Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקציב של עד 35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נגמר הטסט לפיאסטה הישנה שלי והחלטתי, בהתייעצות עם המוסכניק, לא להשקיע ולא להעביר אותה טסט גם השנה ובמקום זאת לרכוש רכב.

תקציבית, לא הייתי רוצה להשקיע יותר מ35K, אבל אני יכול למתוח לכיוון ה40K.

מבחינת דרישות - מעוניין ברכב אמין, חסכוני בדלק ושיצליח לסחוב יפה, בעיקר בעליות (אני גר אי שם בהרים).

חשוב לציין שאני מעוניין ברכב ידני.

מבחינת הדגם שחשבתי עליו - מצאה חן בעיני ההונדה ג'אז, שעושה רושם שעונה על הקריטריונים. השנתונים שייכנסו בתקציב הם 2004-2006.

ועכשיו לשאלות:

שאלה 1 - האם שווה לרכוש רכב בן 9-11 במחיר של סביב ה30K או ששווה כבר לרכוש רכב בן 2-3 באותו מחיר?

שאלה 2 - במידה ושווה לרכוש רכב בן 2-3, איזה רכב יכול להתאים לדרישות ולתקציב?

שאלה 3 - במידה והולכים על ה"ישנות והאמינות" האם חוץ מההונדה ג'אז יש עוד דגמים ששווה לי לבדוק? (טויוטה יאריס וחברותיה?)

שיהיה שבוע מוצלח,

ניר.

פורסם

לדעתי לא שווה לקנות כזה רכב ישן, בכזה תקציב אתה יכול לקנות ספארק בת 3 בערך הרבה יותר צעירה, יש לה מנוע חזק משאר המיני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התגובה.

הספארק בהחלט על הפרק.

כל המומחים כאן באותה הגישה או שיש חבר'ה שרואים את הדברים אחרת?

תודה,

ניר.

פורסם

איזה רכב בן שנתיים אתה יכול לקנות ב-40 אלף ש"ח ואיזה רכב בן 9 אתה קונה ב-40 אלף? הספארק קטנה משמעותית מהג'אז וגם פחות בטיחותית ממנה, אם אתה מסיע ילדים במושב האחורי או שאתה משתמש הרבה בתא המטען הספארק תהיה לך קטנה מידי.

מצד שני, אם אתה נוסע רוב הזמן לבד אז אפשר להסתפק במכונית מיני כמו הספארק. אז גם יש לך אפשרויות נוספות, כמו סוזוקי אלטו או יונדאי i10 ואפילו קיה פיקנטו.

פורסם

תודה על התגובה.

הציעו לי ספארק 2013 או 2012 בסביבות ה40K. אבל אני קצת חושש מהאמינות של הרכב לאורך שנים. אני לא רואה את עצמי מחליף רכב כל 3-4 שנים. יש סיבה לחשוש?

בעיקרון אני לא מחפש רכב משפחתי בשלב זה. אני רווק בלי ילדים..

אני מחפש רכב אמין וחסכוני - בעיקר בדלק, אבל גם בטיפולים, שיסחב וייסע טוב.

איכשהו נראה לי שבתקציב שהקצבתי (עד 35K~) אני נמצא בתפר בין למצוא איזו מציאה כמו הונדה ג'אז או יאריס שנתון 2004-2006 בסביבות ה30K או למצוא רכב חדש הרבה יותר מליסינג/השכרה ולנסות להוריד את המחירים לסדר גודל של 40K.

עוד רעיונות?

פורסם

תבדוק בטרייד של שברולט, יש להם פירסומות של 2012 ב37 עם אחריות לשנה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...