Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אויש, אבל עודד לא הזנחת כמה דברים?

נניח את הקטע שרמזת עוד בהודעה הראשונה שאני שרלטן? גנב עם כובע בוער? חסר מצפן מוסרי...?

כל זה בזמן שלא רשמתי עליך שום דבר אישי, מלבד שאתה מטקבק רעל (which you did)?

אז למי שחסר קצת קונטקסט, הנה, תעשו איתו מה שבא לכם.

כמה רוע, כמה רעל.

אבל בסופו של יום אני מודה, העודדים והסמירויים מנצחים אותי ובאמת שאני מפרגן להם על זה. כנראה אני פשוט לא מגלומן מספיק.

חבר אמר לי משפט יפה שמייצג את תרבות הטוקבקיזם וההקצנה בשיח ברשת: "עונשם של האדישים הוא שיישלטו ע"י רשעים"

אני לא חושב שמי מהנ"ל רשעים, הם פשוט משקפים את הציניות שלהם עלי.

ולמי שלא הבין למה מההתחלה לא רציתי וידאו (ואני עדיין לא רוצה, זה פשוט נראה לי נכון יותר 'מערכתית' מאשר להרוג הכל עם המעבר) - מקווה שכבר קיבלתם המחשה... זה לא נעים הרצח אופי הזה, וגם אם הרציונל של 'הרוב הדומם חשוב מהמיעוט הצווחני' זה קשה לזכור כשהשם שלך מופיע בהקשרים הנ"ל.

עריכה: אכן ישה, לא הייתי נכנס לזה אם הייתי נשאר בארץ, עקב ההתנגשות בין הרצון שלי לשמור על שפיות והגנה ובין הרצון לסייע (הראשון חזק יותר בבירור, אני הרבה יותר חשוב לי מאשר המיזם)

בדיעבד אני בוודאות לא הייתי פותח את ההדסטארט, וכאמור הורדתי לגמרי את הרגל מהגז, התישו אותי. מי שאומר שאני לא צריך לקחת ללב צודק, אבל כאמור בכל הקשור למיזם ולהכפשות האלו אני לא מצליח להיות 'קר' כמו שהייתי רוצה. אפחד לא מושלם

f4b5d67fdd8d7070bceaadcf52699c91.jpg6dd7e093ebaab4be9439c0d66d4b4e91.jpgc0d81d5754407425da13b32e724f81f8.jpg9e8a4b27436ae4b29c3021496d604d9f.jpg44e0ffd8a4d49f20daef884f57d0a290.jpge9b53f8750a0d27df6d9e83fd034ea93.jpg

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 466
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא מהפך ולא נעליים. תראה את פרק הזמן שעבר בין ההודעות. דעתי כלפיו השתנתה בגלל שהוא השתנה. בהתחלה חשבתי כך ואז יצא לאור כל המגלומניה ודעתי השתנתה. האמת, אם חושבים על זה, באמת מהפך. אם כי הדרגתי. שים לב בהתחלה בירכתי, אחכ הייתי ספקן ואז הפכתי דעתי באופן נחרץ.

Avargel , אתה ילדה בת 10 שמשכו לה בקוקיות? זה פורום, כתבתי משהו ש״הסעיר״ אותך? תעשה את הice bucket challenge ותירגע.

כנראה שסף הרגישות שלנו לכבוד הזולת קצת שונה.

לא פגעת בי אישית, ככה שאין קשר לילדה בת 10.

כן כתבת בבריונות, כלפי אדם מקסים שתרם מזמנו היקר לחברה (מתאר לעצמי שהשכר שלו מרשה לו לרכוש לעצמו איזה בימר. אה, אבל הוא לא מגלומן, ולא מעניין אותו השופוני שדוקא מאוד מעניין אותך).

כנראה שאתה לא מצליח לקלוט איך זה שיש אנשים שאשכרה תורמים באמת ומשקיעים מזמנם מהונם ומאונם לטובת אחרים.

תמשיך לחיות רק בשביל העינים היפות שלך. רק אל תטיל זאת גם על אחרים.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

הנה זה שוב...

בשום מקום לא כתבתי או רמזתי שאתה שרלטן או גנב, אתה בחרת להבין את הדברים שלי ככה. לגבי המצפן - עדיין עומד מאחוריו.

מציע את זה כאן בפעם האחרונה, וזה הדבר האחרון שאכתוב בנושא הפרויקט שלך - ההצעה עוד בעינה. אתה מוזמן ליצור קשר ולקבל גישה לפלטפורמה הכי טובה בארץ לצילום מחוץ לאולפני הטלוויזיה, והטובה ביותר בהקשר הפדגוגי. יותר טוב מזה - אין. אבל מה, זה דורש לוותר על הכפיים וצילומי מצלמת רחף של אולם מלא קהל. הכדור בידיים שלך.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה עם ההדסטארט, בהצלחה בארה"ב, צום מועיל, וגמר חתימה טובה.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

פורסם

אור ידידי

הבאת ציטוטים כבחירתך

לא ראיתי בציטוטים הללו מילים שטענת שהיו בהם כמו או שנרמז עליהם

שאני שרלטן? גנב עם כובע בוער? חסר מצפן מוסרי...?

וצא מתוך הנחה שאין לי מושג מה בהצעה של עודד לא טוב למה שאתה רוצה לעשות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא בחרתי כלום, הבאתי הכל as is

לומר שאני מנסה להקים אולפן ספיישל נשמע לי כמו טענה שאני מנסה לשרלט אנשים

את הפתגם הוא אמר בעקיפין בהודעה השניה שלו

מצפן הוא רשם בהודעה השלישית

האולפן לא מתאים עבורי מכל מיני סיבות טכניות, אין לי כח להסביר את עצמי תסמוך על המילה שלי או שתרצה שיחה טלפונית?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
הנה זה שוב...

בשום מקום לא כתבתי או רמזתי שאתה שרלטן או גנב, אתה בחרת להבין את הדברים שלי ככה. לגבי המצפן - עדיין עומד מאחוריו.

מציע את זה כאן בפעם האחרונה, וזה הדבר האחרון שאכתוב בנושא הפרויקט שלך - ההצעה עוד בעינה. אתה מוזמן ליצור קשר ולקבל גישה לפלטפורמה הכי טובה בארץ לצילום מחוץ לאולפני הטלוויזיה, והטובה ביותר בהקשר הפדגוגי. יותר טוב מזה - אין. אבל מה, זה דורש לוותר על הכפיים וצילומי מצלמת רחף של אולם מלא קהל. הכדור בידיים שלך.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה עם ההדסטארט, בהצלחה בארה"ב, צום מועיל, וגמר חתימה טובה.

שאלה מהדיוט

אני מניח כי ניתן לשלב במקצועיות בין המואדם לבין המוכחל בהדבקה ( לא יודע מה המונח המקצועי לזה )

מניח שהרעיון מובן

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם (נערך)

ואו, אור, הפעם באמת הגזמת.

אני חייב לציין שאחת התכונות שאני מאוד מעריך אצלך היא התכונה לגבות כל פוסט עם נתונים [הוכחות] שאינן משתמעות לשתי פנים.

קראתי את

נניח את הקטע שרמזת עוד בהודעה הראשונה שאני שרלטן? גנב עם כובע בוער? חסר מצפן מוסרי...?

ואת

כמה רוע, כמה רעל.

וכבר ציפיתי לקרוא מה עודד כתב לך... ואז קראתי כמה תגובות לגיטימיות לגמרי, ללא שום רוע או רעל.

בסה"כ בן אדם שבאמת רוצה לעזור.

ובחיאת, אלפי אנשים כולל אותי ראו מאות הרצאות של צילג בנות 30 שנה, עם לוח ירוק וגיר על אלגברה לינארית ולמדו מצוין, אז אני בטוח שבטכנולוגיה של היום אתה יכול להפיק אחלה הרצאה באולפנים של הטכניון, או, רחמנא ליצלן, עם מצלמת וידאו "פשוטה".

עריכה אחרונה על ידי Morningstar
פורסם
כנראה שסף הרגישות שלנו לכבוד הזולת קצת שונה.

לא פגעת בי אישית, ככה שאין קשר לילדה בת 10.

כן כתבת בבריונות, כלפי אדם מקסים שתרם מזמנו היקר לחברה (מתאר לעצמי שהשכר שלו מרשה לו לרכוש לעצמו איזה בימר. אה, אבל הוא לא מגלומן, ולא מעניין אותו השופוני שדוקא מאוד מעניין אותך).

כנראה שאתה לא מצליח לקלוט איך זה שיש אנשים שאשכרה תורמים באמת ומשקיעים מזמנם מהונם ומאונם לטובת אחרים.

תמשיך לחיות רק בשביל העינים היפות שלך. רק אל תטיל זאת גם על אחרים.

א. איך הסקת שמאוד מעניין אותי שופוני?

ב. אתה לא מכיר אותי ולא יודע כלום לגביי. אז איך הסקת שאני לא עושה דברים טובים למען אחרים? אגלה לך סוד - אני עושה ולא מעט. אבל? קלוט את זה - לא מספר על זה לאף אחד. מלבד עכשיו שזו הפעם הראשונה מלבדי, זוגתי והוריי שמישהו יודע על זה. מה אני עושה? ענייני האישי. ואני לא אומר שלא צריך לעשות למען אחרים כלום, אבל אני אומר שלעשות את זה ולהסתיר את המניע ולשחק אותה אמא תרזה או קדוש מעונה, זה מגוחך. בטח כשזה כל כך שקוף.

ישה ידידי, אני לא ״מצליח״ ושום ״הצלחה״ לא עלתה לי לראש. מילא אם הייתי מגלגל מיליונים. אני עדיין רק בדרך והדרך עוד ארוכה

דעתי השתנתה בגלל שראיתי דפוס התנהגות שהשתנה אצל אור בקורלציה לכל הסיפור הזה. והציטוטים שלי ששמת רק מעידים שדעתי השתנתה בגלל משהו - תהיה בטוח שהמשהו הזה לא אני.

ומי שחושב שאני אוהב שופוני טועה. אני מתלבש פשוט, מתנהג פשוט ונראה פשוט. לא מעניין אותי להרשים אף אחד.

פורסם

אור ידידי

פעם אחר פעם אתה נופל לבורות.

ולא רק נופל, אתה נופל במקום שרק אתה רואה בהם בורות

אלין היתה הצינית

לראות במשפט "אם אתה רציני" עלבון ארס רעל, סלח לי .

אם יש מדד של רגישות מ 1 עד 100 כשמאה הוא הרגיש ביותר אתה נמצא בין 90 ל 100.

שוב לא מבין בצד הטכני

לו אני אתה

הייתי מנסה לשלב ידיים עם ההצעה של עודד שנדמה לי שבאה ממקום טוב...ואלי משלב ממנה אלמנטים נוספים שחסרים בהצעתו שלדעתך חייבים / רצויים שיהיו )

לימדו אותי שהאויב הגדול ביותר של הטוב מאוד הוא המצויין.

טלפון ממך תמיד מתקבל בברכה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
מה שמניע אותו זו אכן מגלומניה ולא אלטרואיזם.

אור קיבל (ממני) הצעה להקלטת הרצאותיו באולפן ייעודי מקצועי כולל עריכה וכל הגשעפט מסביב - בחינם. אבל אין קהל שימחא כפיים, וזה לא מסתדר עם הצורך בצומי, אז זכיתי למטח עלבונות אישיים על כמה שאני לא מבין כלום

Ka-boom. מתחיל להיות מעניין. מחמם פופקורן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בקיצור פתחו עיניים כי הוא עושה כסף. ישראלים טיפוסיים. תעבור לארצות הברית ואל תסתכל לאחור. בארצות הברית מעריכים אנשים עובדים.

פורסם

oryo

אם אתה רוצה להרוויח מזה כסף, ולדעתי אין עם זה שום בעיה, למה שלא תיקח את הכסף לעצמך ותקליט באולפן של הטכניון?

ראיתי כ100 פרקים של צנזור - אינפי 1-2 שמוקלטים שם וזה ההרצאות הכי טובות שאי פעם יצא לי לראות, אפילו יותר טובות מהרצאות חיות.

פורסם
א.

ב. אתה לא מכיר אותי ולא יודע כלום לגביי. אז איך הסקת שאני לא עושה דברים טובים למען אחרים? אגלה לך סוד - אני עושה ולא מעט. אבל? קלוט את זה - לא מספר על זה לאף אחד. מלבד עכשיו שזו הפעם הראשונה מלבדי, זוגתי והוריי שמישהו יודע על זה. מה אני עושה? ענייני האישי. ואני לא אומר שלא צריך לעשות למען אחרים כלום, אבל אני אומר שלעשות את זה ולהסתיר את המניע ולשחק אותה אמא תרזה או קדוש מעונה, זה מגוחך. בטח כשזה כל כך שקוף.

ישה ידידי, אני לא ״מצליח״ ושום ״הצלחה״ לא עלתה לי לראש. מילא אם הייתי מגלגל מיליונים. אני עדיין רק בדרך והדרך עוד ארוכה

דעתי השתנתה בגלל שראיתי דפוס התנהגות שהשתנה אצל אור בקורלציה לכל הסיפור הזה. והציטוטים שלי ששמת רק מעידים שדעתי השתנתה בגלל משהו - תהיה בטוח שהמשהו הזה לא אני.

ומי שחושב שאני אוהב שופוני טועה. אני מתלבש פשוט, מתנהג פשוט ונראה פשוט. לא מעניין אותי להרשים אף אחד.

אתחיל מהסוף

רכשת במוו מניעיך היו טובים רק מישהו מבחוץ יכול לחשוב שמדובר בשופוני, ואם זה לא נכון לגביך אולי גם מה שאתה רואה מבחוץ על אור הוא שגוי.

המשפט המואדם בטח החלק האחרון המוגדל לא חי כל כך טוב עם המשפט הזה

עד כדי כך שאתה מוכן לפגוע בעצמך, אז אני מופתע ולמדתי משהו חדש על אנשים. כי אני לא מכיר ולא שמעתי על מישהו כזה. אז סחטיין. (למרות שאני מאמין שיש פה משהו מעבר, לאו דווקא שלילי).

אם המשפט הכחול הוא נכון וזה היה שקוף איך נפלת בפח ושיבחת אותו כל כך הרבה זמן ופתאום בא לך ההארה.

דעתי שסמירו השתנה ולא אור אבל זו דעתי בלבד.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

סליחה על ההתפרצות פה, רק רוצה לומר לאור ואולי לעוד מי שמתכנן לצלם דברים: קחו בחשבון שמוכח (וזה בדיוק) ש-bite size learning הרבה (הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה) יותר אפקטיבי ומהרצאה שלמה של X שעות.

כלומר אם תפצל את ההסברים לסרטונים קצרים של עד 5-7 דקות נניח (וגם זה ארוך אבל אני מנסה לשל פרקטיקה), זה יהיה הרבה יותר יעיל ואפקטיבי להבנה.

היות וזה הכל בהתנדבות לא יודע איזו השקעה זה דורש ממך, אבל קח בחשבון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...