Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל פעם אני מגלה מחדש דפיקה קטנות כאלו על האוטו, כמו פח שנכנסה פנימה, אבל ממש קטן, ויוצא לי שאני עובר בין ענפים של עלים במיוחד באיזור הבניין שלי...

כשאני חונה את הרכב, אני יודע שאני לא חונה ממש צמוד לאנשים ככה שאין לי מושג ממה זה יכול להיות?

כל פעם שאני יורד לאווטו "ובוחן" אותו, אני רואה דפיקה קטנה חדשה, בעיקר באיזור הדלתות.

פשוט מבאס, מרגיז, שיש לי אוטו מצויין אבל כל הצבע שלו גמור, וגם יש דפיקות.

באמת שזה מרגיז.

פורסם
בגלל אנשים כאלה אני תמיד מחפש חנייה מבודדת ורחוקה מרכבים

גם אני כמוך.

אני תמיד מחפש חניה שאף אחד לא יכול להחנות לידי, אבל לא תמיד זה אפשרי.

בפעמים הבודדות שחניתי ליד מישהו עשו לי שקע קטן בכנף האחורית ובדלת קדמית של הנוסע, ברכב חדש.

צריך לפתוח את הדלת כמו בן ז@#& כדי לעשות שקע כזה.

אני צריך לבקר בקרוב את pdr פלוס לסדר את השקעים האלו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אצלי יש דבר כזה בקורה, זה נראה כמו סתם שקע בלי מכה, כאילו מישהו לחץ את זה עם הבוהן ואי אפשר להוציא (כמובן ללא PDR).

בדלתות זה כבר סיפור של נבלות שלא שמים ז*ן על רכוש של אחרים

Opel Adam S 2017

פורסם

ברכב הקודם שלי נשענתי על הקורה האחורית כדי לקחת משהו מהמושב האחורי, ה125 קילו שלי עשו את שלהם ועשיתי שקע ענק בקורה :lol:.

בדלתות זה באמת בגלל אנשים שלא אכפת להם, מה גם שלפי התיאור שלך הרכב שלך גם נראה חיצונית על הפנים אז הם מרחמים עוד פחות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הגזמת, לא נראה על הפנים חיצונית, פשוט רוב הרכבים הישנים סובלים מקילופי צבע,

בנוסף יש לי מעט מכות, אבל לא כל האוטו, וכל המכות האלו נגרמו כתוצאה מ"פגע וברח בחנייה של ישראלים צדיקים".

אם זה היה תלוי בי, לא היה באוטו שום שריטה ומכה, אבל נמאס כבר ואי אפשר לטפל בכל דבר כי אתה תצטרך למשכן את עצמך. אבל מרגיז מרגיז שיש אוטו בסדר אבל החיצניות שלו לאט לאט נהרסת בגלל אנשים עלובים. מילא קילופי צבע, לשם שינוי לא אשמת שום בנאדם, אבל דפיקות ושריטות שאתה יודע בוודאות שאתה לא גורם להן...

פורסם

המכה הראשונה שקיבלתי ברכב הנוכחי שלי, שבועיים בערך אחרי שהוצאתי אותי מהסוכנות, הייתה כשחניתי בחניון של מרכז מסחרי כלשהו, במרכז אבל קרוב למדרכה, כשסביבי מקומות חניה קרובים יותר לחנויות עם מרווחים גדולים. מיד אחרי שחניתי, כשאני עוד ברכב מכבה אותו, נכנס צמוד אלי איזה קוף במרכ' שנת 80' ופתח את הדלת עם כל הלב.

למזלו הייתי על מדים, אחרת פשוט הייתי מגיב באלימות. מה גורם לאנשים לחשוב שזה בסדר לפגוע ברכוש של אחרים?

ולסיום חיובי יותר- למי שמאזור רחובות ומכיר את סניף יוחננוף בבילו סנטר- יש שם מקום חניה מבודד, שרק רכב אחד יכול להכנס אליו (כנראה שפעם היה שם פח אשפה או משהו כזה). להשתדל לא לתפוס לי אותו בימי רביעי בערב, שאר הזמן- תהנו ;)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

בדיוק היום השארתי פתק לשכנה הנחמדה שלי עם הג'יפ קיה שלה, שפשוט גמרה לי את הצבע בצד שמאל של הרכב!

כל פתיחת דלת חור ללא צבע רק פח חשוף!

אין צורך בחתימה....

פורסם

אני הייתי משאיר לה פתק עם סימן של הבלנסטון שלי על הדלת שלה, חוצפנית (אבל זה רק אני, אל תקחו רעיונות). שתתקן לך את המכות!

Opel Adam S 2017

פורסם

גם לי יש כמה שקעים קטנים. השאלה היא לא איך להמנע מזה (כי זה בלתי אפשרי), אלא איך מסדרים שקעים קטנים כאלה..

!

• תוכן חדש...