Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך מתאם עכבות כן

ולפי מיטב ידיעתי זה סיפור לא קל לפחות את הד"ש

אני למשל אחרי ששמעתי את זה ביטלתי הזמנה של רכב חדש כזה לפני חודש

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

אממ, היה פעם הסבר פה בפורום, אבל, אל תעשה את זה לבד, אם לא חבל לך על האחריות, היצרן אסר לבצע שינוים לבד, ורק קוברה שאינם יודעים את ימינם ואת שמאלם ברכב הזה, מורשים לבצע לך שינוים, לא מומלץ בכלל בכלל.

אם אתה עדיין רוצה הסבר לפירוק הרדיו, סבבה...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אין שום בעיה להתקין מגבר ברכב הזה!!! אם אין לך ניסיון בהתקנות עדיף שלא תבצע את זה לבד.אפשר להשתמש במחברים מבלי לחתוך אף חוט ברכב. לגבי האחריות הכל קישקוש.

פורסם

אלפיין איך אפשר לחבר את המגבר בלי לפרק שום דבר בדש מהמערכת?

עוד בעיה שיש עלם חיבור מגבר זה הרמוט שמחוץ מחיבור לסוויץ' לא שמעתי על פתרון יותר טוב שבחיבור כזה המגבר נדלק ביחד עם האכב גם כאשר הרדיו כבוי.

הענין עם האחריות שאומרים לקונים בסוכנויות מאזדה שאם יחברו מגבר או סאב וכו' זה יבטל את האחריות

פורסם

לא כתבתי שלא צריך לפרק שום דבר תקרא טוב את דבריי.לגבי הרמוט אתה צודק צריך לחבר לסוויץ אין ברירה(מקסימום תוסיף מפסק שליטה). לגבי האחריות אם תתקין אצל חפר אז באמת יכולה להיות לך בעיה אם תתקין אצל מתקין נורמלי אז כמו שכתבתי הכל קישקוש פשוט מנסים להפחיד את הלקוח אין לזה אחיזה משפטית.

פורסם

הבנתי אותך, לגבי ההתקנה אני בד"כ מתקין לבד ויש לי ניסיון עם התקנות של מגברים ובאופציות של רכב חדש מאזדה 3 היתה אחת האפשרויות, וגם אני לא חושב שהתקנת מגבר מצדיקה ביטול אחריות כי בהרבה רכבים מתקינים אביזרי אודיו ולא עושים עם זה בעיות

• תוכן חדש...