Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוג גיר בגולף 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם זה הפורום הנכון לפתוח את הנושא הזה אבל איך יודעים איזה סוג גיר יש בגולף 2007 ג'נריישן 1.6

אני רוצה כמה שיותר להתרחק מDSG והבן אדם שמוכר לי את הרכב לא יודע להגיד לי אם זה גיר אוטומט רגיל

או שזה DSG ובכלל באופן כללי באיזה שנתון נכנס הDSG הזה לגולפים?

פורסם (נערך)

ב-2008 (אולי אפילו בסוף 2007) נכנס ה-dsg, אבל בהתחלה הוא לא החליף לגמרי את האוטומט הרגיל.

ניתן לדעת באיזה גיר (ובאיזה איבזור) הרכב מצויד לפי מדבקה בספר הרכב ומדבקה זהה בתא המטען.

תעלה צילום של המדבקה, יהיה כאן מי שידע לפענח.

בנוסף, אם זה dsg, זה מצויין על ידית ההילוכים.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם
ב-2008 (אולי אפילו בסוף 2007) נכנס ה-dsg, אבל בהתחלה הוא לא החליף לגמרי את האוטומט הרגיל.

ניתן לדעת באיזה גיר (ובאיזה איבזור) הרכב מצויד לפי מדבקה בספר הרכב ומדבקה זהה בתא המטען.

תעלה צילום של המדבקה, יהיה כאן מי שידע לפענח.

בנוסף, אם זה dsg, זה מצויין על ידית ההילוכים.

דיברתי עם מוסך רון הם אומרים שרק מ-2009 נכנס בגולפים DSG לא יודע כבר מי צודק מי טועה

מחר אני נפגש עם הבן אדם שמוכר את הרכב איזה מדבקה אני אמור לחפש בספר רכב?

פורסם

נכנס בתחילת 2009 כל השאר זה מולטיטרוניק אין סיכוי בשנה הזות dsg ואם אתה רוצה לדעת סימן ראשון זה על ידית ההילוכים חוץ מסיאט רשום dsg

פורסם

דיברתי עכשיו עם המוסכניק שלי והוא בפירוש הזהיר אותי לא להתקרב לרכב הזה כי המחלה שלו זה הגיר לא משנה איזה סוג לא משנה איזה דגם. הוא טוען שבשנתונים האלו הגיר הולך די מהר ולהחליף אותו זה סיפור יקר.

יש משהו במה שהוא אומר או שיש לו סטיגמה על הרכב הזה? לא נראה לי שכל בעל גולף מעל 8 שנים על הכביש רץ להחליף את הגיר:|

פורסם

בגיר האוטומטי של VW בשנים האלה לא ידועות על מחלות.

וגם במנוע הזה לא ידועות מחלות.

כנראה "המוסכניק" שלך לא הבין אותך.

בלי קשר, הכי פשוט זה ללכת לראות הרכב.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
דיברתי עכשיו עם המוסכניק שלי והוא בפירוש הזהיר אותי לא להתקרב לרכב הזה כי המחלה שלו זה הגיר לא משנה איזה סוג לא משנה איזה דגם. הוא טוען שבשנתונים האלו הגיר הולך די מהר ולהחליף אותו זה סיפור יקר.

יש משהו במה שהוא אומר או שיש לו סטיגמה על הרכב הזה? לא נראה לי שכל בעל גולף מעל 8 שנים על הכביש רץ להחליף את הגיר:|

אל תחליף את הגיר, תחליף את המוסכניק שלך ומהר. "לא משנה איזה סוג ואיזה דגם" סיריאסלי?!

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

• תוכן חדש...