Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

השבוע חפשתי בגוגל מידע על מכונת תספורת, היום קמתי בבוקר וראיתי בפייסבוק פרסומת בדיוק למכונת תספורת שחפשתי.

כנראה שפייסבוק שיפרו את המערכת שלהם בטירוף.

השאלה איזה פרמטרים אני צריך לסמן כשאני פותח קמפיין פרסום בשביל שיגיע לאנשים הנכונים ?

הדבר היחיד שאני עושה היום זה לסמן איזור מגורים.

פורסם

זה נקרא רימרקטינג וזה קיים המון זמן בפייסבוק, כמעט שנה לדעתי.

אם אתה מטרגט היום רק לפי אזור מגורים אז אתה לא מנצל אפילו חמישית מהיכולות של מערכת הפרסום בפייסבוק וסתם מבזבז כסף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מיי 2 סנט -

לדעתי, אם אתה מתחום החתונות, קריטי:

1) אנשים בגילאי 25-35

2) אנשים שמסומן שיש להם בני זוג (אם אפשרי, לא מכיר את המע' של פייסבוק).

פורסם

חברים, חוץ מאיזור מגורים אני מפרסם תמיד רק ל ENGAGED ו IN RELATIONSHIP

העניין הוא שהרבה לייקים אני מקבל מאנשים שבכלל לא יהודים.

ואני מרגיש שמשהו מתפספס.

הייתי רוצה להתמקד באנשים שמחפשים מידע על אירגון חתונות, מוזיקה וכו'.

יש דרך לעשות את זה?

פורסם

מתעלק: כמה דבר כזה עולה +- ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

מצאתי את הבלוג הזה, אבל חלק מהפיצ'רים שהוא מדבר עליהם לא קיימים כרגע בפייסבוק.

מישהו מכיר דרך ליישם את זה ?

- כרגע חשוב לי לפרסם למשתמשים שביקרו באתר X, לא באתר שלי.

פורסם

אתה לא יכול לפרסם לאנשים שביקרו באתר של מישהו אחר. אלא אם האתר האחר הרשה לך לעשות את זה ואיפשר לך לשים את הפיקסל שלך באתר שלו.

למיטב זכרוני יש לך גם אפשרות לפרסם לאנשים שהתארסו לאחרונה ולא ל״סתם מאורסים״. חוץ מזה אני לא יודע מה העסק שלך אבל יכול להיות ששווה לפרסם גם להורים של אנשים מאורסים.

לגבי לא יהודים - קודם כל השאלה היא האם הם באמת לא לקוחות שלך? להרבה אנשים יש נטייה לפסול אותם אוטומטית, אבל השאלה היא האם זה באמת נחוץ או שזאת סתם תחושת בטן?

פורסם
אתה לא יכול לפרסם לאנשים שביקרו באתר של מישהו אחר. אלא אם האתר האחר הרשה לך לעשות את זה ואיפשר לך לשים את הפיקסל שלך באתר שלו.

למיטב זכרוני יש לך גם אפשרות לפרסם לאנשים שהתארסו לאחרונה ולא ל״סתם מאורסים״. חוץ מזה אני לא יודע מה העסק שלך אבל יכול להיות ששווה לפרסם גם להורים של אנשים מאורסים.

לגבי לא יהודים - קודם כל השאלה היא האם הם באמת לא לקוחות שלך? להרבה אנשים יש נטייה לפסול אותם אוטומטית, אבל השאלה היא האם זה באמת נחוץ או שזאת סתם תחושת בטן?

אני לא יכול לפרסם לאנשים שהשתמשו באפליקציה מסויימת ? נניח מי שצפה ביוטיוב לאחרונה, מי שהשתמש ב SOUNDCLOUD, או מי שביקר בעמוד מסויים (שלא בבעלותי) או הקיש KEYWORD מסויים בגוגל או פייסבוק ?

לא מספיק לי לפרסם למאורסים.

אני רוצה להגיע למי שמתעניין באירגון חתונה.

לגבי לא יהודים - ככה יצא, תמיד כששילמתי בשביל לפרסם משהו 90% מהלייקים הגיעו מקהל כזה, עד כדי כך שזה נראה לי פקטיבי.

פורסם

יוטיוב שייך לגוגל שהיא המתחרה הגדולה של פייסבוק בתחום הוידיאו באינטרנט. לכן אתה לא יכול כרגע לעשות רימרקטינג בפייסבוק לגולש שצפה בוידיאו מסוים. אוליי אפשר לעשות את זה ברשת הפרסום של גוגל.

כנ״ל לגבי keyword.

היום יש לך אפשרות להעלות סרטון לפייסבוק, לקדם אותו בתשלום (כמה אגורות לכל צפיה) ואז לפרסם לקהל האנשים שצפו בסרטןן.

לגבי keyword בפייסבוק, כמו שאתה קורא לזה - אפשרי. יש דבר כזה שנקרא תחומי עניין וזה מה שאתה מחפש. פייסבוק יכולה לסמן אנשים שלדעתה מתעניינים בארגון חתונה, בין אם לפי עמודים שהם ביקרו בהם או אם לפי פוסטים שהם העלו/צפו בהם.

פורסם
יוטיוב שייך לגוגל שהיא המתחרה הגדולה של פייסבוק בתחום הוידיאו באינטרנט. לכן אתה לא יכול כרגע לעשות רימרקטינג בפייסבוק לגולש שצפה בוידיאו מסוים. אוליי אפשר לעשות את זה ברשת הפרסום של גוגל.

כנ״ל לגבי keyword.

היום יש לך אפשרות להעלות סרטון לפייסבוק, לקדם אותו בתשלום (כמה אגורות לכל צפיה) ואז לפרסם לקהל האנשים שצפו בסרטןן.

לגבי keyword בפייסבוק, כמו שאתה קורא לזה - אפשרי. יש דבר כזה שנקרא תחומי עניין וזה מה שאתה מחפש. פייסבוק יכולה לסמן אנשים שלדעתה מתעניינים בארגון חתונה, בין אם לפי עמודים שהם ביקרו בהם או אם לפי פוסטים שהם העלו/צפו בהם.

ישבתי על זה כמעט שעה, הוספתי הרבה תחומי עניין שרלוונטים לקהל הלקוחות שלי, סימנתי את הגילאים שרלוונטים לי, ואת המצב המשפחתי שרלוונטי.

זה רשם לי שיש 21,000 לקוחות פוטנציאלים, זה מספר סביר ? (ברור לי שלא אגיע אפילו לעשירית מהם עם התקציב הנסיוני שנתתי)

אני הולך לפרסם שם קישור לסאונדקלאוד שלי, לסט החדש.

אני בעצם אמור לבחור OPTIMIZE FOR CLICKS ?

מה ההבדל בין POWER EDITOR ל AD CAMPIGN רגיל שאני עושה ?

קראתי על זה וכתוב שם שאם אני לא מחפש ליצור מאות מודעות פרסום אין לי צורך בזה.

• תוכן חדש...