Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

השאלה בכותרת, האם ניתן להתלונן על מוכר ב Ebay על פניה לישראל כפלשתין ואי הכרה בישראל?

הייתה התכתבות ביני לבין המוכר הייתה באופן הבא:

שאלתי: האם הוא שולח לישראל?

הוא : לא שולח לפלשתין.

עניתי: אני לא מכיר שום מדינה בשם פלשתין, שאלתי האם אתה שולח לישראל?

הוא: אני לא מכיר בישראל.

יש גם המשך לשיחה אם אתם מעוניינים אוכל לצרף.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

eBay אינו מחייב מוכרים לשלוח לכל המדינות. המוכר מסמן בדף הפריט לאילו מדינות הוא מסכים לשלוח.

כל דבר מעבר לזה נופל תחת ההגדרה של רצון טוב של המוכר. במקרה שלך המוכר לא הפגין רצון טוב ומבחינת eBay זו זכותו.

על מה בדיוק אפשר להתלונן כאן? שהמוכר עוכר ישראל?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

זה מוכר פלספן ומרגיז. אין ספק.

אם יש לך זמן - תתלונן (אבל: 1. לא נראה לי שיעשו עם זה משהו. 2. זה סתם ימשיך להרגיז אותך).

מאיזו ארץ המוכר, אם ניתן לדעת בבקשה ?

alfa 156 2.5.

פורסם

מניסיון רב שנים עם eBay (יש לי חשבון פעיל שם כבר 17 שנה, ראיתי הכל) הם לא מטפלים בתלונות כאלה. יש להם מספיק עבודה לטפל בתלונות על רמאויות שקשורות לעסקאות שבוצעו, והם לא מנסים לחנך את קהל המשתמשים שלהם.

אתה כמובן יכול לנסות ולהתלונן אבל לדעתי אין שום סיכוי שיקרה עם זה משהו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה אכפת לך, הרי אתה לא תהפוך אותו לציוני.

שילך קיבינימט ותזמין ממישהו אחר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

המוכר די חוצפן.

כתבתי לו שהפסד שלו שהוא איבד לקוח.

הוא :אתרום סכום כפול לפלשתין אחרי השיחה שלנו.

אני: עדיף שתתרום למשהו משמעותי, ולא לאגדה.

פורסם

אם זה מוצר לא נדיר, אז פשוט תרכוש ממוכר אחר. זה לא שתהפוך אותו לציוני, ולא שהוא יגרום לך להסכים. חבל על העצבים שלך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עם דואר ישראל זו לא בעיה, כי בטח אחרי שהפצצה תעמוד באיזה סניף שכוח אל חודשיים ישלחו אותה בחזרה אל השולח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תגיד למוכר שאינך עושה עסקים עם אלביון הנוכלת.

אם מדובר באחד מאותם מהגרים שרוכבים על גל "שחרור פלסטין" כנראה שאלביון הנוכלת לא ממש מעניינת לו את האשך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...