Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי גיליתי קמט קטן בדלת הבאגז׳. מין שקע. האם כדאי לפתוח את הפלסטיק מבפנים ולנסות ליישר לבד או שחבל על זמני ועלי לפנות לפחח? אם כן, אשמח להמלצה על בעל מקצוע בירושלים. יצויין כי אין כל פגיעה בצבע.

פורסם

אתה יכול לנסות לתקן לבד, אולי לא תגיע לתוצאה מושלמת אבל תגיע למצב שזה כבר לא יציק לך בעין ותוכל לחיות עם זה.

אם תחליט לא לתקן לבד, תוכל לעשות PDR למכה שבה לא משתמשים בחומר פחחים אלא רק מקפלים את הפח בנקודות מסויימות כדי ליישר אותו, זו ממש אומנות.

תוכל לראות בחתימה שלי תיקון PDR שעשו לי על מכה די גדולה.

פורסם

אוקי. אנסה. הניטים שמחברים את הפלסטיק הפנימי בדלת הם חד פעמיים? (בלחיצה פנימה ובסיבוב הם לא משתחררים. לא רציתי להוציא בכח לפני שאקבל תשובה).

פורסם

אם אתה מתכוון לתמונה של השקע, אני מתקשה להאמין שניתן יהיה לראות בתמונה. אני יכול לנסות בכיף. אם לתמונה של הניטים ודאי שאוכל לצלם.

פורסם

עדכון: אפשר לפתוח את הניטים ולהחזירם אבל אז יש עוד איזה חיבור פנימי שלא הצלחתי לנתק וחששתי לשבור. אני חושב שאקפוץ לבעל מקצוע. המלצות?

• תוכן חדש...