Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מבין מה הטעם להשקיע אנרגיה בחינוך של אנשים האלה? הם כבר קיבלו את החינוך שלהם ולא תוכל לשנות את דעתם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מצד שני אפשר לרשום אותו לאתרי פורנו, לאתרי הימורים, ועוד ועוד באמצעות המייל שלו. אתרים שהם כמה שיותר מזרח אירופה וסין.

זה לא יהפוך אותו לציוני, זה יהפוך אותך לשליו.

ואפילו אפשר לתת להוט את הטלפון שלו!

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ואפילו אפשר לתת להוט את הטלפון שלו!

צ'מע,אכזריות שכזאת...לא ציפיתי ממך.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

סתם בזבוז אנרגיות, שיזדיין וזהוא!

הייתי השבת ברובע המוסלמי בירושליים (הלכתי לבדוק את השטרודל האגדי של ההוספיס האוסטריה שהתחוור כדראעק לא נורמלי), הסוחרים בשוק מסרבים לדבר עיברית.

אנגלית, ערבית, צרפתית, הכל סבבה, עיברית לא כי לדעתם "זאת שפת הכובש" (לא משנה אם בצדק או לא, זו דעתם האישית!).

אז יכלת להתחיל לצעוק על המוכר כמו איזה ערס שהיה לפניי שהוא במדינת ישראל והוא ידבר פה עיברית, או שיכלת להגיד לו כמוני "ONE MINERAL WATER PLEASE".

לא הפחית כלום מהכבוד שלי ובניגוד לערס המטומטם, אני קיבלתי מים, הוא נשאר צמא.

אין שום הגיון בלהתחיל לחנך זרים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא הייתי נוהג כמוך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מוזר כי הוא טרח לציין שהוא שולח לישראל למשל במוצר זה: http://www.ebay.co.uk/itm/291361378621

מכל מקום, זכותו לחשוב כך גם אם זה לא מוצא חן בעינינו, הדעה על ישראל בעולם לא טובה, מאד לא טובה ומקל וחומר אם מדובר בדעתו של אדם ממוצא ערבי.

הייתי מניח לעניין ועובר הלאה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
לא הייתי נוהג כמוך.

למה?

האגו הקולוניאליסטי שמפעפע בנו מחייב שכל אזרחי הקולוניה ידברו בשפה אחידה?

אם היה אומר "אני לא מוכר ליהודים" , לא הייתי קונה.

אבל כל עוד הוא בסה"כ לא רוצה לדבר בשפה של מי שבעיניו הוא כובש שגירש את הוריו מאדמתם ועד היום פוגע בזכויות ובחרויות שלו (זה בעיניו, זה לא אומר שהוא צודק), לי אין שום בעיה עם זה.

ההפך, אני לא משוכנע שכסוחר יהודי בפלסטינא של ארץ ישראל תחת המנדט הבריטי, הייתי שש לקשקש באנגלית עם הבריטים.

סאאאאמא שלהם, שידברו עברית או שיעופו לי מהעיניים.

אני חושב שגם אתה היית נוהג כך.

פורסם
לא הייתי נוהג כמוך.

כנ"ל.

יתכן שלא הייתי מפתח דין ודברים על כך עם המוכרים, אך בטח ובטח שלא הייתי מפרנס אותם

ומשחק את המשחק שלהם בשביל שימכרו לי.

רוצים למכור רק לערבים ולתיירים? כל עוד החוק מגבה אותם, שיהנו מכך. את הכסף שלי

הם בטוח לא יראו.

אגב, כנראה שמה שציינת הוא דבר חדש, כי באף ביקור שלי (האחרון לפני כשנה) לא נתקלתי בכך.

פורסם

מדובר על תוככי הרובע המוסלמי, דרך שכם פינת ויה דלורוזה.

הרבה מאוד מהסחורות שם, חולצות, צעיפים וכו ממותגים תחת "FREE PALESTINE" אבל זה לאמפריע לחולצה של גולני ו IDF להמכר ממש ליד.

• תוכן חדש...