Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי פורד פלקון מודל 1994 מנוע V6 בנזין אוטומטית, וכאשר הרכב נמצא בעמידה ומנסים לעלות את הסל"ד הוא מגמגם ואז נכבה.אם לוחצים בעדינות על הגז ואז אחרי השתנקות קצרה המנוע מצליח להתגבר על הבעיה.

ברגע שעוברים את השלב התחלתי הרכב נוסע בסדר גמור (יחסית לרכב בן 20 כמובן:-D).

יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה.

תודה מראש

נדב

פורסם

האם פותח השרשור נמצא באוסטרליה? כי רק שם נמכרה פלקון מהשנתון הזה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני באמת נמצא באוסטרליה, סחתין על החדות איצק. ובאמת שכחתי לצין שבעיה קוראת גם לאחר שהמנוע חם.

מישהו יודע אך קוראים באנגלית לחיים המדובר?

פורסם
מה ניסית לעשות כדי לפתור את הבעיה?

יש פה כמה עצות.

לא מצאתי שום חיישן שיושב על סרעפת היניקה לכן אני מניח שכנראה לא קיים חיישן כזה ברכב (ישן מדי).

לגבי משאבת הדלק לא חושב שזה העניין מכיוון שהבעיה מתרחשת גם שהמנוע חם, ורק ממצב של עליה מסל"ד מינימלי.

פורסם
הייתה לי בעיה דומה למה שאתה מתאר וזו הייתה בעיה של משאבת הדלק.

אתה זוכר אולי מה הייתה הבעיה במשאבת דלק? כי זה קצת מוזר שעל סל"ד גבוה היא עובדת כרגיל (לפחות מרגיש כך)

תודה נדב

פורסם

סל"ד נמוך עבד בסדר גמור אחרי שהתחלתי לתת גז המנוע נחנק ונכבה. אבל אם אתה אומר שבסל"ד גבוה המנוע בסדר אז זה לא זה.

• תוכן חדש...