Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

החלון אצלי עשה בעיות. פירקתי את כל המנגנון ומצאתי שהמנוע תקין לחלוטין, מסתובב חזק ויפה לכל הכיוונים. הבעיה היא בכבל הפלדה (למעשה, 2 כבלים נפרדים) שמושך את מוביל השמשה מעלה-מטה על פני המסילה.

כפי שניתן לראות בתמונות, הוא איכשהו הסתלסל לגמרי ופשוט היה נתקע בעצמו בגלגל שלו באחד המצבים.

האם אפשר לתקן אותו באמצעות מתיחה? יש למישהו נסיון בזה?

אם לא, האם אפשר לקנות (ירושלים) כבלים כאלו? אני יודע שמוכרים כבלי פלדה 2 מ"מ לרשתות יונים וכדומה. אבל פה לכבל יש בסופו נעלי כבל - מעצורים כאלו שמולחמים\לחוצים עליו, ובאמצעותם הקצוות שלו נתפסים בגלגל המנוע ומוביל השמשה. יש מקום שמכין כאלו כבלים עם נעלי כבל במידה הדרושה? מי מכיר?

אודה לכל עזרה.

IMG_20150720_102534.jpgIMG_20150720_102513.jpg

פורסם

יש קיטים מוכנים באיבי, תקנה ותחליף.

ההחלפה קצת מסובכת אבל אם כבר פתחת הכל אני מניח שתסדר

פורסם

תודה. הקיטים באיביי מציעים את כל החבילה. מנוע+מסילה+כבל, הכל כלול והמחיר בהתאם. במקרה שלי בו המנוע תקין לחלוטין אני מחפש דרך לא להחליף את כל המערכת בשביל כבל פלדה "פשוט"...

פורסם

שלום.

לי במאזדה היתה אותה בעיה. לקחתי כבל של מעצור לאופניים. בקצה שמתי אום קטן של בורג ודפקתי עם פטיש ליצירת הסופית.

פורסם

משום מה הייתי בטוח שהרכב זה פולו, ולי עלה משהו כמו 120 שקל קיט שלם (ללא מנוע)

תבדוק אולי אפשר לקחת רק את הכבל מקיטים אחרים, או פירוקיה

פורסם

תודות לכל העונים. במיוחד לאפריים-מאתיים!

קניתי כבל ברקס של אופניים. המוכר אמר שאני לא הראשון שעושה לכבלים אצלו הסבת מקצוע, והעניק טיפ - לדבריו אחרים השתמשו במקרה כזה לנעילת הכבל באום פנימי של שוקולד לחשמל.

אעדכן בהמשך איך יצא...

פורסם
תודות לכל העונים. במיוחד לאפריים-מאתיים!

קניתי כבל ברקס של אופניים. המוכר אמר שאני לא הראשון שעושה לכבלים אצלו הסבת מקצוע, והעניק טיפ - לדבריו אחרים השתמשו במקרה כזה לנעילת הכבל באום פנימי של שוקולד לחשמל.

אעדכן בהמשך איך יצא...

מה זה אום פנימי של שוקולד לחשמל?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
טיפ - לדבריו אחרים השתמשו במקרה כזה לנעילת הכבל באום פנימי של שוקולד לחשמל.

אעדכן בהמשך איך יצא...

זה אחד הרעיונות הטובים!! חבל שלי לא אמרו את זה ונתקלתי באותה הבעיה בדיוק.

נחסוך לך זמן ועצבים. אל תנסה אפילו לדפוק אום עם פטיש זה לא הולך. וניסיתי עם 10 אומים במשך שעות!!

פורסם

רעיון טוב!

הכוונה שלו לקחת "מהדק" שזה בעצם מחבר בין שני חוטי חשמל. ועם הבורג והאום לחבר לכבל

• תוכן חדש...