Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פספסת משהו

אור עובר לחו''ל בסוף השנה

לכן עדיף הרצאה מוסרטת מאשר לא כלום

עונה על כל השאלות שלך אני מניח

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תגובות 466
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא עונה, לצלם הרצאה לא עולה 100K. לצלם הרצאה באיכות של דיסני כולל הפקה שלמה (אולי) עולה 100K.

יכול אור, במידה ולא יצליח לגייס את הסכום המדובר - לקחת מצלמת וידאו פשוטה ולצלם בדיוק את אותה הרצאה.

פורסם

אני אסביר לך למה. כי כל המהות בהרצאות האלה זה לא אלטרואיזם, ולא דאגה לאחר, ולא אלא מלבד לשרת מטרה מגלומנית של אור שהיא האדרה עצמית ותחושת הסיפוק של ה"אני גורו". שהרי עם כל הציונות שלך וכל האהבה שלך לבני ישראל, לא היית מקריב מעצמך למענם כל-כך הרבה.

אגב, אל תטעה, הכול בסדר. תרוויח. מצידי תגייס את ה-100K לעצמך. תגייס גם מיליון. ואם הצלחת לגייס את זה - שאפו. אבל - אל תשחק אותה אלטרואיסט. המגלומניה נוטפת מכל הודעה, מכל פוסט, מכל וידאו שאתה מצלם ומכל תמונת סלפי עם "מאות אנשים שהגיעו להרצאה של 3 שעות על נושא אפור ומשעמם". וגם ממה ששמעתי אתה מנסה להעביר את ההרצאות באופן יחסית מבדר ומשעשע, כמו סוג של מופע אישי שכל תכולתו נועדה להאדרה אישית.

מה פשר אי העלאת סרטון ממצה אחד, שיכניס לתוכו את התוכן של הרצאתך? למה שלא תפיץ מצגת ברשת? למה שלא תצטרף לארגון שגם עוזר לאנשים חסרי יכולת להתנהל כלכלית נכון, ותלמד אותם את "התורה" שלך שגם הם ילכו ויפיצו את הבשורה ויגיעו להרבה יותר אנשים מאשר אתה לבד? הרי טענת שזה לא משהו מיוחד, ולא מדע טילים, אלא משהו פשוט. שכל אחד יכול להבין, שאתה כמו אחד האדם, הבנת.

התשובה לכל זה נמצאת לעיל.

בהצלחה בארה"ב. בטוח שעוד נשמע ממך (בפורום).

פורסם (נערך)
פו, אתה עושה את הטעות הראשונה בספר הפסיכואנליזה האינטרנטית - אתה מסיק על טיבו של בנאדם על סמך היכרות איתו. זה ביג נו נו.

יום אחד כשאני אהיה גדול אני אולי אבין מה רצית להגיד פה. אבל אתה יכול להסתכל בחתימה שלי, זה גם יכול להסביר דבר או שניים. באמת שלא הצלחתי להבין אם זה נאמר בציניות או לא, ואני אפילו לא מכיר את אור (מעבר להיכרות הוירטואלית פה בפורום, כמובן).

מה שאנחנו עושים, זה מנסים להסביר לו למה צורת ההתמודדות שלו עם ההייטרים רק חופרת לו בור יותר גדול ומרחיקה אותו מהפתרון הרצוי.

אולי, אבל באמת שכמות החפירות פה היא בלתי אנושית. ככה הוא מתנהל, אף אחד לא מושלם, ואנשים גם צריכים לפעמים ללמוד מהטעויות של עצמם (ולא שהוא עושה פה איזו טעות קולוסאלית, לדעתי, אבל אולי בגלל זה אני כותב באגים ולא עובד אצל רני רהב). לי, אישית, היה נראה יותר סביר אם היו קצת יותר תמיכות וקצת פחות הסברים. זה לא שהוא ביקש את כל ההסברים האלה, יו קנואו.

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לוציפר, לכל השאלות שלך כבר פורסמו תשובות, משיחות עבר בינינו הסקתי מסקנות אז ברשותך אפנה אותך לתשובה של סטסוש אני חושב שהוא ענה על הכל, בלשופלצת שכמותו.

מה גם שאם היית כבר בהרצאה, אז הרי יש לך את החומרים - לכן אתה מוזמן 'לחתוך' אותי במחיר ולהפיק הרצאה זולה יותר..! מתחייב כאן ועכשיו קבל עם ומשתמשים להיות הראשון שיפרגן לך ב200 ש"ח כשזה יוצא לפועל, 400 ש"ח ושייר בעמוד שלי אם זה ממש עכשיו במקביל אלי, שלא תגיד שאני לא חבר (פורום).

אני רציני לגמרי and I'm good for the money.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
יום אחד כשאני אהיה גדול אני אולי אבין מה רצית להגיד פה. אבל אתה יכול להסתכל בחתימה שלי, זה גם יכול להסביר דבר או שניים. באמת שלא הצלחתי להבין אם זה נאמר בציניות או לא, ואני אפילו לא מכיר את אור (מעבר להיכרות הוירטואלית פה בפורום, כמובן).

אני מתנצל אם לא הובנתי. ברור שזה נאמר בציניות. הרי כולם יודעים שבאינטרנט שופטים רק בלי להכיר את הבנאדם ששופטים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
לוציפר, לכל השאלות שלך כבר פורסמו תשובות, משיחות עבר בינינו הסקתי מסקנות אז ברשותך אפנה אותך לתשובה של סטסוש אני חושב שהוא ענה על הכל, בלשופלצת שכמותו

התרגלתי כבר להתחמקויות ממך כאשר אין לך מה להגיד, כמובן שלא תענה לעניין - אתה הרי עונה רק שיש לך נתונים לגבות את המילים.

ד"א אהבתי את העריכה והתוספת של הבלשופלצת, אכן תוספת הכרחית.

פורסם

אגב רק לחדד נקודה:

אני לא יוצא נגד ה"בנקים/יועצים הרשעים", אני חושב שהבנקים מתפקדים כמו שבנקים צריכים לתפקד - גוף שמטרתו להרוויח. הם לא "רשעים" ואין לי שום דבר נגדם.

אני בהחלט יוצא נגד הבור שיש לנו בחינוך פיננסי, בור שהייתי שמח שמישהו אחר ימלא אבל בתכלס לאף אחד אין אינטרס - כי ברגע שיש לך את הידע אתה יכול למנף אותו לא רע בשוק הפרטי. לחלוק אותו בחינם (/פסאודו-חינם) זה לא משתלם, וזו הסיבה שאותם טרולים שטוענים שאני ככה וככה מתקפלים אל מול התהייה מדוע הם לא מתפעלים בעצמם.

ולוציפר, גם כשאתה מקבל תשובה התואמת את הנחות המוצא שלך אתה לא מרוצה? ניצחת במכה אחת, אז תנצח בכבוד... אין צורך לעשות לי אזריה ככה מול כולם >:

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ה-100 אלף אולי נשמע הרבה על הנייר, אבל אור נמצא להערכתי במס שולי של 31% (לפחות). בנוסף הוא חוטף מיסוי כפול בגלל המעבר לארצות הברית. בניכוי הוצאות הפקה וכל הטררם מסביב הכנסה לכיס תהיה הרבה יותר נמוכה ממה שאתם חושבים.

בתמורה ל-20-30 אלף נטו שישארו לו מכל הסיפור הזה הוא מוותר על חומר שהכניס לו (או היה מכניס לו) הרבה יותר כסף בטווח ארוך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני אסביר לך למה. כי כל המהות בהרצאות האלה זה לא אלטרואיזם, ולא דאגה לאחר, ולא אלא מלבד לשרת מטרה מגלומנית של אור שהיא האדרה עצמית ותחושת הסיפוק של ה"אני גורו". שהרי עם כל הציונות שלך וכל האהבה שלך לבני ישראל, לא היית מקריב מעצמך למענם כל-כך הרבה.

אגב, אל תטעה, הכול בסדר. תרוויח. מצידי תגייס את ה-100K לעצמך. תגייס גם מיליון. ואם הצלחת לגייס את זה - שאפו. אבל - אל תשחק אותה אלטרואיסט. המגלומניה נוטפת מכל הודעה, מכל פוסט, מכל וידאו שאתה מצלם ומכל תמונת סלפי עם "מאות אנשים שהגיעו להרצאה של 3 שעות על נושא אפור ומשעמם". וגם ממה ששמעתי אתה מנסה להעביר את ההרצאות באופן יחסית מבדר ומשעשע, כמו סוג של מופע אישי שכל תכולתו נועדה להאדרה אישית.

מעניין מאד איך הגעת למסקנה הזו.

לעזור לאנשים באמת נותן הרגשה טובה ותחושת סיפוק, מסתבר שגם זה כבר לא בסדר בעיני אנשים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פגעת יפה במספר (שערכתי שארית 25 נטו אחרי מסים ובט"ל, אבל אני באוברדראפט כי לא שקללתי במקור הרצאה שהתווספה מאוחר יותר, הצפונית, לכן מאמין שזה יצטמצם לאזור ה20) - אבל פספסת את היעד: זה לא כסף שנכנס אלי ל"כיס", אלא הכסף בו אשתמש ע"מ לפרסם את ההרצאה כאשר תשוחרר.

וכן כן, אני יודע, לא צריך לפרסם הרצאה חינמית אנשים יפרסמו בעצמם וכו' - זה מה שאני חשבתי כשהתחלתי ואז המציאות הורידה לי לאטמה והייתי צריך ללמוד על הדרך לבצע פרסום ממומן אפקטיבי.

במקור קיוויתי שאם אעבור את היעד אשמור לעצמי דמי "you fucking did it", אבל עכשיו אני יותר מעוניין להרים הרצאה מוקלטת נוספת בשביל שאוכל לעשות צ'ריפיקינג ואופטימיזציות.

אבל אם אעבור היעד, ואם אגיע למימון הרצאה נוספת, אני לגמרי אשמור לעצמי כמה ג'ובות ואקנה איזו שטות לרכב שיהיה לי למזכרת. מקווה שזה בסדר.

פורסם
מעניין מאד איך הגעת למסקנה הזו.

לעזור לאנשים באמת נותן הרגשה טובה ותחושת סיפוק, מסתבר שגם זה כבר לא בסדר בעיני אנשים.

יותר מזה:

מסתבר שלפרסם פוסטים ע"מ לעורר טראפיק ולהגיע לעוד אנשים זה לא בסדר, ומסתבר שלהעביר את ההרצאה בצורה לא משעממת זה גם לא בסדר... דווקא מכל הפנינים שלו המגלומניה זה הכי פחות תמוה.

אבל איך אומרים - Smiro gonna smear

פורסם

אנשים ששקועים בעצמם ובלעשות כסף לא יכולים להבין אנשים שעושים כסף בעסקם או בעבודתם וגם תורמים ממרצם מאונם וגם מהונם למען הכלל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מה פשר אי העלאת סרטון ממצה אחד, שיכניס לתוכו את התוכן של הרצאתך? למה שלא תפיץ מצגת ברשת? למה שלא תצטרף לארגון שגם עוזר לאנשים חסרי יכולת להתנהל כלכלית נכון, ותלמד אותם את "התורה" שלך שגם הם ילכו ויפיצו את הבשורה ויגיעו להרבה יותר אנשים מאשר אתה לבד? הרי טענת שזה לא משהו מיוחד, ולא מדע טילים, אלא משהו פשוט. שכל אחד יכול להבין, שאתה כמו אחד האדם, הבנת.

התשובה לכל זה נמצאת לעיל.

בהצלחה בארה"ב. בטוח שעוד נשמע ממך (בפורום).

הצלחתי להיגעל

אל תטיל על אחרים מה שאתה חושב על עצמך

"כל הפוסל - במומו הוא פוסל"

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
ה-100 אלף אולי נשמע הרבה על הנייר, אבל אור נמצא להערכתי במס שולי של 31% (לפחות). בנוסף הוא חוטף מיסוי כפול בגלל המעבר לארצות הברית. בניכוי הוצאות הפקה וכל הטררם מסביב הכנסה לכיס תהיה הרבה יותר נמוכה ממה שאתם חושבים.

בתמורה ל-20-30 אלף נטו שישארו לו מכל הסיפור הזה הוא מוותר על חומר שהכניס לו (או היה מכניס לו) הרבה יותר כסף בטווח ארוך.

סורי, לא הבנתי כאן משהו בחישוב.

אור מקבל כסף כדי לממן משהו שעבורו הוא יקבל חשבוניות, הוא אמור להתקזז על ההוצאות והמס בא לידי ביטוי רק אם ישאר לו משהו בסוף.

המעבר לחו"ל קשור איך ? אם יקבל את הכסף טרם המעבר שלו לחו"ל, או בכלל בסוף לא ישאר לו כסף, על מה המיסים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...