועי ואחלה בנאדם.

אני זה שהביא את הרעיון ליוסי והוא עשה את העבודה (התקנה ראשונה), היום הוא כבר השתכלל והעבודה מהירה יחסית (אצלי זה לקח כמה ימים).

אצלי אפשר היה לשלוף את הנקסוס 7, אפשר לעשות כל מיני טווקים ככה שזה יכבה וידלק לבד ברגע הפעלת וכיבוי הרכב.

בהצלחה ותהנה טאבלט ברכב זה מגניב

פורסם

האם מצאת את פרוייקט הנקסוס 7 שלי והמדריך שכתבתי עליו?

תריץ חיפוש מתקדם בתוך פורום אודיו על נושאים שאני פתחתי ותרשום בחיפוש את המילים "מודל טכני".

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...