Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם,

פעם היה לי חלום שאגדל, ואביא לעצמי קלאסיקה מוטורית אמיתית שאני מעריץ - מוסטנג fastback מהשנים 1969 או 1970. אז גדלתי ועברו השנים והתחלתי להרהר שוב בחלום הישן הזה. אחרי סקירה קצרה מצאתי שלל דגמים בשלל מחירים, החל מפחות מ10 אלף דולר במצב די מזעזע ועד 40 אלף דולר וצפונה למשומרות\מחודשות עד רמת הבורג. השאלה שלי - מתפצלת למספר שאלות קטנות, מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי ולהתחיל לכוון אותי, כי התקשיתי למצוא מידע עד עתה (גם בפורומים פה):

• כמה הפרוצדורה הזאת מסובכת? מבחינת היבוא הפיזי ודרך המכס והרישוי בארץ?
  • מה עדיף לי? לייבא אחת משוחזרת ברמה גבוהה או מכונית במצב רע ולשקם אותה כבר בארץ?
  • איפה בכלל מטפלים ומתחזקים מכוניות כאלו? יש מוסכים כאלו בארץ והאם זה יקר לתחזק אותן?

עזרו לחובב הגה להגשים חלום ישן :)

תודה

פורסם

לפי מה שהבנתי מקצת קריאה בפורום אספנות עדיף להביא אחת במצב לא מדהים מבחינה אסתטית כי השמאי במכס מסתכל רק על החיצוניות של הרכב ולכן השווי על פיו תשלם מס יהיה נמוך יותר אבל קטונתי ולכן עדיף שתחכה למומחים

• תוכן חדש...