Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אינני יודע להשיב לך על השאלה , אולם אני יכול לספר על אופנוע אריאל עם מנוע וואנקל .

המנוע מתוצרת זאקס הגרמנית .

את האופנוע ראיתי במקום שנקרא - טירול קלאסיק , על הכביש המוביל מאינסברוק לגארמיש .

אילן

פורסם
אינני יודע להשיב לך על השאלה , אולם אני יכול לספר על אופנוע אריאל עם מנוע וואנקל .

המנוע מתוצרת זאקס הגרמנית .

את האופנוע ראיתי במקום שנקרא - טירול קלאסיק , על הכביש המוביל מאינסברוק לגארמיש .

אילן

למיטב ידיעתי מעולם לא יוצר אריאל עם מנוע ואנקל, גם לא נסיוני (זה לא בשליפה אלא לאחר בדיקה בספרות וברשת).

מבחינת אמינות - זה אופנוע בריטי ממוצע לטוב ולרע. משנת 1960 החברה עברה כחטיבה נפרדת לתוך מפעל BSA תוך צמצום דגמים ומאז חלקו הרבה מכלולים עם מפעל-האם. לפני זה היו לאריאל כמה דגמים ייחודיים מעניינים מאד מבחינת היסטוריה מוטורית (V2, square four) אבל קשים לשיפוץ ולתחזוקה. בודדים בארץ, בעיקר מדגם Red Hunter.

פורסם

לכל אופנוע היו יתרונות מול חסרונות . לדעתי האופנוע הבריטי הכי אמין בתקופת מלחמת העולם השנייה הוא BSA M20 סוס עבודה אמיתי שעבד קשה וטוב ובארץ גם בגירסת התלת אבל אצטט חיסרון כמו שהגדיר אותו בעליו שאמר"האופנוע הוא בהמה איטית וכבדה".

משרד המלחמה הבריטי בחן אופנועים שונים ועדיפות ניתנה דוקא לטריומף שהציגה דגם מהיר הרבה יותר מהאחרים אבל כנראה המודיעין הגרמני גילה זאת ושיטח בהפצצה את המפעל דבר שקידם את המכירות של הדגמים שלא נבחרו קודם. גם חלקי האופנועים נעדרו סימני זיהוי אודות היצרן (למקרה שהאופנוע נופל לידי האוייב)ובמקום זאת היה מספר קטלוגי שלפניו האותיות WD -War Department .

מצרף תמונות של אופנועים בריטיים שצילמתי ביום האינדיאן שאירגן מועדון IVC בגן שמואל וביניהם האופנוע שלי וגם אריאל יפה לשאלתך

בברכה אריק[ATTACH=CONFIG]426474[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]426475[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]426477[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]426478[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]426479[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]426480[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]426481[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]426476[/ATTACH]

פורסם
מדהימים שיא היופי תודה. חבל שלא מייצרים משהו דומה היום.

הכל מלא בפלסטיקים. וגועל.

בוודאי שמייצרים, למשל אנפילד שמיובא לארץ בצורה סדירה.

פורסם
מדהימים שיא היופי תודה. חבל שלא מייצרים משהו דומה היום.

הכל מלא בפלסטיקים. וגועל.

בוודאי שיש ,

http://www.harley-davidson.co.il/component/vehicles/displaymodel/10/1/Sportster/3003/883%20Roadster

לדעתי הפלסטיקים היחידים באופנוע הם באיתותים , בשרוולים שעוטפים את צמת החשמל ,בספידומטר ,בפנס האחורי ואולי גם בקדמי.

עריכה :

שכחתי את 4 מחזירי האור בצדדים. :)

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...