Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזו לא גירסה שמוכרים בישראל,

אבל למה לא לקנות אותה ?

מה אין בה שיש בפיוניר 8750 ?

(למעט תחנות רדיו ישראליות).

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

מה מספר הדגם המלא?

אתה מדבר על ה-1DIN או ה-2DIN?

סיומת ללא 50 יכולה להיות אמריקאית ואז אכן תדרי רדיו לא תואמים, או אירופאית ואז הם כן תואמים.

ישנם שינויים מינוריים בפוקנציות בהתאם לשוק (ולדגם המדויק).

ואם אתה מדבר על רכישה מחו"ל, אז יש את ענין חוסר האחריות.

פורסם

אני מדבר על 2DIN,

[h=1]Pioneer AVH-X8700BT[/h]מאמאזון איטליה.

אני יודע שהרדיו לא יתאים, אני לא יודע עד כמה קריטי שאפשר לחבר את הפלאפון ולהשמיע רדיו .

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

איטליה זה אירופה. הרדיו יעבוד!

(ועד כמה שאני רואה בכלל לא קיים מכשיר כזה אמריקאי, שבדר"כ בעלי סיומת BS, BHS, BH, S)

אתה מוזמן לעבור על תכונות המכשיר ולזהות הבדלים בינו לבין ה-AVH-X8750BT:

http://www.pioneer.eu/eur/products/25/109/281/AVH-X8700BT/page.html

הבעיה היא שאתה צריך לדעת מהיכן מגיע ה-8750 שנמכר בארץ, משום שהוא מופיע בשווקים ובהתאם באתרי האינטרנט של פיוניר בדרום אמריקה, אוסטרליה, ניו-זילנד, סינגפור, תאילנד וגם בישראל (ואולי עוד מקום שפיספסתי).

פורסם

לגבי ההשוואה,

ב8750 (באתר האוסטרלי) רשום DVD Region Code - 4

ב8700 רשום DVD Region Code - 2

ונראה לי שב- 8700 הוא לא מגיע עם שלט .

אני לא יודע אם יש את השפה העברית, במידה ולא מעניין אם אפשר להתקין .

פורסם

לא רלוונטי, לא נגעתי בדיסקים שנים :)

רק USB .

אז מה אתה אומר טום ?

פורסם

על פניו, אני לא רואה מניעה לבצע את הרכישה מאירופה, למעט -

- ענין העברית, שלא בטוח שנתמכת, ואם לא, אז שניתן להתקין אותה בנפרד או כחלק מעדכון ששייך לשוק אחר.

- ובהקשר לנ"ל (לא ממש סוגיה בפני עצמה), הצורך בהיצמדות לעדכוני חומרה/תוכנה מהאתר האירופאי בלבד.

- חוסר או קושי במימוש אחריות.

פורסם

בדקתי בכמה אתרים של פיוניר,

הגירסה האחרונה של העידכון היא 1.03 שמתקנת באג כלשהו של רעש ב- SD.

באירופה העידכון יצא במרץ 2015 בשאר העולם יצא באפריל (חודש אחרי).

פורסם

מעניין אותי מה יקרה אם אני אתקין חומרה של 8750 ?

פורסם

בא נעשה כאן תיקון קטן שגם אני חטאתי בו - חומרה (Hardware) זה הרכיבים הפיזיים מהם מורכב המוצר.

מה שאתה יכול להתקין זה תוכנה (Software) או קושחה (Firmware).

בכל אופן -

אפשרות אחת - זה יעבוד.

אפשרות שניה - זה לא יעבוד, לא יגרם נזק ותוכל לחזור לאחור או לעדכן לקושחה מתאימה.

אפשרות שלישית - זה לא יעבוד, המכשיר יהפוך לבּריק ושום אחריות לא תעזור כי ביצעת התקנה עצמאית לא מתאימה.

שווה את הסיכון?

פורסם

לא חושב,

וגם שאלתי את פיוניר איטליה, הם אמרו שאני לא יכול .

• תוכן חדש...