Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה רכב חדש סיאט לאון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני רוצה המלצה שלכם מה אתם אומרים.

קניתי רכב חדש מחברה.עכשו אני מזהה שיש סדק ממש קטן בלאד של הסטופ לא משהו משמעותי.

האם ללכת לדרוש להחליף?.הבעיה שבשביל זה צריך לפרק הרבה פלסטיקים של הבאגז האם זה כידי בכלל.אחרי שנוגעים בפלסטיק פעם 1 הוא אף פעם לא חוזר כמו שהוא היה.והאם יש אפשרות לנזק עתידי מהסדק בזה2015-06-24 18.19.01.jpg

פורסם

זה שאני יקבל חדש אני לא דואג השאלה כאן האם כידי לעשות את זה בגלל מי שמכיר את הרכב צריך לפרק של את כל הפלסטיקים של דלת הבאגז ומזה אני מפחד

פורסם
זה שאני יקבל חדש אני לא דואג השאלה כאן האם כידי לעשות את זה בגלל מי שמכיר את הרכב צריך לפרק של את כל הפלסטיקים של דלת הבאגז ומזה אני מפחד

אין לי כל כך מושג לגבי זה אבל, אבל לא חושב שלבעל מקצוע תיהיה בעיה לעשות את זה..בכל זאת מדובר בסך הכל בפנס

פורסם

בדוק שזה סדק?

כי ייתכן שכך הפנס בנוי, זה נראה כאילו צילמת את החלק עם השפריצר של המים - אולי הפנס מורכב 'סביבו'?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

יש לי את אותו הסדק בגולף דור 6

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם
שלום לכולם אני רוצה המלצה שלכם מה אתם אומרים.

קניתי רכב חדש מחברה.עכשו אני מזהה שיש סדק ממש קטן בלאד של הסטופ לא משהו משמעותי.

האם ללכת לדרוש להחליף?.הבעיה שבשביל זה צריך לפרק הרבה פלסטיקים של הבאגז האם זה כידי בכלל.אחרי שנוגעים בפלסטיק פעם 1 הוא אף פעם לא חוזר כמו שהוא היה.והאם יש אפשרות לנזק עתידי מהסדק בזה[ATTACH=CONFIG]428566[/ATTACH]

הפירוק נעשה מבחוץ ואין שום צורך לפרק פלסטיקים. כמה דקות עבודה של בעל מקצוע.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

טוב שהכותרת היא לא "הלך רכב חדש", אלא "רק" תקלה רכב חדש. בואו נשמור על פרופורציות. במקרה הכי גרוע מדובר בסדק מיקרוני במחזיר אור אחורי. בכלל לא בטוח לפי התמונה שמדובר על סדק ולא על חיבור בין שני חלקים, וגם אם אכן מדובר בסדק, תפנה לשרות לקוחות שלהם ובטח יחליפו לך על המקום. נדמה לי שיש איזה תקנה או חוק של עד 5% נזק ברכב חדש שלא מחייב דיווח או משהו כזה. בטח יש כאן כאלה שיכולים להאיר בנושא

עריכה אחרונה על ידי ג'וני בוי
החלפת מילה
פורסם (נערך)

יש נוהל שלא מחייב יבואן להצהיר בפני הקונה על תקלות שטופלו שעלותם עד אחוז מסוים מערך הרכב. הדגש כאן על כך שהתקלות טופלו והרכב בזמן המסירה נטול בעיות או נזקים.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם
הפירוק נעשה מבחוץ ואין שום צורך לפרק פלסטיקים. כמה דקות עבודה של בעל מקצוע.

תודה רבה היתי בצמפיון היום והחלק הוזמן החלפה בחינם

• תוכן חדש...