Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

לאחר שקניתי לעצמי את הפונטו גרנדה ידני 1.4 (מאוד מבסוטה נכון ליומיים האחרונים:)

אני מחפשת רכב עבור אחותי שעשתה טוטאל לוסט עם הסוזוקי סוויפט שלה.

היא מעדיפה שנתונים של 2009+ (אבל מאמינה שאם תהיה איזו מציאה עם קילומטרז' נמוך - תסכים לרדת)

היא אוהבת ללחוץ על דוושת הגז... לכן היא מחפשת רכב לא כבד/חלש - ולכן אני מחפשת בשבילה משהו בטיחותי :)

נוהגת בעיקר בעיר, רשיון רק לאוטומאט.

בעיקר חשוב שלא תבלה הרבה במוסכים.. היא לא טובה בזה - ואבא שלי כבר עייף :)

הסכום מאוד גמיש לכל כיוון...

תודה ר-ב-ה! :)

פורסם

הדרישה לחסכון בדלק+גיר אוטומטי+מנוע חזק לא מסתדרת כ"כ. הרכב שהכי מסתדר לי הוא הונדה סיויק 1.8 הוא דיי חסכוני בדלק (מניסיון),

החלקים יקרים יותר מסופר מיני אבל בתקציב הזה - היא לא תיכנס בשנתון 2009. (מה גם שצריך לבדוק מחירי ביטוח).

מה שכן, אולי יונדאי I20 עם מנוע 1600 תהיה אופציה טובה עבורה אני רואה שיש כמה ביד 2 למכירה. לי יש את גרסת ה 1.4 אוטומט ואני דיי מרוצה, אבל ביצועים זה משמ לא הצד החזק של הרכב הזה :-D (המנוע סביר, לא מעבר לזה).

פורסם

המאזדה 2 אולי קצת יותר זריזה מה I20 כמו שלי (ה 1600 ב I20 יותר חזק, 125 כ"ס) אבל היא לא מכונית שנחשבת לבעלת מנוע חזק...אם קונים מאזדה 2 יש להשים לב לקנות רק את הגרסה עם 6 כריות אויר ולא 2 כריות אויר!.

היונדאי I20 מאובזרת מאוד ואפילו בגרסת הבסיס יש 6 כריות אויר, מחשב דרך, שליטה על מערכת השמע מההגה, מראות חשמליות מתקפלות ועוד...

פורסם

אוקי בדקתי קצת בטווח המחירים ביד 2 ועלו לי כמה דגמים בולטים, אשמח לעזרה בצימצום:

איך הפורד פוקוס/פיאסטה? (2010+-)

קיה סיד/ריו?

או אולי אפילו טויוטה קורולה 2008?

ניסן טידה 2008/מיקרה 2010?

פונטו איבו 2010?

ראיתי גם יונדאי מטריקס 2009 ואקסנט 2010 עם קילומטרז סופר נמוך

וסוזוקי ליאנה 2008

סורי אם העמסתי... אבל אשמח לסינון ראשוני בכדי להתחיל להתפקס ולקרוא חוות דעת פרטניות..

פורסם
יש פה קצת סלט בקטגוריות - קיה סיד, קורולה ופוקס הן משפחתיות. הפונטו סופר מיני...השאלה מה היא צריכה? רכב קטן? או משפחתי?.

שאלתי אותה, היא מעדיפה לא רכב גדול מדי (אם כך, לא משפחתית), אבל שתהיה מספיק מרווחת לחברים מאחור.

צעירה, בלי משפחה ברקע, נסיעות בעיקר קצרות עירוניות או קצרות בינעירוניות.

בעיקר חשוב לה נפח מנוע + כוח (שהנפח לא ירד מה1.5).

לי חשוב בטיחותית עם איך שהיא נוהגת.

וכמובן עדיף שלא תהיה יקרה מדי בטיפולים ודלק (ברור לי שגם אין אופציה זולה עם הצורת נהיגה והדרישות כ"ס).

פורסם

סקודה פאביה 1.6 שנת 2008-2009. יחסית חזקה, 6 כ"א ESP וחיישן לחץ אוויר בצמיגים (מאוד חשוב, הלוואי שהיה לי את זה גם ברכב שלי), מרווחת מאוד מאחורה + בגאז' גדול ושימושי.

הביטוח קצת יקר.

אצלנו הממוצע צריכת דלק 1:11 בנהיגה עירונית.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

תגידי לאחותך שתיכנס לטריד אין של לובינסקי או דלק מוטורס או צמפיון תדבר תקציב ותראה מה הם מציעים לה כולל אחריות שרובם נותנים

פורסם (נערך)

אם היא לא תלך ממוקדת הם ינצלו את זה וינסו לדחוף לה כל רכב אפשרי. היא צריכה להיות ממוקדת בצרכים שלה (משפחתית/מיני/סופר מיני) להתמקד במספר דגמים ואז לחפש לפי זה גם ביד 2.

מצאתי פה מודעה מעניינת שלדעתי שווה לבדוק (זה הדגם עם מנוע ה 1600 שמפיק 125 כ"ס לפי נתוני יצרן המנוע לא רע והרכב אמור להיות זריז):

יונדאי.png

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
אם היא לא תלך ממוקדת הם ינצלו את זה וינסו לדחוף לה כל רכב אפשרי. היא צריכה להיות ממוקדת בצרכים שלה (משפחתית/מיני/סופר מיני) להתמקד במספר דגמים ואז לחפש לפי זה גם ביד 2.

מצאתי פה מודעה מעניינת שלדעתי שווה לבדוק (זה הדגם עם מנוע ה 1600 שמפיק 125 כ"ס לפי נתוני יצרן המנוע לא רע והרכב אמור להיות זריז):

[ATTACH=CONFIG]431124[/ATTACH]

אני גם שמתי עין על הרכב הזה! אבל הוא כבר מגיע לסכום של 50 אלף.. היא בהתחלה שקלה לקנות רכב בסכומים האלה, אבל לא אפשרי למצוא רכב טוב לפי מה שמחפשת גם ב40 ופחות? (בכל זאת עשרת אלפים שקל הבדל...)

הסקודה פאביה לא יקרה בטיפולים? חוץ מזה, דווקא שמעתי עליה דברים טובים ואנשים בסך הכל מרוצים מהרכב :)

פורסם

אין מה להינעל על 1.5 מינ' - יש מנועי 1300 שמוציאים יותר כח ממנועי 1600.

המליצו פה על I20, יש גם מיקרה שהיא קצת יותר פשוטה - אבל אולי תספיק לאחותך.

המאזדה אוהבת דלק והזריזות שם היא קצת עבודה בעיניים לדעתי.

פונטו איבו יש לך - אז את כבר יודעת על מה מדובר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

גם הריו 5 דלתות תהיה אופציה חביבה. אמנם מנוע 1.4, אבל ההתעקשות על 1.5 ומעלה מיותרת מלכתחילה.

אגב, אני מבינה שזה מגיע מאחותך ולא ממך, אבל לא ברור לי הדגש על כח אצל מי שנוסעת בעיקר נסיעות קצרות ועירוניות. בשביל מה? בשביל לצאת ראשונה ברמזור?

דוקא מישהי ש(כנראה) משתוללת כדאי שתגביל את עצמה עם רכב שלא יכניס אותה למצבים שיהיה לה קשה לצאת מהם.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
אגב, אני מבינה שזה מגיע מאחותך ולא ממך, אבל לא ברור לי הדגש על כח אצל מי שנוסעת בעיקר נסיעות קצרות ועירוניות. בשביל מה? בשביל לצאת ראשונה ברמזור?

דוקא מישהי ש(כנראה) משתוללת כדאי שתגביל את עצמה עם רכב שלא יכניס אותה למצבים שיהיה לה קשה לצאת מהם.

מהסכימה לחלוטין. אבל לצערי זה ויכוח אבוד. אתמול אמרתי לה שיש רכב עם כח ו6 כריות אוויר שזה סופר חשוב - וזה היה נראה לה מאוד הגיוני להוסיף ש"כריות אוויר פחות מעניינות אותי". אין עם מי לדבר :) אז המקסימום זה למצוא לה רכב בטיחותי שיעניק גם את מה שהיא רוצה.. (בעיקר האצה תכלס).

גם הריו 5 דלתות תהיה אופציה חביבה. אמנם מנוע 1.4, אבל ההתעקשות על 1.5 ומעלה מיותרת מלכתחילה.

קיה ריו זה משפחתית לא?

shellcase

אין לי איבו.. יש לי גרנדה.. דומה.. אבל לא אותו דבר

:)

• תוכן חדש...