Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול עשיתי טיפול לרנו מגאן dci.

חזרתי והדגשתי כמה פעמים שימלאו רק את ה4.5 ליטר שצריך ולא את כל המיכל שמן, היום שבדקתי את השמן ראיתי שהמכונאי מיחא כניראה פחות מה4.5 כי השמן על אמצע המדיד בין המקסימום למינימום, כנ"ל במחוון האלקטרוני במחשב הדרך. האם יש השפעות לטווח הארוך על נסיעה במפלס שמן כזה, כולל נסיעות ארוכות? בכל מקרה אין בכוונתי לנסוע במיוחד למוסך שימלאו אלה לקנות מקסימום או לפנות למורשה שבאיזור שלי.

בנוסף מצורפת חשבונית לעיונכם.7ce25366860db0f242b8c9188bfd0238.jpg

how it's like to drive :twisted:

פורסם (נערך)

שאלת תם : יש טיפולים שניתן לעשות רק במוסך אבל למה לא תחזיק בקבוק שמן קטן ותמלא בעצמך לפי הצורך ? זה בדיוק 5 דקות. אתה בודק שמן רק בטיפול השנתי ? בטיפול הבא קנה במוסך שמן ושים במחסן. בסה"כ עשו לך מחיר מצויין לשמן. אם לא מקשיבים לך במוסך אתה תמיד יכול לעבור למסך אחר.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לא סיפור עם השמן באמצע המדיד ולא צריך להתרגש מזה. אך אם בכל זאת אתה רוצה להשלים למקסימום של המדיד תבוא למוס וישלימו לך כי אני לא בטוח שהשמן הזה תמצא אותו בתחנת דלק.

פורסם

נראה לי שרק בארץ היתרגלו לעניין הזה שמיפלס השמן צריך למלא עד קו המקסימום. גם כאשר המיפלס הוא באמצע זה תקין לחלוטין ועל פניו המוסך יצא בסדר גמור. המינוס היחיד שלו שהוא לא נענה לבקשתך לשים 4.5 ליטר.

פורסם

אם זה כ"כ מטריד אותך - ברר במוסך שלך איזה סוג שמן שמו ותשלים למקסימום.

בכל מקרה - זה ששמו לך שמן "באמצע המדיד" - ממש לא נראה קריטי (והאמת - לאחר שהיו פה כמה שירשורים ששמו יותר מדיי שמן - אז בכלל).

מדבריך ומדברי המגיבים האחרים, מסתבר שהמוסך דווקא כן שמע כנראה להוראתך.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...