Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

הטסט לפולו הישנה שלי עומד להיגמר, אחרי 300 אלף ק"מ והמון חוויות הגיע הרגע לו חיכיתי, קניית הרכב החדש.

התקציב שלי הוא בסביבות ה45 אלף עם סטיה מקסימלית של 5 אלף.

אני לא צופה יותר מדי נסיעות ארוכות ולכן בנוגע לדלק, חשוב אומנם שהאוטו לא יזלול בצורה מוגזמת אבל רכב עם צריכת דלק ממוצעת יתאים לי בול. חשוב לי העיצוב של האוטו ובעיקר האמינות ותחזוקת חלקים זולה, אני חושב שרכב יד שניה אותו אני מתכוון להחזיק לפחות 3-4 שנים חשוב שיהיה בעל תחלופת חלקים זולה יחסית.

ברגע שהתחלתי את החיפושים הבנתי עד כמה קשה לבחור רכב שיתאים לי בול וכמה רבות הן השאלות שעולות בתהליך קניית הרכב. כמה מן השאלות שרציתי לקבל עליהן תשובה:

1. כשהגעתי לסוכנויות רכב שונות הרכב הראשון שניסו כמעט תמיד לדחוף לי הוא פורד פוקוס, על פניו הרכב נראה מבטיח אבל זה מעורר חשד. יש סיבה שהרכב מעבד מערכו במהירות שכזו? הם זה רכב ששווה להחזיק כרכב יש שניה?

2. איזה רכב הייתם ממליצים לקניה בתקציב הזה בהתחשב בדרישות שציינתי?

3.הבנתי שהרכבים מהמזרח יותר זולים לתחזוקה ולטיפול מאשר האירופאים, האם זה נכון?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי GreatE
פורסם

הדרישות שלך לא גבוהות לכן הרבה רכבים יתאימו לך:

פוקוס רכב מצויין גם לנסר יכולה להוות תמורה טובה בשבילך או יונדאי I30CW יחסית זולה חסכונית מעוצבת ובגאז' ענק.

אתה גם יכול לרדת קצת בקטגוריה ולעלות בשנתון ולשלם פחות על חלפים ודלק (I20)

לא מכיר את עניין החלפים אבל מה שאני כן יודע שאירופיות לרוב משתמשות בטכנולוגיות יותר חדשות וכול מערכת חדשה שמתווספת לרכב זה פוטנציאל לעוד משהו שיתקלקל מכאן גם שהתחזוקה תהיה יקרה יותר.

פורסם

בוא נתחיל משאלה בסיסית: האם אתה זקוק למשפחתית? עד עכשיו הסתדרת עם סופרמיני, התאים לך או שאתה רוצה/צריך רכב גדול יותר? צריך מקום בתא מטען (עגלה למשל)? מעוניין בידני או רק אוטומט? מה הנסועה השנתית שלך? כי אם גבוהה אולי עדיף לך דיזל. בקיצור תן עוד פרטים כדי שנוכל לעזור.

• תוכן חדש...