Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם אני צריך להחליף טיימינג? גטס 2005 מצורפות תמונות של הרצועה

asaf89
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רב,

הרצועה הוחלפה באמצע 2010, ומאז האוטו נסע פחות מ40 אלף קילומטר.

בשיחה טלפון עם הילוך שישי אמרו כי הרצועה צריכה להתחלף בשנה הבאה.

מה דעתכם?

IMG_20150623_083110.jpgIMG_20150623_083117.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סובב את גל הארכובה ידנית על מנת לחסוף את כל הרצועה לוודא שאין חלקים ברצועה בלויים יותר והיא לא מתחילה להיתפרק. האם אתה מזהה בצידה הפנימי יובש וסדקים? תסתכל טוב עם פנס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שמלחיץ שזה אותם פרטים בדיוק :| .

אני לא אסתכן ואחליף תודה על העזרה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סובב את גל הארכובה ידנית על מנת לחסוף את כל הרצועה לוודא שאין חלקים ברצועה בלויים יותר והיא לא מתחילה להיתפרק. האם אתה מזהה בצידה הפנימי יובש וסדקים? תסתכל טוב עם פנס.

סובבתי אותה והיא נראית לכל אורכה כך, בדומה לתמונות הקודמות...

IMG_20150623_173953.jpgIMG_20150623_173958.jpgIMG_20150623_174004.jpgIMG_20150623_174006.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרצועה נראית במצב חדש ותקינה לחלוטין. אם אתה הולך לפי הספר ועברו להם השנים תחליף. אם אתה הולך לפי מצב הרצועה אל תגע בה ואתה יכול להיות רגוע. אני אישית לא הייתי כלל נוגע בה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגיע הזמן מחליפים ואפילו ניתן להחמיר. לא לוקחים סיכון . ובטח לא לפי מראה עיניים בחגורה כזאת. גם בחגורה פשוטה צריך לפרק ולספור סדקים.

ואם כבר מפרקים מחליפים. צריך גם מותחן ופולי נוסף. מומלץ משאבת מים שמתחבאת מאחורי הרצועה. בהצלחה.

תנסה לפנות לאסף אם הוא יוכול הוא מכיר את הרכב טוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...