Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רואה את הצורך להחמיר עם רצועה במצב שכזה שנראית עם הרבה בשר ללא סיבים שמתחילים להיפרם או סדקים שנראים לעיין. רצועה לא ניקרעת בבום ואם היא נקרעת יש לזה תקדימים כמו שהזכרתי במישפט הראשון. מה גם שבגטס 2 ברגים ומיכסה הטיימינג העליון בחוץ. פעם בחודשיים להביט על הרצועה תמיד טוב גם אם היא חדשה וגם אם ישנה.

פורסם

יש כל מיני שיטות לבדוק אם חגורה תקינה , זה לא מתבסס על מראה בלבד ,במיוחד לא בתמונה בפורום . צריךלדוגמא לבדוק טוב את השיניים , לראות שהיא גמישה ולא יבשה ויכולה להקרע בלי סיבה נראית לעין. ברגע שהחגורה הגיע לזמן המקסימלי , כל זה לא רלוונטי. שוב זה לא רצועה של אלטרנטור שמקסימום הרכב יכבה נגיד. אתה מסכן את המנוע בשביל דחייה של החלפת חגורה בכמה חודשים. עיין במקרה שהביאו בשרשור נקרעה אחרי חמש שנים. לדעתי זה לא המקום לחסוך .

פורסם

מדובר ברכב שבעל השירשור לא יחזיק יותר מ5 שנים, מה זה משנה אם יחליף עכשיו או עוד חצי שנה? הכסף גם ככה ילך לו ואם הוא ימשוך את הזמן זה לא זה לא באמת ידחה את הפעם הבאה שיצטרך להחליף אותה, עוד 10 שנים.

פורסם

אני החלפתי רצועה מכיוון שלא ידעתי מתי החליפו פעם אחרונה, והיא גם הייתה נראת טוב.

קניתי סט מקורי ב350 ש"ח(אצל יונדאי שופ), והרכבה בעזרתם הנדיבה של אסף ויגאל.

אני אישית הייתי מחליף , לא בגלל המצב של הרצועה, בגלל שעבר 5 שנים.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם
הרצועה נראית במצב חדש ותקינה לחלוטין. אם אתה הולך לפי הספר ועברו להם השנים תחליף. אם אתה הולך לפי מצב הרצועה אל תגע בה ואתה יכול להיות רגוע. אני אישית לא הייתי כלל נוגע בה!

מאור, תראה את הקישור ששמתי. היה אותו מקרה בדיוק ממש לא מזמן. לדעתי לא שווה להסתכן בשביל סכום יחסית קטן בתקלה חמורה יותר...

פורסם (נערך)

חברים נכון שהיה מקרה זהה לא מזמן, אך הרצועה הקרועה ששלפנו משם הייתה מלאה סדקים ונראית כמעט ככה:

worn-timing-belt.jpg

מה גם שהיא הייתה סינית כנראה, מחברה לא ידועה.

פה מדובר ברצועה מקורית וגם נראית טוב ואין ספק שהיא תחזיק עד שנה הבאה, שאז קבעתי עם אסף להחליף אותה.

מבחינתי כמובן אין בעיה אם נעשה את זה מחר או עוד שנה, אבל אסף סטודנט וקצת לחוץ בכיס הוצאה של 200 ש"ח כרגע (קיט רצועה ומותחן) ואם צריך משאבת מים אז עוד 150.

בנוסף, הדרישה להחלפת רצועה בגטס היא כל 6 שנים או 90 אלף.

GETZ.jpg

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

לפי אוטודאטא זה 5 שנים או 75 אלף.

גם לפי הטבלה שהבאת שפורסמה בארץ מופיע בדף השני מספר סעיפים שמביאים להחמרה בזמני ההחלפה כגון נסיעה בפקקים ב 32 מעלות חום . בגוש דן זה קורה לא מעט החודשי הקיץ ויש סעיפים נוספים אם תסתכל לא זוכר . בדקתי את הנושא לפני שהחלפתי.

שורה תחתונה בתאוריה אתה יכול למשוך את החגורה גם ל 7שנים וייתכן שתחזיק מעמד .

• תוכן חדש...